5 najpopularnijih spa tretmana u Dalasu | BA.centerar.org

5 najpopularnijih spa tretmana u Dalasu

5 najpopularnijih spa tretmana u Dalasu

Naravno, mogli počastiti čokoladu ili čak popodne hoda. Ali zaista ništa slično pogotkom raskošan masaža... Ili injektiranje sebe sa svojim plazma gledati deset godina mlađi (ozbiljno). Dakle, ako ste spremni da se upuste u nekim velikim R & R, ovdje su najviše epska tretmana u Dallas razmetanje na.

Tajlandska masaža AT EQUINOX Highland Park ($ 248)

Dallas je najbolje čuvana spa je to tajna onih koji nisu članovi mogu potpuno pogoditi se Equinox Spa. Nije slučajnost da je najluksuzniji teretana u gradu događa da se apsolutno najbolji masera. Plus, možeš da se opustite za-čekati-110 minuta dok se proteže vaše tijelo natrag u poravnanje.

Rezervirati

Jedinica kože Studio / Facebook

VAMPIRE LICA u Jedinici KOŽE STUDIO ($ 1,500 za tri sjednice)

Ako krv čini da slabo, ovo nije za vas. Ali ako žele da žive zauvijek izgledati mlađe ASAP, to je vrijeme da ubrizga svoju plazmu u kožu. Mi mali ne, rezultati liječenja su magijski: smanjena finih linija, smanjenje ožiljaka od akni, obasjao hiperpigmentacije... Lista se nastavlja i dalje. Biti upozoreni da će vaša koža odmah izgledati nadraženu nakon i to će oljušti, ali kao i svaki dobar vampir, vi ćete ostati unutar nekoliko dana nakon tretmana.

Rezervirati

Spa Adolphus

GIRLS GETAWAY na stazi Spa Adolphus (počevši od 745 $)

Proslavite povratak legendarnih hotela gradske Rezervirajte svoj Girlfriends Getaway paket. To uključuje dva noćenja plus izričite masaža, Carboxi Express lica, lavande limfni sunce lijek i još mnogo toga. Nemaju vremena, ali i dalje zainteresirani za checking out banji? Pitati o Lift Optimizer tretman lica ($ 190) koji koristi Octamioxyl da vas ostavim sa glatkim, bora-free bez kože igle.

Rezervirati

Joanna Czech

Joanna ULTIMATE postupanja u JOANNA ČEŠKA ($ 2,000)

Neuporedive Joanna Češke i jedan od njenih estetičara raditi ruku pod ruku za ukupno podmlađivanje lica i tijela. Tretmani obavljen tokom ove sesije uključuju dijamant mikrodermoabrazija, sprej kisik, ultrazvučna terapija sa LED svjetla, microcurrent terapija, microneedling i panela LED i terapiju kisikom. U suštini, ti ćeš izgledati mlađe, zdravije, sretnije i manje umorni bez ijedne igle.

Rezervirati

The Spa at The Joule

After Hours ISKUSTVO NA Spa At The Joule ($ 5,000 za dva gosta)

Zašto biti samo jedan od mnogih ljudi opuštanje u spa kada i neko (vrlo) poseban mogu imati sve to za sebe? Ovaj veći od života nudeći iz The Spa at The Joule ima jednu noć boravka u penthouse soba, masaža par i privatni pristup nakon radnog vremena svim sadržajima (vitalnost bazen, sauna, parna soba, itd). Paket je upotpunjen sa $ 750 poklon karticu za četrdeset i pet Ten i večera Rezervacije na Mirador. Vrijeme je da podsjetim vaše mužić da tvoj rođendan približavanja...

Rezervirati

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 jednostavnih načina da povećate svoje povjerenje odmah

Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

6 pitanja svakih 30 godina - trebalo bi jednom svog lekara pitati jednom godišnje

Post Zdravlje

6 životnih saveta koje smo očajno ukrali od knjiga za samopomoć

Post Zdravlje

5 besplatnih treninga za strimovanje koje možete uraditi bilo gdje

Post Zdravlje

8 stvari koje sve super spremne žene drže u torbama

Post Zdravlje

4 pilatesa se kreće kako bi se bikovima vratilo kući

Post Zdravlje

10 jednostavnih načina sagorevanja 100 kalorija u ovom trenutku

Post Zdravlje

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

Post Zdravlje

Sve što ste ikada želeli znati o zamrzavanju vaših jaja

Post Zdravlje

Kako se držati svoje dijete na odmoru

Post Zdravlje

9 sitne stvari koje će vaš odnos učiniti mnogo bolje