4 stvari koje možete učiniti kako biste ojačali svoj brak u novembru | BA.centerar.org

4 stvari koje možete učiniti kako biste ojačali svoj brak u novembru

4 stvari koje možete učiniti kako biste ojačali svoj brak u novembru

Jao-praznika se brzo približava, a sa zauzet raspored, tona putovanja i protezala tanke budžete, držeći svoj brak uspješan nije baš broj jedan na listi obaveza. Ali, evo i zašto bi trebalo biti: što više vremena i energije trošite na vaš partner za vrijeme praznika, veće su šanse da ćete biti ostati na istoj strani, izbjegavati argumente i loše komunikacije, i uživati ​​u sezoni zajedno. Evo četiri malo načina kako bi vaš odnos jak.

Twenty20

Večerati zajedno, Samo vas dvojica

Utabamo vremena da se ovo jednom napraviti vikenda bez televizije, djecu ili telefone. Ne brini za sve one milijarde stvari koje treba da uradite. Rublje može čekati još nekoliko sati. Možete završiti svoj rad projekta sutra. Samo zapamtite, kada tvoj život se kovitla sa haosom, vaš SO ti je kamen, vaš najbolji saveznik i svoj broj jedan fan. (I obrnuto, naravno.) Samo se fokusiraju jedni na druge, smijati i uživati ​​u nekim brze hrane i vina.

Twenty20

Dogovore odmora budžet

OK, to definitivno nije na vrhu liste koje treba učiniti u novembru zabavne stvari, ali čujem nas. Uzmite pola sata (to je to) da postavi sve svoje izjave kreditnu karticu na stolu u trpezariji i shvatiti budžeta ćete raditi sa od sada pa do kraja godine. Kada znate točno koliko dodatni novac ćete imati za odlikovanja, pokloni i putovanja, lako ćete ostati na istoj strani kad počnu te planove u pokretu. (Vaša kći vjerojatno neće dobiti ponija ona želi za Božić, ali ona će preko toga.)

Twenty20

Oprosti One Moment frustracije

Ovo je teška doba godine, i zahtjeva odmor može preobraziti čak i najmirnije i zgodnih u veliku loptu stresa. Šanse su, vaš partner će se osjećati napetost u jednom trenutku ili drugi ovog mjeseca. Vaš cilj? Da bi se to zapamtiti i dati im jedan "Get Out iz zatvora" karticu. Najbolje od svega, ako ostaneš svoj podržavaju samo kada su slučajno odlepim, oni su skloniji učiniti isto za vas kada imate slom.

Twenty20

Uzmite jednu Annoying odmor To-Do Off njihove liste

Da li vaš muž uvek purana za Dan zahvalnosti, ali ove godine izgleda malo previše je preterala? Volonterski kupiti, salamuri i pripremi ptica, tako da sve što treba da uradi je skok u i odradi svoje. (Ili još bolje, da mi ga u pravcu PureWow zahvalnosti večera za dva sata ili manje.) Timski rad čini rad sna, ljudi.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Isprobajte ova 7 pića da biste dobili bolji noćni san

Post Zdravlje

7 slobodnih strimovanja koje traju manje od 20 minuta

Post Zdravlje

Evo tačno šta će se desiti ako pokušate crossfit

Post Zdravlje

Kako zadržati vampire energije da vas odvode

Post Zdravlje

5 savjeta za bočne pragove

Post Zdravlje

Hey, sleepyhead: Evo 5 najboljih proizvoda za pomoć u spavanju

Post Zdravlje

Evo šta treba učiniti kada trebate otkazati planove

Post Zdravlje

6 načina da spavate kao beba čak i kada je milion stepeni napolju

Post Zdravlje

Pozdrav iz sezone, iz moje cele dijete

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

Post Zdravlje

7 stvari koje se dešavaju vašem umu i tijelu kad čistite

Post Zdravlje

6 stvari koje nikada ne bi trebalo učiniti neposredno prije kreveta