5 razloga za posjetu kantine Santa Monica | BA.centerar.org

5 razloga za posjetu kantine Santa Monica

5 razloga za posjetu kantine Santa Monica

Žele nešto više od vaše mjesto kave od latte i kolač?

Zatim odlaze u nove Bulletproof Kafić u Santa Monici, a kofein dispanzer sa skromnim ciljem da se ti bolje funkcionira ljudski.

Lokal je sve o "biohacking," novi naučno-meets-biologije ludost. U osnovi, biohacking znači korištenje vježbe, dijeta i neki van tamo healing prakse da vas više produktivni. Posjetite ovaj one-stop shop da iskuse sve najbolja zdrave hrane i wellness gizmo na tržištu.

Prvo, Order Buttery CoffeeYou probati imenjak spot je, Bulletproof kafu. Je barista će vam sve reći o tome kako je kalup bez kafa, trava-fed krava maslac i vlasničkih mješavinu kokosovog ulja jednak nešto bolje od obične šoljice Joe. To bi trebalo pomoći da se fokusirate bez kofeina sudar i izgubiti težinu, previše.

Zatim, Get GroundedSupposedly naša tijela izgraditi pozitivan električnog naboja - što znači umor i upala koje uzrokuju bolesti - ako ne bos hodati po zemlji ili sjediti / rad na posebno osnovane stolovi i stolice, kao što je vrsta ovdje, da ih oslobodi. Možete kupiti kuće setova, ili samo sjediti za stolom i stolicama u Bulletproof.

Utažite žeđ Fat Waterberry, naranče i limun s okusom vode sa dodatkom kokosovog ulja nanočestice vam pomoći da spali masti i da se hidrirani brže. Možda - sve što znam je da smo našli bocu malo tart i čudno ovisnost.

Priđite za pasivne ExerciseIn uglu radnje, a cijelo tijelo Vibrationplate - u osnovi 18-inčni kvadrata metal heavy-tražim - sjedi mirno. Dok čekaš svoj red, možete korak na njega, okrenite prekidač i osjetite stvar vibrira na 30 impulsa u sekundi, što je trebalo da se poveća cirkulacija, stimulišu moždane funkcije i poboljšati gustoću kostiju. Također, to golica.

Konačno, Postavke IntentionsThis jedan je više duhovna hack: Predstavnik My Intentwill prilagođene ukrasiti riječ o narukvici (Kanye nosio onaj koji kaže "uljepšati" na naslovnoj vremena) da pomogne držati na pravom putu.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Hey, sleepyhead: Evo 5 najboljih proizvoda za pomoć u spavanju

Post Zdravlje

Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Zdravlje

8 iznenađujućih i naučno podržanih načina da budu produktivniji

Post Zdravlje

8 načina da izađete iz vježbanja u treningu kada zaista, zaista ne želite da vežbate

Post Zdravlje

4 načina da ojačate svoju vezu u februaru

Post Zdravlje

6 načina da se vratite u nedjelju

Post Zdravlje

3 pozicije snage koje će učiniti da izgledate (i osećate se) sigurnije u ovom trenutku

Post Zdravlje

7 načina za poboljšanje varenja kada se osećate brzo i nadahnuto

Post Zdravlje

7 tajni superproduktivnih žena

Post Zdravlje

8 razloga zašto je vaš period možda nepravilan

Post Zdravlje

5 neverovatnih masaža možete dobiti na pauzu za ručak

Post Zdravlje

Jeste li 5 komada pite juče? Uradi ovo