5 načina da se vaše zdravlje zadrži tokom praznika | BA.centerar.org

5 načina da se vaše zdravlje zadrži tokom praznika

5 načina da se vaše zdravlje zadrži tokom praznika

"Live Jednostavno serije" u partnerstvu sa Bai

Koliko god volimo praznika, mi ne volimo kako se osjećamo kada smo preterivati ​​(oh, zdravo, nadutost i iscrpljenosti). Ali to ne mora da bude ovako. Pogledajte naš omiljeni način da ostanu zdravi i da povratimo najsretniju doba godine.

Svetikd / Getty Images

Napunite Plate Wisely

Dok je, da, to je vrlo teško odoljeti gomilaju pomalo od svega na tanjiru, pokušajte biti malo više promišljena o tome što ste odabrali. Da li reallywant to slatko složenac krumpir? Ako vaš ukus pupoljci ne upali na tu pomisao, a onda ga preskočite, pređite na sledeću jelo i zapitajte se isto pitanje. Ako punite ploča sa samo namirnice koje volite, svoj obrok će biti all-around veće zadovoljstvo (i manje srama izaziva).

Sponzorirani

Budi pametan o Vašoj Cocktails

Blagdana nije baš najljubazniji našim tijelima. Između pomažući da ćemo beskrajne poslastice (uglavnom pita od jabuka à la mode) i non-stop posude hrane prst, nije ni čudo da je naš želudac osjećati naduta. Za borbu protiv proždrljivosti, preporučujemo služi osvježavajuće još zdrav koktel. Mix antioksidantima prožet Bai Panama Peach, koja ima jedan gram šećera (plus bez umjetnih sladila) i samo pet kalorija, sa bazge likera, džin i smokve. Vaši gosti sigurno neće žaliti da se vratim po sekundi.

_chupacabra_ / Getty Images

Istražite nove Vježba opcije

Upravo sada, uobičajeni spin klase vjerojatno osjeća ustajali, što ga čini mnogo teže ostati na pravom putu. Tako se prijavite za nešto novo umjesto (sada je dobro vrijeme da konačno preuzme svoj fleksibilan prijatelj se na antena joga). Osim pomažući vam odraditi sve to pita, izazovna vježba koja zahtijeva puno fokus će očistiti svoj um i stavi te u boljem raspoloženju, tako da ne morate brinuti o slučajno istresa svoju majku-in zakon.

Twenty20

Uzmite probiotike

U nastojanju da poveća svoj probavni zdravlje (i povećati svoj imunitet), uzeti probiotik dodatak. Sve dobre bakterije iz probiotika će izjednačiti loše i držite stomak u dobrom stanju. I, s obzirom na sve višak hrane, pozdravljamo ovi mali momci raširenih ruku.

Twenty20

Do not Forget About You

Između hosting i stranaka i poklone, mi često stavljaju sebe drugi prijateljima i obitelji. (Kao kad si pustio rođaka Katie spavati u svom krevetu za cijelu sedmicu.) Dok je potpuno častan, vaša nesebična priroda može uzeti danak na mentalno i fizičko zdravlje, tako da je u pravu da to barem jedna stvar koja donosi miran osmijeh na lice svaki dan. Uzmite solo šetnja po kraju ili dovesti svoje omiljene knjige na lokalnu kafiću, samo sat vremena. Vi zaslužujete malo mi je vremena.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

8 letnjih grickalica koje vam mogu pomoći da smršate

Post Zdravlje

Najbolji znak zodijaka za vaš, um, zodijački znak

Post Zdravlje

7 važnih stvari koje treba znati o zamrzavanju vaših jaja

Post Zdravlje

Koja je ishrana (i treba li da probate)?

Post Zdravlje

4 načina da budete u redu sa puštanjem i ne daje sranja

Post Zdravlje

Vježbe koje su zaista loše za vas

Post Zdravlje

8 lakih zdravstvenih haka možete započeti odmah

Post Zdravlje

7 načina za poboljšanje varenja kada se osećate brzo i nadahnuto

Post Zdravlje

7 mita za dojenje potpuno su uništene

Post Zdravlje

10 online priče iz stvarnih žena koje će učiniti da želite ostati samski za večnost

Post Zdravlje

7 najboljih pića za dobar noćni san