Ovo su 7 tipa djeveruša na svadbi | BA.centerar.org

Ovo su 7 tipa djeveruša na svadbi

Ovo su 7 tipa djeveruša na svadbi

Svadba stranke uvijek domaćin šarene likova. Ali nije to melting pot fukara najmilijih pola zabave? Ovdje, sedam vrsta djeveruše ćete naći u (skoro) svaki svatove.

The Debbie Downer

Ovo sobarica mrzi bez naramenica djeveruša haljina, pa čak i nakon što je provela "$ 4 miliona dolara", uzimajući ga prilagođen i dodavanjem trake, ona i dalje misli da je ruke "izgledaju kao kobasice." Oh, i nemoj da ga startujem na devojacke vikend: "Stvarno? Charleston? "Da, ona je bol, ali kada je dobije čašu vina u ruci, primećujete prestane žali (koji je, nakon što je ona govori vino bezveze).

The Wedding Planner da niko zaposlili

Ona radi u farmaceutskoj marketingu, ali ona sama smatra da je de facto venčanja, nudeći neželjene savjete o svemu, od li mini tacosare dobra ideja na ono što visina cvjetne aranžmane treba da bude. U škripcu-da li je neko treba tampon ili Xanax-ona izvlači svoju torbicu, što ozbiljno dovodi Mary Poppins na sramotu. Dakle, možda je malo je vaše vjenčanje planer?

The Bachelorette Ko Uvjereni Ona će Die Alone

Naravno, gotovo sve ostale sluškinje su jednokrevetne, ali ovaj potpisuje svaki e-pošte u nit Bachelorette Party "pojedinačno tvoje." Ona čak završio njen divan probnoj večeri tost osiguravajući gomile, "Ne brini, imam mačke. "Girl, nećemo brinuti jer svi znamo, istina je da ona neće biti valjaju u samosažaljenju na svadbi-she'll se besramno flertuje sa 22-godišnji rođak mladoženje. Nadajmo se da ne padne mačka liniju.

Onaj koji samo želi da zabava uz penis ogrlica

Uvek postoji jedna osoba koja je malo previše u penis dekor, i to je to gal. Ona je ta koja naređuje striptizeta-i insistirao na tome na prvom mjestu-jer oni "Znam je." Iako ona počinje u noći pokušava da mladu da se previše snimaka, ona je ironično prvi koji će proći pre nego što počinje zabava-naravno, obučeni u svim penisa opremu. Blagoslovi njeno srce party-gladan.

The Social Media strateg

Ovaj sobarica ima jednine misiju ubedi proširene društvene mreže svih da će ovo biti najbolji. Vjenčanje. Ikad. Ona je skovao vjenčanja hashtag i nemilosrdan kada je u pitanju pita strancima da kačite grupnih fotografija u svakoj prilici. Dok je ona neka vrsta sramote u javnosti, ona je i majstor mršavih ruku tutorijale i dobiješ najbolji ugao. Svi će biti zahvalni za staze papira (iPhone trag?) Uspomena kad je sve rečeno i učinjeno.

Rođak Niko nikad sreli

Isprva ne možete zaista reći šta je dogovor sa ovom misterioznom član stranke (od strane mladoženje, Natch). Ali onda spominje njen uslovno službenika i start-up ideju (Uber ali za postrojenje sjedi) u istoj rečenici i znate da ste našli klasični džoker. Postoji 50/50 šansa da će pokušati nešto nelegalno pred ovim vjenčanja ugasi, tako da je tim bi dobro da zadrži hranjene i odmorno.

Doslovnom Godsend

Hvala bogu postoji jedna sobarica s glavom na ramenima. Cool kao krastavac i dole sa ništa, ona je mirna, zdravorazumski i organiziranog prisutnost u srcu vjenčanja Thunderdome. Ovaj pal ju je preuzeo na sebe da rade sve djeveruša natezanja tako da se mlada ne mora, a verovatno i sama zacementirali omiljeni prijatelj status u tom procesu.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

10 majka neveste izgleda daleko od matrina

Post Vjenčanja

Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška)

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina za zabavu djece na vjenčanju

Post Vjenčanja

6 stvari koje svaki pamćen govor glume treba imati

Post Vjenčanja

5 načina ispravnog briga za vaš prsten za angažman

Post Vjenčanja

11 stvari koje vjenčani planer nikada ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti

Post Vjenčanja

Bridesmaids razdvojeni će promeniti način na koji mislite o venčanoj odeći zauvek

Post Vjenčanja

13 prava djeveruša dele jednu stvar koju žele da je nevesta uradila drugačije

Post Vjenčanja

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Post Vjenčanja

7 vjenčanja koje ćete videti svugde ovog proleća

Post Vjenčanja

Ovi šareni angažovani prstenovi će vas zaustaviti s tradicijom