4 koraka za bebu koja će u potpunosti pretvoriti vašu jutarnju rutinu | BA.centerar.org

4 koraka za bebu koja će u potpunosti pretvoriti vašu jutarnju rutinu

4 koraka za bebu koja će u potpunosti pretvoriti vašu jutarnju rutinu

Jutarnju rutinu je prešao dug put od dana toster Štrudle i iskoračila kroz vrata sa natapanje mokru kosu, ali to još uvijek nije, da tako kažemo, optimiziran. Pitali smo član PureWow Coterie Fibi Lapinefor pomoć. Kuvar, wellness guru i osnivač Nahrani me Phoeberecently napisao je zabavan i inspirativan knjizi The Wellness projekta. Dakle, u osnovi, ona je ekspert za ovakve stvari. Čitajte četiri nju Savjeti za uzimanje ujutro rutinu na viši nivo.

Unsplash

Postavite Firm vremena za buđenje

"San Uspješna noć je veoma oslanja na rutinu. Bitno manje šta je to rutina, i još mnogo toga da imate onaj koji ostaje dosljedan. Dok možda kreda svoj nedjelju navečer nesanica do vašeg ponedjeljak brige miješa sa svoj um, nemogućnost da se zaspi često zbog činjenice da si spavao u svim vikenda. Što duže možete ići između raste i da se vratimo na krevet, veće su šanse da ćete biti proći kroz lako. Tako postaviti čvrsto vremena za buđenje na alarm. Stavite ga na drugoj strani sobe ako imate da-ne kasni dozvoljeno. To će dati svoje tijelo rutinu ga žudi, ali i osigurati dodatni 'mi vremena "u jutarnjim satima iz bilo kog će aktivnosti postaviti pravo ton za taj dan."

Unsplash

Piti Warm Lemon vode

"Uzimajući predah od kafa je bila jedna od najboljih stvari koje sam učinio to hack moju jutarnju rutinu. Jednom sam dobio snu pod kontrolom i da je više ne oslanjaju na kofein da me trgne iz svog sna, to je značilo sam se probudio s energijom i nije morao da gubim vreme izmenite s aparatom za kavu kao polusvesnom lijenost. Zamijenite ritual kave uz čašu tople limuna vode. Sok od limuna, općenito, je jedan od tajnih oružja prirode. Njegova antiseptik prirode djeluje kao otapalo za toksine, pomažući jetri isprati sve junk to akumulirani preko noći kada je radio dvostruku dužnost čišćenja krvi. A ja bih reći da pravilno evakuacija je bitan dio svačijeg jutarnju rutinu da ne pričamo o tome dovoljno! "

Foto: Liz Andrew / Styling: Erin McDowell

Batch-Cook doručak

"Tko se želi prljav rezanje ploče i oprati suđe prije nego što u 8 ujutro? Ne, nije mi je čak. Ali, dodajući nešto zdravo na svoj jutarnju rutinu može imati pozitivan halo efekt na sve vaše žudnje za ostatak dana. Rjesenje? Batch-pečenja bogate vlaknima, proteinima i niskim šećer doručak. Doručak je najvažniji put za upravljanje izbor hrane za ostatak dana. Što više povrća, zdrave masti i bjelančevina uključite, veća vjerovatnoća da će se stići do ručka bez putovanje na posao automata. (Osim toga, da ćete biti manje vjerojatno da je potrebno na kafu da nadoknadi sudara šećera.) Great opcije make-ispred uključuju chia puddingand preko noći zob zaslađen samo cijeli voća ili ispeći unaprijed omlet bitespacked biljem i zelje. "

Unsplash

Isprazniti mentalno Potkrovlje

"Posvetite barem deset minuta u jutro ulazi u pravo headspace za taj dan meditacijom, dnevnika ili, idealno, radi malo od oba. To je jednostavan način za početak probijajući se vremena za različite narativne nego vi mahnito, vođen mnogo bolji osjećaj mira i stabilnosti. Journaling je jednostavna: pisati tri stranice slobodnom rukom u svesku. Nema brze ili tema-cilj je samo da se prijavite kako god vam padne na pamet. Ako meditacije ili dah rad je način da zatvori vrata za mentalno potkrovlje za nekoliko minuta, a zatim je svrha ovih stranica je da se očistiti od svih junk u jedan tok svijesti. "

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

17 stvari koje treba učiniti kada imate najgore bol u grlu ikad

Post Zdravlje

5 načina ljevičara mogu utjecati na vaše zdravlje

Post Zdravlje

Najbolji biciklistički studiji u svakom naselju u Majamiju

Post Zdravlje

6 stvari koje će vam pomoći da prođete dan kada imate nulti san

Post Zdravlje

7 pokreće se da bi se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

Post Zdravlje

5 razloga da se pridruže teretani

Post Zdravlje

Najbolje i najgore stvari koje jedete dok dojite

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina da upravljate svojim unutrašnjim kritičarima

Post Zdravlje

5 super-laka vežbanja za ublažavanje kompjuterskog zamora

Post Zdravlje

Najbolje ponude u ovogodišnjem mesecu banje u Majamiju

Post Zdravlje

7 načina brze treninga (čak i ako je samo 20 minuta)