10 pravila za davanje svakog introverta treba da zna | BA.centerar.org

10 pravila za davanje svakog introverta treba da zna

10 pravila za davanje svakog introverta treba da zna

Za neke ljude, dating je jedna velika avantura ispunjen zanimljivim ljudima, urnebesno gafovima i nezaboravne priče. Ali, ako ste introvert, navigacije tom svijetu osjeća više kao minsko polje anksioznosti i neprijatnosti. A ako ste u potrazi za nekoliko se, ne možeš baš isključiti. Vaš ljubavni život i ljubav prema samoći ne moraju biti međusobno isključivi: Evo deset pravila svaki introvert romantiku traže treba slijediti.

1. Drop nekoliko naznake o vašoj introvertnosti u online dating profile.Mention knjigu si opsjednut withat trenutku ili da ste sve o hyggeFriday nighton kauč. Postoji mnogo kolega introverti (i ekstrovertnih introvert vole) koji znaju cijeniti te stvari baš kao i ti.

2. Podesite (razuman) kvota za yourself.We're čvrsto vjeruju kvaliteta u odnosu na kvantitet kada je u pitanju dating, ali ako izbjeći uzimanje poniranje prečesto, možda iznenada shvatiti dvije godine je prošlo, datum-free. Shvatim šta radi sa svojim rasporedom i udobnost nivou recimo, jednom tjedno ili jednom mjesečno-i učiniti svoje najbolje da se drži da je, čak i ako ne uvijek raspoložen za to.

MTV Films

3. Nemojte čekati predugo uoči sastanka up.It može biti lako zadržati šalje poruke da Bumble utakmica zauvijek-možda osjećati više samopouzdanja kada imate vremena da sastavite misli ali ne spadaju u zamku koristeći taj digitalni zid kao štaku. Ako želite vezu, a ne za dopisivanje, ti si bolje što IRL planovima prilično brzo.

4. Pick poznati venue.First datumi su kida živce dovoljno, bez brige o nepoznatim menije ili da li ćete biti u mogućnosti da se čuje preko previše glasno sobi. Mjesto gdje znate da ćete biti ugodno (kao svoj omiljeni susjedstvu kafiću) uzima one varijable iz jednadžbe, tako da možete fokusirati na stvarni datum.

Comedy Central

5. Prednjim punjenjem svoj solo time.Woo-hu, imate sastanak u četvrtak! To bi moglo značiti odbivši happy hour sa svojim saradnicima u srijedu, ako je potrebno dodatno vrijeme za punjenje (ili u ovom slučaju, pred-punjenja). Posljednja stvar koju želite je da se osjećaju izgorio prije nego što čak i tamo.

6. Da li nešto interactive.If ste zabrinuti zbog nepovoljne zatišja u razgovoru (koji nisu kraj svijeta, za zapisnik), odlučiti za neku aktivnost koja vam daje dovoljno da razgovaraju, šetnja kroz zauzet susjedstvu (još bolje, sa psom), udarajući se umetnost izložbu ili uzimanje u obilazak pivovare.

7. Prihvati da ćeš morati da somesmall talk.You'd radije lansirati ravno u duboku, filozofska pitanja, ali ne želim nikoga da uplašim. Potrudite se da ubaci natrag nekoliko get-to-know-you pitanja druge osobe (kao što su, gdje su odrasli i šta su studirali na fakultetu)... I thenslip u nešto više razmišljanje (kao što eri su najviše bih kao što su na vrijeme-putovanja u i zašto).

8. Budite oprezni ljudi koji ne poštuju svoj sam time.Sure, to je laskavo kada neko želi da vas vidi non-stop, ali ako se osjećate kao da je rezanje u svoj prijeko potrebna samoća, nešto reći. Svako ko nije cool s njim nakon pet datuma neće dobiti tri godine niz cestu.

Lionsgate

9.... Ali daj ljudima chance.As koliko možeš sadržajne odnose i da će radije preskočite trivijalne stvari, ti na žalost ne može uvijek preskočimo. Instinkti, ali imajte na umu da nisi jedini koji bi mogao biti spor da se otvori. Vi ne želite propustiti dobru vezu.

10. Ne razmišljaš it.Odds su, mnoge zabrinjava scenariji vrte u glavi su daleko više stresnih nego što se zapravo događa. Dajte sebi dopuštenje da izađe iz glave malo, čak i ako je samo na nekoliko sati. Biće dovoljno vremena da maštaju kasnije.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 stvari koje treba učiniti u nedjelju kako bi srušili sedmicu u budućnosti

Post Zdravlje

6 Luxe New York spa iskustva koja će vas odvesti van grada

Post Zdravlje

Super šik fitnes trackeri koji ne izgledaju kao monitor za alkohol

Post Zdravlje

Probao sam futurističku narukvicu za mjesec dana

Post Zdravlje

Rashladni jastuci i jastučnice pomažu vam da spavate kao beba, Bez obzira koliko je to vruće

Post Zdravlje

5 tajnih podataka da postanu najpouzdanija žena u sobi

Post Zdravlje

Da li su butikovi butici nove prodavnice vina?

Post Zdravlje

7 običnih alergijskih mita, uništenih

Post Zdravlje

Iznenađujuće stvari koje vas staraju

Post Zdravlje

Prema nauci, najbolje vreme za trčanje

Post Zdravlje

6 stvari koje nikada ne bi trebalo učiniti neposredno prije kreveta

Post Zdravlje

Ono što Lauryn izlazi iz mršavog povjerljivog jesti za jedan dan kako bi izgledao (i osećao) sjajno