5 savjeta za vežbanje kada je stvarno, stvarno vruće | BA.centerar.org

5 savjeta za vežbanje kada je stvarno, stvarno vruće

5 savjeta za vežbanje kada je stvarno, stvarno vruće

Ti si tu, otkazao članstvo teretanu i jedan dva mnoge čaše ruže u kompaniji happy hour sinoć. Vaš plan je bio da se probudi rano i stisnuti u drugom krugu da se suprotstavi sve to vino... Šteta što godina naglo rastu u 70-ih godina i to je samo 07:00 Ne boj se. Sa pravom mjere opreza, i dalje možete razraditi (pažljivo) u vrućini.

Twenty20

Uzmite hladan tuš Before You Work Out

Naravno, to je hlađenje misao, ali skakanje prije nego što gaziti kolovoza, recimo, na trčanje, može pomoći hlađenje kože i smanjiti svoj core tijelo temp-uoči treninga kada godina su visoke. Samo budite sigurni da vam kosa mokra i ostavite ga na taj način. (Gladak vlažne pramenove u rep je samo još jedan način da se ostane hladan.)

Twenty20

Nosite kroja (i svijetle boje) Odjeća

Hajde, treba vam nešto diše uz dobru ventilaciju inače ste u opasnosti od zarobivši vrućine. To je također dobra ideja da se drže podalje od crne treninga odjeću. (Da, znamo da izgleda super elegantan, ali sve je to ipak privući sunce.)

Twenty20

.i Obilje SPF

To zvuči osnovne, ali čak i na oblačno i maglovito dana, sunčeve zrake su jaki. To je razlog zašto trebate kremu za sunčanje sa SPF 30 ili više, ali i onaj koji je dovoljno lagan da se neće začepiti pore kad neprestano se znojeći. (Mi volimo ovaj onefrom Coola.) Slather ga baš pre nego što krenete na otvorenom.

Twenty20

Početi Hidratantna prva stvar u jutro

Ima smisla: Odgovor topliji, više se znojite. Ali pije tonu vode neposredno prije, za vrijeme i nakon što ste razraditi nije dovoljno da zamijeni tečnosti izgubio na neuobičajeno toplog dana. Ako znate da idete na otvorenom za umjereni trening kasnije popodne, početi ispijate prvu stvar ujutro-idealno 16 do 24 grama svakih par sati-tako da vaše tijelo ima višak izvući iz. (Također važno: Nemojte zanemariti vrijednost sportskih napitaka poput Gatorade kada je u pitanju povećanje elektrolita za treninge u vrućini.)

Twenty20

Skratiti vašeg treninga

Dakle, obično pokušati da se prijavite tri milje staze. Ali, ako godina naglo rastu u 80-ih godina, možda bi bilo pametno da prekine da se u manje koraka. (Na primjer, mogli biste da probate jedan kilometar u jednom trenutku.) Ne morate da podesite intenzitet, ali uzimanje pauze da se ohladi daje vašem tijelu šansu da se oporavi, tako da ne pregrijati.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

9 stvari koje se tajno učitavaju sa šećerom

Post Zdravlje

5 prirodnih mirisa za izlečenje bilo kakve gore

Post Zdravlje

7 mitova kontrole rađanja nikada ne biste trebali vjerovati

Post Zdravlje

7 načina da se obrišete nekoliko minuta od vaše jutarnje rutine

Post Zdravlje

Tačno koji ukus LaCroix pije, prema vašem horoskopskom znaku

Post Zdravlje

7 malo načina da se osećate zdravije, čak i kada samo želite da se hibernate

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

5 tajnih podataka da postanu najpouzdanija žena u sobi

Post Zdravlje

Kako se osećati zdravije za tačno 30 dana

Post Zdravlje

Najbolji joga studio u 8 čikaga naselja

Post Zdravlje

Da li se prijatelj bori sa poremećajem u ishrani? Evo 4 stvari koje joj nikad ne bi trebalo da kažeš

Post Zdravlje

6 životnih saveta koje smo očajno ukrali od knjiga za samopomoć