5 načina da ponedjeljke sisate manje | BA.centerar.org

5 načina da ponedjeljke sisate manje

5 načina da ponedjeljke sisate manje

Mi ne razbijanje bilo kojoj osnovi, ovdje kada kažemo da ponedeljkom su najgori. Nakon dva slavna dana spava u i rade šta god želimo, ponedjeljkom dolaze u uništiti svu zabavu i da nam se da smo odrasli sa - uh - odgovornosti i - uzdisati - posao. Ali postoje stvari koje možemo učiniti u nedjelju da bi početak sedmice barem malo podnošljiviji.

Twenty20

Isplanirati sedmice ispred To-do liste su spasioci razum a. U kojem su izložena sve što imate ostvariti ne samo da će osigurati da ne zaboravite nešto, ali također će vam omogućiti da planiraju, sa svježim perspektive, kako u borbi protiv sve. Ovo se odnosi na sve, od imenovanja i poslove za poslove i obroka.

Ali ne rade stvarni posao za planiranje u tjednu pred nama je jedna stvar, ali pokušajte vaše najteže da to ne stvarni rad u kancelariji preko vikenda. Subotom i nedjeljom treba biti oko opuštanje i punjenje, a ne pucaju off-poštu i opekli se pre ponedeljka čak počinje.

Twenty20

Da nešto meaningfulThis bi trebao biti nešto što ispunjava na ovaj ili onaj način, bilo da je uzimanje jogu, meditirajući, ide za dugu šetnju ili volontiranje u skloništu za životinje. Ove aktivnosti omogućavaju vam vremena da razmisle i da se osjećate kao da radiš nešto dobro, bilo za sebe ili druge. Plus, koji ne žele provesti svoj dan igra sa slatka štenaca?

Twenty20

Dobiti dobar noćni sleepWhen mislimo o našim najstresnijih dana, oni su često prethodi san usrana noć. Dobivanje dovoljno zatvoriti oči vam omogućava da se osjećaju na oprezu i puni energije, spremni za borbu protiv sve naredne sedmice baca na tebe.

Ne piju u nedjelju navečer je eksplodirala u trenutku sna, možda bi bilo korisno da se dva puta razmisliti o Nedjelja Fundays. U umjerenost, malo dan za piće je u redu, naravno, ali budite sigurni da ne pretjerate. Ponedjeljkom su dovoljno loše bez dodatnog bedu mamuran njih suočava. Pa možda držati mimozu ili dva na brunch prije prelaska na nešto više vrlina kao dan ide dalje.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 lakih zdravstvenih haka možete započeti odmah

Post Zdravlje

5 najboljih stvari koje možete učiniti za sebe u vašem vremenu

Post Zdravlje

6 najreprezentativnijih mesta u hamptonima

Post Zdravlje

7 iznenađujući i naučno dokazani načini da vam pomognu da budete kreativniji

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu desiti ako odete do hipnotizera

Post Zdravlje

Probao sam futurističku narukvicu za mjesec dana

Post Zdravlje

7 načina da se probudite bez kafe

Post Zdravlje

Evo kako proći kroz radni dan na No sleep

Post Zdravlje

4 stvari koje ne treba nikad reći prijateljici koji je izgubila posao

Post Zdravlje

7 razloga zašto je zima najbolji trenutak da postanete trkač

Post Zdravlje

10 načina da ostanete usredsređeni kada vam život udari u lice

Post Zdravlje

5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem