4 načina da budete u redu sa puštanjem i ne daje sranja | BA.centerar.org

4 načina da budete u redu sa puštanjem i ne daje sranja

4 načina da budete u redu sa puštanjem i ne daje sranja

Nedavno, tvoj život je postao tako zauzet i haotično da je novi normalno je sve o grli nedostatak kontrole. Ako samo činilo lako pustiti neko drugi preuzme kormilo. Le uzdah. Evo, kako da duboko udahnete i u riječima Elsa od Frozen-pusti.

Twenty20

Prvo, procene šta je zapravo smeta

Zaglavili ste na poslu i-uh-morate pitati svog susjeda da pokupi djecu iz škole. Rock i nakovnja, ne postoji ništa što možete učiniti. Dok sedite tu, naglasio je do srži i micromanaging preko teksta, to je zapitati se: Gdje su ta osećanja dolaze iz? Da li je to vjerovati pitanja iz prethodnog incidenta u kome je neko nevešto posao? Ili su vas tukli sebe da niste uspjeli učiniti ono što ste rekli da? Da se snađe na izvor pritiska može pomoći da shvatite zašto je iritira da neko neko drugi pokupi slack s vremena na vreme.

Twenty20

Zatim Razmotrite najgorem slučaju Scenariji Letting Go

Dvije stvari mogu dogoditi: Vaš susjed nokti pick-up i hodate u vrata da deca za stolom, rade domaće zadatke. Orthings posustati: Ona vodi kasno, škole zatvara rano, vaša djeca su nasukani i uplašen. Da, najgore može dogoditi, ali ostavljajući svoje strahove osiono ti ne daje više kontrole. To je vrijedno razmišljanja valjanost svoje strahove umjesto-i zapamtite da ako je nešto doescome se, vaš susjed savršeno sposobna za rješavanje bilo štucanje sama problem. Ostavite ga u rukama.

Twenty20

Stop Playing the 'What If Game'

Istina: Ne možete predvidjeti sve. Ali to je vjerojatno vašom kontrolom pitanja proizlaze iz želje da pokuša. Naravno, to može biti zadovoljstvo da vodi svoj život sa sve zakopčane, ali morate istovremeno trenirati sebe da živi u trenutku i očekivati ​​neočekivano. Ako to ne učinite, naći ćete se provesti svaki budan trenutak pokušavajući da mikro upravljanjem hipotetičkih situacija i ljudi koji su povezani sa njima. A sigurnije strategiju? Fokusirajte se na sadašnjost. Imam vjeru u sebe, Superwoman. Ako se nešto pojavi, možete rješavanje problema po potrebi.

Twenty20

Proslavite Stvari možete kontrolirati

Zvuči cheesy, ali tvoj stav bi trebao biti na vrhu te liste. Na primjer, ne možete kontrolirati saobraćajnoj gužvi. Ali ti cancontrol kako se osjećate u tom saobraćajne gužve. Još jedan primjer: Ne možete upravljati najbolji prijatelj donošenje loše odluke (po vašem mišljenju, barem). Ali ti cancontrol koliko emocionalne energije odlučite da koristite se razmišlja o njoj loša odluka. Vi ste odgovorni za vas. To je to. Što se tiče ljudi-i ludi svijet-oko vas, bave ovim mantru: Nećeš stres.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

3 vrste prijatelja koje svaka žena treba (i 3 je u redu da se jave)

Post Zdravlje

5 potpuno praktičnih meditativnih saveta za početnike

Post Zdravlje

Dakle, tvoj prijatelj ima rak? Pokušajte da ne kažete ove stvari

Post Zdravlje

9 sneaky vježbanja koje vas prevaravaju zaboraviti koliko su teške

Post Zdravlje

Kako ostati zdrav, kada se svi koji znate bolesni

Post Zdravlje

5 načina da ostanete povezani sa prijateljima dok dodate brak, decu i naporne rasporede u miks

Post Zdravlje

9 banjskih kuća u New York-u da vam odlutaju hladno

Post Zdravlje

8 priča o uspjehu na mreži koje će vam vjerovati u (Tinder) ljubav

Post Zdravlje

Kako da ostanete motivisani kada je nula stepena, a zaista, zaista ne osećate kao da radite

Post Zdravlje

5 načina ljevičara mogu utjecati na vaše zdravlje

Post Zdravlje

Zašto odlaziti u teretanu kada radiš kod kuće?

Post Zdravlje

Kako raditi ako imate lolje leđa