17 načina da se opustite kada vas grad udari u lice | BA.centerar.org

17 načina da se opustite kada vas grad udari u lice

17 načina da se opustite kada vas grad udari u lice

Hej, ti, stres jede cijeli pizzu od Roberta. Znamo da schlepping na posao, zaglavljivanja na metro i čekanje u tom beskrajnom Trader Joe-a linija je iscrpljujuće, ali postoje mnogo više super načina da se istopiti napetosti i pronađite centra u New Yorku.

Evo 17 načina da se opustite kada je gradsku vožnju potpuno lud.

1. Knjiga jastuk online na MNDFL, zatim pad u meditaciji centra West Village za smirivanje meditacije klase ispred jedne žive biljke zid uber-opuštanje. Postoji isgreen u gradu.

2. Idi u senzornu rezervoar lišavanje na Lift: Next Level Floatsin Carroll Gardens, gdje ćete plutati u slanoj vodi i iskusiti bestežinsko stanje za jednog divnog sat.

3. Znaš šta je potpuno terapeutski? Bojanje. Na prvi petak u svaki mjesec, zgrabi ugalj i odlaze u umjetnosti socijalne noć Brooklyn Craft Company (oh, a tu je i vino, koji je ujedno i potpuno terapeutski).

4. Ublažite glavobolje i vratiti ravnotežu u vašem tijelu sa Kraniosakralna terapija na Integracija NY fizikalnu terapiju. Naći će napetosti u glavu da nikad ni znao da imaš, topi stresa tokom čitavog tijela.

Flickr / Complicated

5. Uzmite sat vremena izlet na jedini predgrađa u gradu - uzeti E, F, M ili R voz za 71st Street u Queens i šetaju prekrasna privatne zajednice Tudor domova u Forest Hills Gardens.

6. Get podsticaj Zen bilo kada sa OMG. I Can Meditirajte aplikaciju - bićeš odmah prevezeni iz beskrajne linije u pošti do pješčane plaže.

7. Uzmite luksuzni zvuk bathat Maha Rose Centar za Healing u Greenpoint, Brooklyn. Nema uključeni vode - ti upiti zvukove pjevanje zdjele, zvučne vilice i zvučne vibracije. (Da, to je kao kul kao što zvuči.)

8. Hop na New Jersey Transit, te da jednodnevni izlet u Storm King Art centriranje New Windsor, NY. To je kao ogroman vanjski muzej skulptura u šumi.

Brokelyn

9. Da, to je u stvari u New Yorku: The Secret Garden u Snug Harbor kulturni centar i botanički Gardenin Staten Island ima svoj dvorac i labirint. Njegova osnovi sve što smo sanjali o tome kada smo bili pet godina.

10. Provedite miran jutro istražuje Met Cloisters, srednjovjekovni muzej umjetnosti u francuskom manastiru koji je smještena u šumi Fort Tryon Park.

11. Knjiga čitanje staycation u Library Hotel. To je miran, tih i svaka soba dolazi u kompletu sa polica puna knjiga (i ako to nije dovoljno za vas, NYPL je odmah preko puta).

12. Prošetajte kroz lijepo uređenim japanski Zen Gardenat Brooklyn Botanic Garden.

Twenty20

13. Kick leđa prede mačke Koneko, mačka kafiću gdje plaćate po satu da se igraju sa sobi punoj neodoljiv mačići. Da, možete outsource crazy cat lady, tako da ne morate da zapravo biti jedan.

14. Popping Xanax nije jedini način da se opustite. Naučite da se opustite i izliječiti vaše tijelo prirodno sa začinskim biljem u New York Institute of Aromatherapy.

15. Potopiti u podzemnoj vruće kadica na Španjolski-nadahnut spa Aire Ancient Kade, zatim uronite u ledenu kupku (ako se usuđuješ).

16. Dobiti Indian Champissage, glava masaža ayurvedska ulja koja navodno otvara energetski centri u glavu, ramena i vrat.

17. Ne zaboravite ovih godina koje ste proveli prosjačenje tvoji roditelji za konja? Sada možete imati jednu (za dan) i vozite kroz Pelham Bay Park u Bronxu. Rad e-mailove? Kakav posao e-mailove? Điha, Seabiscuit!

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Najbolja i najgora hrana za jelo pre kreveta

Post Zdravlje

Kako naučiti sebe da zapravo volite da trčite

Post Zdravlje

Woo-hoo! Power Napping je nova meditacija i evo kako to učiniti

Post Zdravlje

19 stvari koje će vam uštedjeti ovu sezonu gripa

Post Zdravlje

Kako izbjeći borbu sa svojom porodicom o izborima na zahvalnicu

Post Zdravlje

7 mita o tjelesnoj masti da odmah postavite

Post Zdravlje

8 najtežih (ali tako vrednih) treninga u Los Angelesu

Post Zdravlje

Želite zdraviji način života? Verovatno bi trebalo da se preselite u jedan od ovih 10 gradova

Post Zdravlje

Da li se prijatelj bori sa poremećajem u ishrani? Evo 4 stvari koje joj nikad ne bi trebalo da kažeš

Post Zdravlje

7 tajni žena koje savladaju ravnotežu između rada i života

Post Zdravlje

9 stvari koje nikada ne bi trebalo uraditi nakon c-sekcije

Post Zdravlje

Najbolje vežbe koje treba uraditi ako nemate oblik