5 proizvoda za samoodbranu u tim vremenima kada se osećate kao da se šetate kući sami | BA.centerar.org

5 proizvoda za samoodbranu u tim vremenima kada se osećate kao da se šetate kući sami

5 proizvoda za samoodbranu u tim vremenima kada se osećate kao da se šetate kući sami

Svi smo smatrali da-da neprijatno senzacija prilikom hodanja kroz parkinga kasno u noć. Ili da je blago nelagode tokom ranog jutra jog oko vašem susjedstvu kada je ulično se ne radi ispravno. Evo, pet pametan uređaja koji će vam pomoći osjećaju sigurno (i pomoći vam da razbijemo dupe ako do toga dođe).

Robo Copp

The Sound Grenade

Želim oružje za samoodbranu, ali nije sasvim spreman nositi set bokseri? Ovaj prenosivi SOS alarm je jednostavna i efikasna. Aktivirati uklanjanjem pinski i uho-piercing alarm 120 decibela će se oglasiti za 30 minuta (ili dok se ponovno umetnuti klin), čime se plaše off napadača i grabi pažnju nikoga u blizini. To je lagan i dovoljno mali da stane u džep vaše najužim farmerke. Ovaj praktični uređaj također radi kao odbijanje životinja (odlično za one vikend planinarenje putovanja).

Sound Grenade ($ 20)

Žene na Guard

Self Defense Svjetiljka

To nije obična svjetiljku-to u osnovi ima magične moći. Strobe funkcija svojim snažnim snop je dovoljno jaka da privremeno blindan napadača. Takođe je napravljen od zrakoplova aluminija. Prevod? To je dovoljno jaka da se koristi kao palica samoodbrani ako je to potrebno.

Self Defense zoomable LED bljeskalicu ($ 28)

Saber Red

Pepper Spray za ključeve

Hej, to je samoodbrani go-to s razlogom. Sprej u pravcu napadača (do deset metara) i to će privremeno iritirati oči, kožu i respiratorni sistem. Sviđa nam se ovaj suzavac posebno za UV označavanje boje koje mogu pomoći vlastima identificirati napadača, a koristan kako za korištenje video. To je napomenuti da prilikom upotrebe spreja je legalno, može postojati ograničenja u vašoj državi, tako da provjerite prije nego što kupiti jedan.

Biber sprej sa ključeve ($ 10)

BSAFE App

Ostavljajući bar rano hodati kući sama? Instalirajte BSAFE aplikacija na telefonu prvi. Evo kako to radi: Vi stvoriti mrežu BSAFE prijatelje koji onda mogu vas pratiti putem GPS-a i primati upozorenja kada dođete do svog odredišta. Ako ne stigne gdje ti treba da, to će onda poslati SOS poruku na Vašu kontakata. Extra cool funkcija? Također se možete aktivirati alarm za automatsko snimanje audio i video sa svog telefona, samo u slučaju da naiđete na probleme.

BSAFE App (besplatno)

The Home Security Store

My Kitty Plastični Self-Defense privjesak

Tvoj tata je možda rekao da će staviti ključ u između prstiju i udari ako neko pokuša da te smeta, ali to nevinog izgleda privjesak za ključeve i korak dalje uzima ideju. Samo ubaci prstima kroz oči mačke i koristiti šiljatim ušima da zaustavi napadača. To je zaista stavlja "tok" u "mijau". (Žao mi je.)

My Kitty Plastični samoobrana privjesak ($ ​​8)

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 načina da se bave teškim ljudima

Post Zdravlje

Kako dati sebi potpunu prepreku

Post Zdravlje

6 najreprezentativnijih mesta u hamptonima

Post Zdravlje

Stvari koje se mogu desiti ako popijete čašu vode prvo ujutro

Post Zdravlje

Probao sam gravitacioni pojas da bih pomogao da spavam i evo šta se dogodilo

Post Zdravlje

7 stvari koje treba učiniti u nedjelju kako bi srušili sedmicu u budućnosti

Post Zdravlje

27 stvari koje razumete samo ako se konstantno znojite

Post Zdravlje

5 novih treninga koji će vaš Abs (i ostatak vas) dobiti u borbenom obliku, brzo

Post Zdravlje

7 sigurni načini da pobedite zavisnost od kofeina

Post Zdravlje

6 treninga gdje loše vibracije nemaju šansu

Post Zdravlje

4 mitova mitova koji nisu istiniti

Post Zdravlje

10 dvo-minutnih načina za vašu kuću