12 stvari koje treba uraditi kada imate najveću prehladu | BA.centerar.org

12 stvari koje treba uraditi kada imate najveću prehladu

12 stvari koje treba uraditi kada imate najveću prehladu

Na kijanje, kašlja, ukupne mozak magle koja čini svaku sitnicu čini beskrajno teže... Prehlade su najgori. Sa vedrije strane, sada imate svaki izgovor da ostanu u svojim udoban PJs cijeli dan, pijanka-sat čudnije stvari i da se mazila. Evo, 12 stvari koje će učiniti da se osećate sada bolje.

Twenty20

1. Pijte više vode. Heck, niz cijeli galon u stvari, ako je moguće-dodati limuna i mente ako to vam pomaže u tome. Naravno, možda ćete morati pišati svake dvije minute, ali da si kod kuće, tako da smatram da je tvoj jedan oblik (svetlo) vježbe.

2. Sip neki jabukovog sirćeta. Dodajte kašiku stvari na jedan od vaših čaše vode. To neće ukus sjajno, ali to će pomoći očistiti nešto od toga sluzi.

Baona / Getty Images

3. Dodatnu sna. Hladnoću i klice gripa izazivaju su svuda. Vaš najbolji linija obrane-osim što je ekstra oprezni oko pranja ruku-dobija nekoliko dodatnih sati sna svake noći, tako da vaše tijelo je bolje u stanju da se bori protiv virusa.

4. Opustite se na neke melodije. Još bolje, pokrenuti toplu kupku, zapalite nekoliko svijeća i kick natrag na umirujuće soundtrack. Pare iz toplom vodom će očistiti vaše zagušenja, previše.

5. Nadoknadimo sve filmove. Ima li boljeg vremena nego kad si zarobljen u krevetu? Nekoliko dobro raspoloženje laganih udaraca (i smijeh) su neophodne kad si pod vremenskim.

Twenty20

6. I pročitao sve knjige. Kada se osjećate vaš mozak topi iz filma Sesh maraton, pauzu čitanje.

7. Stock se na supe. Oni će umiriti na grebanje u grlu i pomoći drenira začepljen nos. (Ovi recepti traje manje od 20 minuta da bi.)

Twenty20

8. Planirajte putovanje. Koristite ovu zastoje za početak planiranja zabava bijeg da kada ti je bolje. Možda negde gde je toplo i tropskih?

9. Pop neki cinka. Dok to neće spriječiti prehladu, studije su pokazale da pomaže skratiti trajanju od jedne.

Twenty20

10. Izbrišite um. Pokušajte nekoliko minuta meditacije i istezanja. Ne samo da će se osjećati dobro nakon svega toga sedenje i ležanje, ali će vam pomoći da smiri da montiranje anksioznost osećate o nestalim rad.

11. Blast ovlaživač. Smatraj to tvoj najbolji prijatelj u narednih nekoliko dana. Gde god da krenete, to ide. Dodatne vlage u zraku će napraviti disanje lakši, a koža mekša.

12. Poklopac crvenilo. Kada se napokon van ponovo uputite, pat na malo korektora oko nozdrve da prikrije činjenicu da ste prošli kroz sedam kutija tkiva u tri dana.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 najreprezentativnijih mesta u hamptonima

Post Zdravlje

8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime

Post Zdravlje

7 navika koje sabotiraju tvoj san

Post Zdravlje

8 letnjih grickalica koje vam mogu pomoći da smršate

Post Zdravlje

6 Čikago članstva u Čikagu, objasnio je

Post Zdravlje

7 midafternoon pick-up-a, koji nisu vaš 100. šolja kafe

Post Zdravlje

6 strava stvari koje se mogu dogoditi ako radite prenatalnu jogu

Post Zdravlje

5 savjeta za vežbanje kada je stvarno, stvarno vruće

Post Zdravlje

5 super-laka vežbanja za ublažavanje kompjuterskog zamora

Post Zdravlje

12 načina za vežbanje samopombe ovog vikenda

Post Zdravlje

7 super jednostavne načine izbjegavanja odmora od odmora

Post Zdravlje

Zajedničke snove i ono što oni navodno znače