5 stvari koje svi konkurenti trebaju učiniti u životu | BA.centerar.org

5 stvari koje svi konkurenti trebaju učiniti u životu

5 stvari koje svi konkurenti trebaju učiniti u životu

Vi ste dobili prljavi izgled u spin klase kada je žena pored vas uhvati vas baci pogled na nju rezultat. Si postao opsjednut biti najbolji u svemu što pokušate, a možda ste izgubili prijatelja ili dva u tom procesu. Takva je stradanje konkurentne žena. Ne predlažemo da postane blazirani, ali možda želite uzeti u obzir savladavanju sljedećih pet sposobnosti da se izbjegne cijelu gubi prijatelji stvar.

Imate svoj konkurentnost

Ako si visoko intenzivan, to je najbolje da se up-front o tome. Mislim da je to neka vrsta preventivnih izvinjenje za letenje sa ručkom nakon casual igra... Ništa. To ne znači da morate biti manje konkurentni, ali pomaže da pusti one oko znate da imaju tendenciju da se ozbiljnije uzimati stvari od prosjeka gal.

Touchstone Slike

Znaju kada treba da se izvini

To je bezveze, ali je isto tako neizbježno da će doći vrijeme kada se uzme nešto predaleko i neka vaše potrebe da osvoji dobili najbolje od vas. Najgora stvar je čin kao da se nikada nije dogodilo. Umjesto toga, izvini i priznati da si izvan linije. Velike su šanse da će te poštovati za posjedovanje do grešku i možete sve dalje.

Fokusirajte se na svoj lični rast

Teško je ne porediti sebe drugima kada si ultra konkurentne, ali je važno da se prepoznaju. Brinući previše o šta vršnjaci rade ne može oduzeti od vašeg rasta i da te ogorčen. Da biste to izbegli, fokusirajte se na owngoals i definirati svoj ownsuccess. Izričito nokautirati ono što želite postići, a ti si više vjerojatno da se fokusira na sebe umjesto drugih.

Imajte na umu

To je više dugoročno, ali to je prednost za konkurentne ljude da se bave sabranosti. Centriranje sebe i vide širu sliku omogućava vam da odstupite i shvatiti da, u velikoj šemi stvari, pobijedivši tvoj ortak u Words With Friends nije život ili smrt. Pokušajte sabranost meditacija, jednostavna praksa koja vam omogućava da se opustite i dobiti iz glave malo.

Račvati se

Zaista je teško za konkurentnu ljude da probaju nešto novo, jer su šanse da se neće odmah biti najbolji u tome. Ali to znači da oni često propustiti aktivnosti koje će uživati. U ovakvim situacijama, stavi ponos na stranu i izaći iz zone udobnosti. Ako ti nešto dati poštenu šansu i ne uživam u tome, zaboravi na to. Ako ne uživam u tome, čestitam vama jer je OK kao početnik.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Probao sam gravitacioni pojas da bih pomogao da spavam i evo šta se dogodilo

Post Zdravlje

Apsolutno najbolji trening u svakom susjedstvu u Dalasu

Post Zdravlje

7 mitova veze koji moraju proći kroz prozor

Post Zdravlje

Vaš vodič za najlakšaviju nedelju ikada u Njujorku

Post Zdravlje

4 stvari koje možete učiniti kako biste ojačali svoj brak u novembru

Post Zdravlje

8 tajni parova koji su uvek srećni zajedno

Post Zdravlje

6 modernih trendova u vezi sa kojim se sigurno trebate znati

Post Zdravlje

10 mitologa o alkoholu, možda ćete želeti da stignete pravo

Post Zdravlje

9 sitne stvari koje će vaš odnos učiniti mnogo bolje

Post Zdravlje

Kako zadržati vampire energije da vas odvode

Post Zdravlje

5 najboljih načina za uništenje u Hamptonsu (jer raj može biti stresan)

Post Zdravlje

5 neophodne životne veštine svakog introverta treba da savladaju