Postmortem sa pravom nevestom o njenom vjenčanju u Floridi | BA.centerar.org

Postmortem sa pravom nevestom o njenom vjenčanju u Floridi

Postmortem sa pravom nevestom o njenom vjenčanju u Floridi

Naravno, vjenčanja imaju tendenciju da se sve o detaljima, ali sam dan je ukupno zamućenja. (Flowers! Fotografije! Vaša budućnost u rodbinu!) Zato smo tražili pravi mladenka Dara da nas kroz pokrete njene nedavne Florida svadbu joj adorbs mladoženja, Lincoln. Evo, upravo ono što je pred prolazi kroz glavu, u toku andafter 'ja.'

Alisha Siegel Photography

Na Getting Ready

"Probudio sam se osećam malo zabrinuti, iako u tom trenutku sam mislio da sam bila super chill. U retrospektivi, mislim da usmjerava da nervozan energija u jednom čudno pravcu: hidratacije. Ne sjećam se što nervozan ni o čemu osim što dovoljno vode, pa je Kate Spade kup. Ali jedan od mojih djeveruše vodio joga Sesh prije je sve počelo, i to samo raščistili. I kada je frizuru i šminku počeo sam bio vrlo, vrlo opušteno. To je zabavno da se maze... I hidrirana. "

Alisha Siegel Photography

Na frizuru i šminku

"Moj savjet za to je da donese fotografija. Ja markiranom moja omiljena Anne Hathaway izgleda, jer imamo isti bojanje (ili tako kažem sebi) i mislio da će im dati dobar smisao za ono što želim. Moja šminka suđenje bilo šest mjeseci prije vjenčanja, tako da kada je dobila bliže datumu, Pogledao sam slike i elektronskom poštom na šminker sa nekoliko tweaks. (Na primjer: završio sam želeći manje trepavica i sjenilo.) Što se tiče moje kose, donio sam sliku Jessica Alba-kao i ja bilo kada sam da mi frizuru-i moja frizerka samo ga uhvatili ".

Alisha Siegel Photography

O raspisivanju prvi pogled With Her Groom

"Voljela sam prvi pogled. Bio je to zaista lijep, privatni trenutak (minus fotografa i naši roditelji virio). Različite obitelji imaju različite tradicije, tako da mislim da je to o čemu god radi za vas. Za nas, mi smo vrlo sretni da imamo puno odlične fotografije i, što je najvažnije, moram popraviti Lincoln kosu. (Da sam vidio ono što je učinio da je na ceremoniji, ja ne mislim da bih se odmah udala.) Timing-mudar, naš prvi pogled je bilo malo poslije 14:00 Mislim da smo slikali za naredne dvije sati, odmarao oko 5, a udala u 6:30. Bum. "

Alisha Siegel Photography

O izboru joj cvijeće

"Saznao sam da Pinterest odbori nisu samo za vas zamisliti vaše vjenčanje iz snova, oni su zapravo izuzetno korisno dobavljačima da vidim šta mislite. Ja nikada ne bi bio u stanju da kažem cvjećar specifične cvijeće, ali nisam mogao da je pokažu tonu inspiracija za stvari koje sam volio i stvari mi se nije svidjelo. To je, u paru sa cijeni, a ti si zlatna ".

Alisha Siegel Photography

... I Haljine Njene Bridesmaids '

"Kopirao sam nekoliko mojih prijatelja koji je učinio nešto slično i poslati e-mail sa paletu boja i nekih parametara. Ja ću priznati, odabir paleta osećao kao donošenja odluke o životu i smrti. (Ne, nije.) Osim toga, ako se ne radi sa bojama na redovnoj, opisujući ih mogu dobiti lukav (npr, govoreći stvari poput "Pink, ali ne, kao što je, ružičasta. Znaš? '). Nešto što mi je pomoglo da vizualizirati sve je izdvojiti haljine sam mogao da vidim deverulje nosi, a onda raditi unazad koristeći brojevi boja pluginor Photoshop. Napravio sam mali kolaž thingy poslati moju djeverušama i pokazati moje cvjećar. "

Alisha Siegel Photography

Na svečanosti

"Najveći stvar koju smo radili za personalizaciju naš ceremonija je bila pitati naš dragi prijatelj da se uda za nas. Željeli smo jevrejskog vjenčanje, ali s obzirom da smo oboje žive daleko od gdje smo podigli, nikad nismo uspostavili vezu sa rabinom u New Yorku. Tako da smo u osnovi pitali našeg prijatelja da se pretvara da je rabin. Dobio je malo tople savete od svog pravog rabina da pripremi i biber u tradicijama smo željeli, ali i prožet sobu sa puno humora. Također, Lincoln mama je jazz flautista, pa je i dobar prijatelj nas je igrao do oltara. "

Alisha Siegel Photography

Na njoj omiljena Detail

"Jedan od razloga zašto smo odabrali naše zdanje, jer je to već tako lijepo uređena i jedinstven. Tako da smo bili prilično jasno kada je će staviti kartice i Tablescapes. Na primjer, Banyan Tree iza držač mjesta kartice zapravo uvijek lit tako sa dekorativnim orhideje (ali da se nisi usudio nikome reći). Moj omiljeni razmetanje je definitivno bend. Puno funk, disco i pop Mi smo tražili (konkretno neki Flo Rida, jer moram biti iskren prema sebi), a upravo su ga ubili i zadržala stranke u životu. Također, hrana. Mi smo vrlo hrane porodice naprijed, a mi to stvarno doveo kući s nekim lokalnim Haunts 'kasno u noć kuhinje: krofne, keksa i jaja, cimet role i sladoleda ".

Alisha Siegel Photography

Na najbolji savet je dobila

"Bilo je stvarno čudno na prvi pogled da bude tretiran kao stvarni QUEEN, ali to je upravo ono što se događa. Tako prihvatiti i pitati za vodu koliko god želite, ako ste ludi da ostanem hidrirani. "

Alisha Siegel Photography

Na Taking It All In

"Nakon ceremonije, mislim da sam osjetio stvarno sretan. Imali smo yihud (moderna verzija gdje sjesti za drugi i jesti fancy mini hot-dog, a ne verzija savršen-the-brak), što mi je i Lincoln je dalo vremena da se ritam. "

Alisha Siegel Photography

Na njoj Confetti Send-off

"Moram da dam venčanja rekvizite za konfete bacaju. Prošla je oko koš sa ovim cijevi da svako uzima i vibracije u isto vrijeme. Svi misle da su imuni na konfete. Ali oni nisu. To je najviše zarazna, zarazna stranka prevariti tamo: Samo ti bacivši ga ostatak noći. Udala sam se Lincoln te noći. Ali ja sam se zaljubila u konfete. "

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

20 grešaka stvarne neveste žale zbog svojih venčanja

Post Vjenčanja

7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini

Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janky web sajt

Post Vjenčanja

15 vjenčanica ispod 500 EUR (koje izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

6 stvarne žene žele da znaju pre nego što su se venčali

Post Vjenčanja

6 stvari koje treba da znate pre planiranja vjenčanja na destinaciji

Post Vjenčanja

10 prekrasnih svadbenih mjesta u roku od 2 sata od New Yorka

Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koju ne želite da napravite

Post Vjenčanja

Najlepše vjenčanje u hamptonima

Post Vjenčanja

10 majka neveste izgleda daleko od matrina

Post Vjenčanja

Neverovatna odeća koja se nosi do svih vjenčanja

Post Vjenčanja

5 ljetnih vjenčanih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste