4 stvari u vašem životu za proleće-čiste (koje nemaju nikakve veze sa vašom kućom) | BA.centerar.org

4 stvari u vašem životu za proleće-čiste (koje nemaju nikakve veze sa vašom kućom)

4 stvari u vašem životu za proleće-čiste (koje nemaju nikakve veze sa vašom kućom)

Vi ste već riješiti svoju spavaću sobu ormar, a kuhinja je sljedeći na listi. Ali dok ste u punom režimu proljeće čišćenje, smatraju neki od prostora ne-soba u svom životu koji bi mogao koristiti neke pospremao. Naime, ove četiri stvari, od kojih svi zaslužuju malo TLC u duhu proljeća čišćenje.

Twenty20

Vaš Dijeta

Ne znamo za vas, ali kada se vreme otopli, mi smo spremni da odbace naše hladnom vremenu klamerice znate, često juha ručkove i sredinom popodneva šolje tople čokolade sa šlagom-u korist lakši, više osvježavajuće opcija. Mi bi se laže ako nismo osećali nazire prisustvo plaže sezone odmah iza ugla. Evo kako da proljeće čisti vaše dietin tri super-jednostavan (i izvodljivo) koraka.

Vaša šminka torba

Vaš nekada neodoljiva šminka slučaj je sada nagomilanu sa procurila temelj, dom tri ista maskara i ne teži manje od sedam kilograma. To je vrijeme da očisti naročito ako držiš na proizvode koji su proteklih njihova premijera. Evo super-pomoći guideto sve svoje proizvode 'rok upotrebe tako da znate šta bi trebalo ostati i šta treba da ide.

Abby Hepworth

Računara i telefona

Podignite ruku ako svaki put računalo gasiti obavijest ažuriranja, kliknete na "podsjeti me kasnije", ali nikad zapravo doći do njega. (To smo mi.) Sređivanje svoj tehnologija je gnjavaža kada ste u sredini kretanje kroz vaše najbolje drugarice odmor Instagrams, tako postaviti neke ekstra vremena na stranu da se organizuje foldere, ažurirati sistem i riješi nepotrebnih aplikacija. Sve će raditi brže i vaš život će biti lakše na duge staze ako uzmete vremena da ih se do brzine. Evo šest super-jednostavan način da očistite vaše deviceswithout mnogo vremena ili truda.

Twenty20

Vaš Financije

Najbolja vrsta čišćenja je onaj koji zahtijeva minimalan napor ali nekako daje divne rezultate. Nismo znali da je to moguće, ali proljeće-čišćenja financija može u potpunosti biti takva. Slijedeći ovaj zgodan listof male izmjene možete napraviti, jednostavne stvari kao što kafu kod kuće i potpisivanje za radnju nagrade kartice može uštedjeti dosta novca u vrlo malo vremena (i bez tvog reallynoticing).

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 stvari koje treba da znate o odlasku u teretanu

Post Zdravlje

7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni

Post Zdravlje

5 alternativnih načina za izbacivanje funka

Post Zdravlje

Da li ritualov multivitamin ispunjava instagram hype?

Post Zdravlje

Najbolji trening u svakom naselju u Majamiju

Post Zdravlje

4 pilatesovih mitova koji jednostavno nisu istiniti

Post Zdravlje

Ovi 4 treninga u kući će vas učiniti jačim (i sigurnijim)

Post Zdravlje

7 najboljih pića za dobar noćni san

Post Zdravlje

11 jednostavnih načina da ostanete aktivni ako imate radni sto

Post Zdravlje

9 stvari koje nikada ne bi trebalo uraditi nakon c-sekcije

Post Zdravlje

10 jednostavnih načina sagorevanja 100 kalorija u ovom trenutku

Post Zdravlje

Vježbe koje su zaista loše za vas