10 savjeta za rad na dugim vezama | BA.centerar.org

10 savjeta za rad na dugim vezama

10 savjeta za rad na dugim vezama

Možda si spustio svoj posao iz snova u novom gradu, ili vaš partner izašli iz lista čekanja za njegov izbor broj jedan grad u školu. Neovisno o vašim razlozima, na duge staze odnosi su težak posao, ali to ne znači da su stvari uzaludni. Evo, deset savjeta za izradu milja između vas lakše upravljati.

Twenty20

FaceTime Umjesto poziva Ne postoji ništa kao što tražim vaš partner u oči. Lucky za nas, oni su uvijek samo FaceTime daleko.

Držite jedni druge izmjene u cijeloj DayLet svoju ljubav znati o svom životu kao što se dešava u realnom vremenu. Da li je vaš kolega samo mikrovalnu tuna ponovo? Dijeljenje svakodnevnih stvari je jednako važan kao i ažuriranje na velike stvari.

Twenty20

Pošalji Care PackagesWho ne voli malo puž mail? Imati fizički paket da se radujem može zadržati svoj duhove gore. I ima fizičku uspomenu koji vas povezuje sa svojim partnerom može biti utješno, bez obzira gdje se nalazite.

Igrati GamesNothing kao malo Words with Friends da ostanete u kontaktu tokom dana. Zabavljaju zajedno je ključ.

Twenty20

Ostati jasno vaše ScheduleIt ne osjeća se odlično da pošalje baraž tekstova ne samo da čujem Vaš partner za četiri sata. Pobrinite se da ste jasno međusobno rasporede tako da ne pretpostavljajući najgore kada je u stvarnosti svojim SO je samo na sastanku klijenta.

Budite nepopustljivi u vezi Vaše Alone TimeWhen ste na daljinu, na trenutke koji vam provesti zajedno postaju sve više plemenitih. Ne zovi tog starog koledža cimer koji živi u gradu vašeg partnera svaki put kada posjetite. Dati svoje lice tvoje punu pažnju s vremena na vrijeme.

Twenty20

Uvek kažu: "Dobro jutro" i "Laku noć" To je lako i omogućava tvoje ljubavi znam da razmišljate o njima prva stvar kad se probudite i prije nego što zaspi.

Napravite Long-Term PLANIT pomaže loto znaju da je udaljenost je privremeno. Jeste li razgovarali o budućnosti? Da li jedan od vas planira da se kreće u narednih godinu dana? To su sve dobri pitanja koja treba postaviti prije nego što krenete na vezu na daljinu.

Twenty20

Watch Your Netflix TogetherJust jer si daleko, osim ne znači da ne možete sinkronizirati svoj emisija. Možete čak i da ostanu na telefonu sa svojim, kako idete kroz šok epizode pet OA.

Budite iskreni o Vašoj FeelingsSometimes daljinu će sisati. To je jednostavno činjenica. Nemojte se bojati da plačem sa svojim partnerom o tome koliko je teško-šanse su se osjećaju na isti način, previše.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

4 mitova mitova koji nisu istiniti

Post Zdravlje

8 mitova o zajedničkoj koncepciji

Post Zdravlje

8 jednostavnih načina da povećate svoje povjerenje odmah

Post Zdravlje

5 načina da se kaže Ništa češće (bez zvučanja kao kreten)

Post Zdravlje

De-stres odmah uz ovaj tečaj tečnosti joge

Post Zdravlje

Pods: Najnoviji wellness trend u Los Angelesu koji ne mrzimo

Post Zdravlje

5 stvari koje izazivaju vaše čudne snove

Post Zdravlje

Iznenađujuće stvari koje vas staraju

Post Zdravlje

8. januara fitnes banci i programi koji bi nas mogli zaustaviti u našim rezolucijama

Post Zdravlje

6 stvari koje nikada ne biste trebali reći vašem partneru

Post Zdravlje

6 greške u teretani koje vam mogu sprečiti gubitak težine

Post Zdravlje

Najbolja i najgora hrana za jelo pre kreveta