10 jednostavnih načina sagorevanja 100 kalorija u ovom trenutku | BA.centerar.org

10 jednostavnih načina sagorevanja 100 kalorija u ovom trenutku

10 jednostavnih načina sagorevanja 100 kalorija u ovom trenutku

Najbolja vrsta vježbe je vježba koja ne oseća kao posao. Kao, to nije bolno. Ispod deset super-jednostavan način da se spali 100 kalorija ne razmišljajući o tome. (Napomena: U nastavku proračuni kalorija su zasnovani na 150 funti ženu.)

Squaredpixels / Getty Images

Dance Like No One nije gledao (20 minuta)

Napravili listu optimista pjesama (one sa tempom između 120 i 140 otkucaja u minuti su najbolji u čuvanju ste motivirani, u skladu sa sportskim psihologom dr Kostas Karageorghis) i plesati kao da ste Jennifer Beals u off-the-ramena majicu. Vrijeme će letjeti po i na kraju, vi ćete se kaplje znoja. Obećavamo.

Twenty20

Chase the Dog (30 minuta)

Vaš štene je svoj vlastiti vrlo četveronožnih osobnog trenera. On će igrati dohvatiti, trči u krug u travi i pokazati vam sve od njegovih omiljenih mjesta za duvaju. U vrijeme koje je potrebno da gledate Friendsrerun, vi ćete se vezala za Fido andgotten malo svježeg zraka. Win-win.

SolisImages / Getty Images

Stvoriti Tvoj Posjedovati Circuit Workout (10 minuta)

Nema vremena za teretanu? Pokušajte ovo brzo i lako treninga preporučuje Eric Salvador, glava instruktor u Fhitting Roomin New Yorku. Stajati sa stopalima u širini ramena, zatim savijte koljena u čučanj. Ponovite deset puta, a zatim ga pratiti sa deset sklekova i deset trbušnjaka. Ponovite za deset minuta i bam: Upravo si spalio 100 kalorija u vašoj dnevnoj sobi.

PeopleImages / Getty Images

Sjediti na Vježba Ball (1 čas)

Čuli ste da je "sjedio je novi pušenje", ali to nekako zavisi od toga kako sedite. Zavaljen preko na stolicu 9-5 je recept za leđa i vrat boli, ali i zamenjujem uspravno na vježbe loptu sa stopalima ravno na podu i angažovanje svoj core sagorijeva oko 100 kalorija u samo sat vremena.

NKS_Imagery / Getty Images

Ići na brzo Bike Ride (15 minuta)

Možda nećete imati 45 minuta da se posvete spin klase, ali ako možete dobiti van (vremenski uvjeti dopuštaju), vožnju biciklom je zabavan način da se baklja gomilu kalorija zaista brzo.

Geber86 / Getty Images

Gledanje Funny Movie (1 Sat, 30 minuta)

U redu, imate, kao, nije izgovor da se ne iskoriste ovu. Ispostavilo se, smeje opekotine između deset i 40 kalorija po deset minuta, što znači da jedan gledanje Mean Girlsis sigurni da jednak na least100 CALs.

Kazoka30 / Getty Images

Kuhati ukusna i zdrav obrok (45 minuta)

Ključna riječ ovdje je zdrav, ali sjeckanje, dinstanjem i čini sve ostale stvari u vezi sa hranom prep sagorijeva 100 kalorija u samo 45 minuta. Da, bit ćete prilično odmah popunio te kalorije, ali pod pretpostavkom da je obrok je zdrav, to je više nego vrijedno preventivni opekotine.

Bluecinema / Getty Images

Igrajte se s svoju djecu (25 minuta)

Znaš da klinci guma te, ali da li ste znali da vam dati dobar trening previše? Ludujem sa mališane za samo 25 minuta da se spali 100 kalorija. Plus, šanse su 25 minuta, neće ih pospan, tako da ste vjerojatno u za još spaljivanje kalorija.

PeopleImages / Getty Images

Go Shopping (38 minuta)

Ćemo biti iskreni: Mi smo valjani naše oči više nego jednom u tim "šoping je moj kardio" majice. Ali zapravo je prilično efikasan stand-u za vježbu. Udaraju u trgovine za oko 40 minuta-pokušavaju stvari, hodanje između lokala, podizanje kesa novo odelo-gori 100 kalorija i bezbroj više dolara.

Gpointstudio / Getty Images

Pokušajte frizuru da ste na Pinterest (35 minuta)

Ili samo držati normalan pucanja. U svakom slučaju, držeći ruke u zraku, sušenje i frizuru sagorijeva 100 kalorija u 35 minuta. Još jedan razlog da dam mali pleteni updoa pokušati.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne biste trebali reći prijatelju koji pokušava da zatrudni

Post Zdravlje

9 stvari koje nikada ne bi trebalo uraditi nakon c-sekcije

Post Zdravlje

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Post Zdravlje

6 zdrave (i ukusne) namirnice koje su visoke u vitaminu d

Post Zdravlje

Probali smo Sofiju Vergaru na trening i ne mogli smo hodati nedelju dana

Post Zdravlje

20 zdravih ljudi uvek imaju hranu u svojoj kuhinji

Post Zdravlje

16 novih pronalazaka za narkotike u vašem životu

Post Zdravlje

Kako se držati svoje dijete na odmoru

Post Zdravlje

6 načina da organizujete svoju spavaću sobu za bolji san

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično lijep

Post Zdravlje

5 načina da ponedjeljke sisate manje

Post Zdravlje

11 znaci da je tvoje dete možda genije