11 načina da se osjećate srećnije u ovom trenutku | BA.centerar.org

11 načina da se osjećate srećnije u ovom trenutku

11 načina da se osjećate srećnije u ovom trenutku

Nekoliko dana se probudite umorni i razdražljiv. Ostalim danima li se privezao iz kreveta u velikom raspoloženju... I stvari idu na jug kako dan odmiče. (Mi smo krivi ujutro mijenjati.) Bez obzira na razloge, evo nekoliko brzih trikova da bi u zadnjem džepu sljedeći put kada je potrebno malo pojačanje raspoloženje.

Twenty20

Idi za brzu šetnju outside.Sometimes sve što vam treba je malo svježeg zraka očistiti svoj um i trese stvari sa.

.ili samo pogledajte slike u prirodi. Kako se navodi u studypublished u International Journal of Environmental Research and Public Health, samo gledajući zelenila može učiniti ako se osjećate bolje.

Uzmite toplu shower.Close oci i pusti vodu stream niz lice. Nasapunjajte sa svojim creamiest, najukusnije mirisa za tuširanje, a vi ćete početi da se osjećaju one osjećaje negativnosti ide niz (hm) odvod.

Twenty20

Poslušajte music.Think o onome što vam je potrebno u ovom trenutku-a trzaj energije? Malo vedrine? -A prilagoditi svoju playlistu u skladu s tim.

Ispravite posture.Chin, nazad ravno i ramena naniže. Nema više slouching kao Eeyore (i osjećaj kao jedan, previše).

Twenty20

Spritz na nekim perfume.Anyone koji je ikada mirisao kesicu kokica koji se pojavio u drugoj sobi ili hodao po cvijet butik zna da miris ima snažan učinak na vaše raspoloženje. (Napomena sebi: napraviti kokice i kupiti buket božura kasnije.)

Swipe na nekim lipstick.Coco Chanel jednom rekao: "Ako se osećate tužan, dodajte još ruž za usne i napad." Mislimo da je na nešto.

Napravite brz popis nekih stvari koje love.Examples može biti kao mali kao "osjećaj stavljanja na trenerke nakon napornog radnog dana", ili kao velika kao "prolaska kroz cilj na moj prvi polumaraton." To je sve o prebacivanje vaše fokusirati.

Twenty20

Dijele smiješno post na Instagram.But samo sa svojim bliskim prijateljima. Znate, oni koji dijele tvoje suho smisao za humor i da će poslati natrag jednako smiješno post roku od nekoliko minuta.

... Ili samo pogledajte smiješno poruke i slatka images.Anything čini se smeješ. Poput štenaca ili beba sjedi u kuhinji umivaonika. (Što je on u svakom slučaju radi tamo, glupo dijete?)

Ponovite pozitivan mantra.Try kaže itunder dah dok je sjedio za stolom, u automobilu ili u mirnom granica konferencijsku salu. Osećaj hokey u početku, ali nakon nekoliko ponavljanja, zaista ćete početi da verujem u ono što govoriš.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

15 stvari koje treba uraditi kada imate najveću glavobolju ikada

Post Zdravlje

Jedan zdrav trik koji pokušava svaki dan u nedelji

Post Zdravlje

15 stvari koje treba uraditi kada imate najgore grčke ikada

Post Zdravlje

Šta je protivpožarna dijeta?

Post Zdravlje

24 stvari koje razumete ako uvek morate pišati

Post Zdravlje

6 stvari koje nikada ne biste trebali reći vašem partneru

Post Zdravlje

7 stvari koje mislite da su zdrave, ali nisu

Post Zdravlje

6 načina da si slučajno loš prijatelj

Post Zdravlje

18 malo načina da se svakodnevno osjećate srećnije

Post Zdravlje

5 pomoćnih sredstava za spavanje koje će vas opustiti brže od NPR emitovanja

Post Zdravlje

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

Post Zdravlje

6 načina da se vratite u nedjelju