3 načina da ojačate svoj brak u decembru | BA.centerar.org

3 načina da ojačate svoj brak u decembru

3 načina da ojačate svoj brak u decembru

To je najviše divno doba godine... A to je ujedno i najviše smiješno zauzet. Kada trčite okolo na odmor stranaka, bore da pokupi zadnje poklone i pokušava da bude domaćin devet članova šire porodice (koji su svi na neki način treba da se tuširaju u jednom trenutku i pet kupatila), to je lako zaboraviti koliko je važno to je da ostanu povezani sa svojim partnerom. Evo tri načina kako bi vaš odnos radi glatko u prosincu, čak i kada stvari postanu užurbano.

Brauns / Getty Images

Napravite Lista za kupovinu zajedno, onda zavadi pa vladaj

Od tvoje tetke Sally u svoju kancelariju Secret Santa na taj susjed koji je jednom gledao vaše mačke, vi imate milion i jedan ljude da kupuju poklone za ovu godinu. (A to nije ni uključujući intramuralno svoj SO-a Dodge Ball tim.) Ali ako sjesti i napraviti majstor tabelarni svih vas oboje je potrebno kupiti za unaprijed, to je lakše (i mnogo efikasniji) razdvojiti dužnosti. Neka vaš partner se pobrinuti za online stvari. Možete pokupiti poklon kartice sljedeći put si u apoteci. I posljednje minute mall putovanje? Hm, hrabar onaj zajedno.

Twenty20

Počni New Tradition (i Baci jednu obavezu)

Možda izgleda kao i svi će sve od sebe decking hodnicima u časopisima i na TV-u, ali ne zaboravite: Ništa u vezi praznika je obavezno. Carinske želite zadržati, odbaci ili napraviti svoj vlastiti potpuno do vi i vaš partner. Da li vi volite na sebi ljepljiv veste i slušanje Charlie Brown Christmasalbum dok kuhano jabukovače krčka na štednjaku? Cool. Da li želite da preskočite poklona, ​​izaći za indijsku hranu, a zatim pogledajte akcionog filma u PJ-a na Badnjak? Strava. Zaboravite nametnute obaveze i samo uživam, bez obzira na dovraga koje volite da radite zajedno.

Funky-podataka / Getty Images

Raspored One Night na kauču, samo vas dvoje

To bi trebalo da bude vrijeme zajedništva, ali često to zajedništvo proteže svima butyour jedan i jedini. Tako sada, prije nego što stvari postanu previše užurban, blokiraju jedan slavnu veče za vas dvoje naručiti brze hrane, sjesti na kauč i učiniti apsolutno ništa... Osim možda malo gledati Netflix. To će vam dati i priliku da se opustite i povežite. U suprotnom, prije nego što vi to znate, vi ćete treptati i to će biti 2018.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 vježbi da biste dobili najbolje odjednom bez opreme

Post Zdravlje

5 pomoćnih sredstava za spavanje koje će vas opustiti brže od NPR emitovanja

Post Zdravlje

Čekaj, zašto svi iznenada jedu pomade u tušu?

Post Zdravlje

Najbolji trening u 13 Los Angeles četvrti

Post Zdravlje

Jedna stvar koju treba da jedete da bude nepobediv od zimskih prehlada

Post Zdravlje

9 stvari koje se tajno učitavaju sa šećerom

Post Zdravlje

5 neophodne životne veštine svakog introverta treba da savladaju

Post Zdravlje

6 saveta kako bi vaša koža bila mekana i sjaja sve do zime u Chicagu

Post Zdravlje

7 stvari koje treba obaviti tokom dana da vam pomognu da spavate noću

Post Zdravlje

Rashladni jastuci i jastučnice pomažu vam da spavate kao beba, Bez obzira koliko je to vruće

Post Zdravlje

10 razloga zbog kojih nikada ne želite seksati

Post Zdravlje

7 mitova kontrole rađanja nikada ne biste trebali vjerovati