5 načina da ne dobijete Grannya | BA.centerar.org

5 načina da ne dobijete Grannya

5 načina da ne dobijete Grannya

Činjenica: Vaš dupe je elektrana. To je neophodno da se gotovo svaka aktivnost radite tokom dana - čak i sjedi, ali što je najvažnije, olovka-lajsne. I svi možemo složiti da je u nekom trenutku u našim životima, mi brinemo o opuštene. Od ciljane vježbe u svakodnevnom trikove, evo nekoliko jednostavnih poteza sada inkorporirati za prijeko potrebnu lift.

Postani stepenice majstor

Najlakši način da se rad na bum? Preskočite liftom i stepenicama na poslu. (Svaki malo pomaže.) Zatim kada ste na rok, naći otvoreni skup i da ih dva odjednom - ili rasu se njima kao brz kao možete. To će dobiti otkucaje srca gore, pali se da dupe andput li ti bedu ranije.

Sjesti i stisnuti

Evo još jednog svakodnevnog trik: Dok sjedi, stisni dupe kao da pokušava da se održi oraha između obraze. Keep Holding dok vi jednostavno ne možete ga izdržim. (To bi trebalo spaliti.) Ponovite svaki put kada se kolege ne traže.

Da li špagu (malo)

Nikada nije siguran kako pravilno napraviti čučanj? Probajte split iskorak, umjesto da rade svoj gluteuse i četvorki u isto vrijeme, kaže Dyan Tsiumis, glava biciklizam instruktor u zaokret Fitness u New Yorku. Za početak, postolje s nogama hip-width apart i korak jednom nogom naprijed. Držeći ramena preko kukova (ne nagnut), polako savijte ispred koljena, spuštanje leđa koljena prema tlu. Zatim podignite natrag do početne pozicije. Do 12 ponavljanja na svakoj strani i ponovite 3 puta.

Podignite obraze

Apsolutno najbolje vježbe za ton vaše zadnjicu? Zašto da će biti visoke i moćni mosta (Jane Fonda stilu). Lezite na leđa s koljena savijena i stopala ravno na podu hip-width apart. Zatim podignite gluteus sa poda, gura sa svojim petama tako da jezgra formira pravu liniju, kaže David Kirsch, osoba trener i autor Ultimate Family Wellness. Držite dvije sekunde i polako spustite se dole. Dok gledate televiziju, probate ovo vrijeme bilo kakve komercijalne pauze umjesto sipa taj drugi (ili treći) čašu vina.

I uzeti jedan korak dalje

Sada kada ste savladali most, to je vrijeme da se ulog. Ovaj plijen burn out je go-to potez za Anna Kaiser (aka mozak Sofia Vergara je lud tijela). Početi u poziciji mosta. Zatim proširiti desnu nogu do plafona i držite ga tamo sa svojim prstima pokaza. Podignite lijevo obraz prema tavanici 40 puta. Pomicati noge i ponovite.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

7 tajnih utočišta za mir i tišinu u Njujorku

Post Zdravlje

8 sitne promene koje vam mogu pomoći da izgubite težinu

Post Zdravlje

9 stvari koje nikada ne bi trebalo uraditi nakon c-sekcije

Post Zdravlje

5 stvari koje treba reći prijatelju koji je samo pretrpeo pobačaj

Post Zdravlje

Koliko kalorija njujorci zapaljuju šlepanje po gradu?

Post Zdravlje

Jedan zdrav trik koji pokušava svaki dan u nedelji

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično lijep

Post Zdravlje

7 boljih načina za vežbanje izvan ovog leta

Post Zdravlje

Prema 7 najboljih hranilaca za upale, prema nutricionistu

Post Zdravlje

Stvari koje se mogu dogoditi ako odustanete od kafe

Post Zdravlje

Naš omiljeni trening u Njujorku, ikada