5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana | BA.centerar.org

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

Vi i vaš SO plovio pored fazi medeni mjesec dana eona, a sada si još u "molim vas, ne zaboravite da pokupi toaletni papir na putu kući" fazu odrasle romantiku. Kako zadržati ljubav u životu kada je život je život-yness dobiva na putu? Rekavši ovih pet jednostavnih fraze svaki dan je odlično mjesto za početak.

"Dobro jutro." Ako ste jedan od onih nakazni "jutro ljudi" koji se bude nasmijan, sans ispod očiju torbe i spremni da iskopa smoothie super-hrane, jutra nisu uvijek romantic.or ni prijatno, za što se toga tiče. Mi smo ljudi, mi ne dosadi i naglasio o dan na pomolu listu zadataka. Jednostavno "dobro jutro, ljubavi / draga / Sunshine" će pomoći podsjetiti vašeg partnera da su oni svijetla tačka i najbolji dio svog dana. Naravno, to zvuči otrcano, ali ujutro zajedno nikada ne treba uzimati zdravo za gotovo, a ovaj mali iskaz je odličan način da se ojača da čak i putem SMS poruke, ako je vaš raspored spavanja nisu u sync.

"Žao mi je.", Odbrusi ste ih kada su upitani da li poslala ček najam. Okrenuo si svoju omiljenu majicu roze u pranje slučajno. Zaboravio si da tekst svoje mame na njen rođendan. Progutati tvoj prokleti ponos i kažeš da si sorry.It je tako jednostavan način da ispravi stvari brzo. Heck, reci da ti je žao, čak i ako niste onaj koji je direktno odgovoran za svoje nevolje (kao što je, ako su imali truli dan na poslu). Ova jednostavna riječ i pokazuje vrednuju svoje osjećaje preko vlastite tvrdoglavosti, i općenito, on izražava suosjećanje, podsjećajući svoje supruge da si na istom timu. Period. Kraj priče.

"To je tako dobra ideja."... Ili sličan mali kompliment. Potrudite se da pohvalim tvoje lice barem jednom dnevno, bez obzira da li im je da govori kako ponosan si da su ustali da njihov šef ili mali kao potvrđujući da, da, losos je odlična ideja za večeru. Veliki deo biti dobar tako da je bio vaš partner de facto navijačica, i pozitivne afirmacije od osobe najbliži njima (bez obzira na to koliko je maleni) će imati efekat talasa, što ih čini sretniji ljudi u svom svakodnevnom, i stoga, što srećnije all-around dinamičan u partnerstvu.

"Kako ti je bio dan?" To je tako lako da se zahvatila u našem malom naprezanja i drame kad smo se previše s ljudima i to često dolazi po cijenu zaboravio da pitam theirdays, i brbljanjem na oko vlastite umjesto. Postavljam ovo pitanje svaki dan će podsjetiti vaš partner koliko vam je stalo je (potpuno glupo, ali važno) sendvič salata od jaja su jeli za ručak, kao i osujetiti svoju melodrame u tom procesu. Dvostruko pobedu.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

12 ludih stvari koje se dese vašem telu kad ste trudni

Post Zdravlje

7 načina da se probudite bez kafe

Post Zdravlje

22 stvari razumeju samo trkači

Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da uradite sa svojim partnerom svakog meseca

Post Zdravlje

Kako početi da se baviš ako nisi bio u teretani zauvek

Post Zdravlje

8 brzih recepata za pomoć u borbi protiv upale

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina za jesti manje šećera

Post Zdravlje

Stvari koje nikad ne bi trebalo da radite u teretani

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu dogoditi ako probate celu dijetu

Post Zdravlje

Prema 7 najboljih hranilaca za upale, prema nutricionistu

Post Zdravlje

Vrhunske gležanj za svaku guzu i budžet