5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni | BA.centerar.org

5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni

5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni

Kao na vrijeme ohladi, često posežu za teža jela i preferiraju Netflix preko teretanu. Sve ovo dovodi do nije neuobičajeno (ali ne baš dobrodošao) skok u broju na našem nivou. Ne ove godine, prijatelji. Ove jeseni smo utvrđuje da losefive kilograma tako što ove zdrave ishrane i vježbe swaps.

Zamijeniti Spaghetti Squash za Pasta

Mi smo bili skeptični, takođe, ali nakon što je pokušao mnogi od naših omiljenih carb-teških jela sa špagetima squash umjesto tjestenine, mi smo ukupno konvertiti. Ovo žilavo veggie imitira teksturu tjestenina sa djelić ugljenih hidrata. Plus, većinu vremena mi smo u to zbog preliva u svakom slučaju.

Twenty20

Peep Lišće na Trail Runs

Naravno, da odeš na prirodu jedinicu, ali to neće učiniti ništa za svoj metabolizam, zar ne? Umjesto toga, idite na prirodu izlet ili pokrenuti da biste dobili otkucaje srca gore dok gledate u najlepše boje jeseni.

Joyful Zdrava Eats

Jesti Sezonske Superfoods

Radije nego davanje u prerađenoj hrani, iskoristite najzdravijih proizvoda jeseni. Osim špageti squash, napuniti hladnjak i ploča sa stvarima kao što su prokulice, bundeva (i bundeve), kruške, karfiol, nar i slatki krumpir. Ne samo da su većina ovih niskokaloričnih, oni također puna hranljivih sastojaka i vitamina, te će vam zadržati potpunu način duže od keksa i čips ste mislili da je želio.

Twenty20

Izaberite vlastitu Jabuke

Ovaj je dvostruko dobro za tebe. Prvo, jabuke su u sezoni i super zdrav (jabuku dnevno, znaš?), I drugo, ako ih pokupi sebe, da ćete dobiti malo više vježbe ne bi dobila jednostavnim zgrabivši torbu na store. Osim toga, ako ste posegnuti za najviši na drvetu, vaš telad će potpuno spaliti nakon nekoliko sati.

Twenty20

I Rake vlastitu Leaves

Ove godine ne plaćaju nekome da se vaše dvorište u obliku; uradi sam. Grabljama lišće je odličan trening, šta sa svim savijanja i uvijanja i podizanje. To je također način ugodnijim dobiti trening u u oštrim jesen zrak nasuprot jednog vrućeg teretanu. Nakon dobro obavljenog posla, nagradite sebe pametno sa, recimo, nekoliko kašika domaćeg cimeta od jabuka.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 stvari koje treba reći prijatelju koji je samo pretrpeo pobačaj

Post Zdravlje

5 najboljih načina za uništenje u Hamptonsu (jer raj može biti stresan)

Post Zdravlje

Lude stvari koje se dese vašem telu kad dojite

Post Zdravlje

Najbolji partner za vaš horoskopski znak

Post Zdravlje

8 načina da izađete iz vježbanja u treningu kada zaista, zaista ne želite da vežbate

Post Zdravlje

6 jednostavan način da se svakodnevno zahvaljuje

Post Zdravlje

7 stvari koje mislite da su zdrave, ali nisu

Post Zdravlje

9 sitne stvari koje će vaš odnos učiniti mnogo bolje

Post Zdravlje

5 potpuno praktičnih meditativnih saveta za početnike

Post Zdravlje

9 sneaky vježbanja koje vas prevaravaju zaboraviti koliko su teške

Post Zdravlje

6 načina da se bave teškim ljudima

Post Zdravlje

7 mitova veze koji moraju proći kroz prozor