4 načina meditacije kada ne možete isključiti mozak | BA.centerar.org

4 načina meditacije kada ne možete isključiti mozak

4 načina meditacije kada ne možete isključiti mozak

Umoran od osjećaja tako napeti i umorni, ali još više umoran od vašeg wellness-opsjednut prijatelji svetiji nego ti gnjavi tobom meditirao? Evo blagi prijedlog-to je moguće da su u pravu, ali jednostavno nije pronađen "u" potrebno je da pokrenete svoj život je Buddha-blaženstva na Zemlji. Okupili smo neke neobične načine manipulirati vama u Meditating, jer si vrijedan toga.

Kupiti Pretty Jastuk

Više puta smo se kritikovala za granatiranje više od 150 $ na predivnim Indian ručno blok-print Zafu (okrugli jastuk na kojoj sjedimo) i Zabuton (trg jastuk koji se nalazi ispod vas na Zafu; štiti koljena i noge). Mi se tako krivim, to nam zapravo motivira da meditira. Yay, konzumerizam susreće duhovnost.

Den Meditacija

Doživite zvuk Bath

Komunalne meditacija skok-počinje vaše prakse, ali znamo-može osjećati jezivo da sjedi na podu sa zatvorenim očima u sobi punoj nepoznatih ljudi. To nespretnost odlazi u zvuk kada, u kojem veliki dragi kamen i kristalno zdjele, zvučni i gongove se udario ili vibrirati da se stvori nježnijim nijansama posebno sekvenciranu da učine sve što je od olabaviti mišiće da očiste elektro-magnetskog frekvencija stvara stalnim korištenje mobilnog telefona. Isprobajte subotu uveče zvuk kupke u Den Meditacija, gdje zauzet-zauzet Angelenos legne i pusti.

Twenty20

Imaju orgazam

Fizička zadovoljstvo i meditacije: dva velika ukusa da ukus super zajedno? To je ideja orgazmičke meditacije, što je praksa u kojoj je partner, um, ručno stimulira za 15 minuta. U skladu sa svojim pojačala na Onetaste, kompanija koja uči praksom, trebalo bi da vam omogućiti da se osjećaju veću povezanost, empatije i darežljivosti. Razmislite o tome na ovaj način: Nakon istraživanja praksa tokom jednodnevne radionice u Veneciji, ili ćete imati novu i uzbudljivu duhovnu praksu ili jedan đavola priče koktel.

Uzmite Terapijske Udahni

Osjećaju previše uzbuden sjesti i disati duboko? Iskoristiti sebe od glam dosist doza penand svoje kanabisa mirno formula-low-THC i visoko CBD formula znači da ćete biti opušteniji nego u euforiji, tako da možete skrasiti bez straha od previše čudno.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 jednostavnih pokreta joge možete učiniti u avionu

Post Zdravlje

7 super jednostavne načine izbjegavanja odmora od odmora

Post Zdravlje

6 načina da se bave teškim ljudima

Post Zdravlje

Kakav ste prijatelj, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Zdravlje

Da li je hladno ili je sezonska alergija (aka šta se meni desilo sa mnom)?

Post Zdravlje

Kako raditi prijatelje (na pravi način)

Post Zdravlje

Samo 14 stvari koje su vam potrebne u bolničkoj torbi kada imate bebu

Post Zdravlje

Kako spavati kada živite u najglasnijoj ulici ikada

Post Zdravlje

Kako da spavate sami sebe

Post Zdravlje

Kako zadržati nivo stresa dok lete

Post Zdravlje

6 razloga zbog kojih stalno morate pišati

Post Zdravlje

Šta se kretalo i može li to pomoći mojoj anksioznosti?