5 stvari koje treba da uradite sa svojim partnerom svakog meseca | BA.centerar.org

5 stvari koje treba da uradite sa svojim partnerom svakog meseca

5 stvari koje treba da uradite sa svojim partnerom svakog meseca

Jaka veza je maraton a ne sprint. Tako da će trebati više od povremenog pick-me-up ili romantičan odmor da bi to sretan, zdrav i, što je najvažnije, razvija. U sjajan odnos i želim da tako i ostane? Evo tvoje mjesečno spisak, prijatelji.

Preskočite townOur obrasce svakodnevnog života može samo da tako prokleto rutinske-najlakši način da se ispravi ovo je sa putovanjem. Dok jet-podešavanje nije uvijek moguće na mjesečnoj osnovi, trebalo bi ipak da se potrudi da se izvan vaše balon (i problema), zajedno sa brzo putovanje. Možda vikend bijeg na udoban B & B, ili možda samo ručak u narednih grad iznad? Ovi mikro-avanture služiti kao podsjetnik na beskrajne mogućnosti ovaj svijet ima za ponuditi-i činjenicu da si partneri u istraživanju to.

Druže soloHanging se s obitelji i prijateljima kao jedinica je super. Ali jednako važno? Uzimanje vremena da njeguju svoj osobni veze withoutyour supružnika u tow. Prijevod: Ne morate da dovedete svoje mužić na rođendansku zabavu vaše najbolje drugarice. Osim produbljivanje vašeg odnosa, to će vam dati sobu i disanje držati uđe potpuno bolestan jedan od drugog. Odsutnost čini srce raste osnivač je najrealnija idiom. Povjerenje.

Dijele romantična mealWhen idemo na overdrive, hrana postaje više o komunalnim nego uživanje. I na prometnoj Navečer radnim danom, mi često nađemo juri kroz večeru, makar samo da se za pranje posuđa utovar i klinci u krevetu. Što je razlog zašto je tako važno da se uspori i uživajte u romantičnom obrok barem jednom mjesečno. Gotovina na pretek? Priuštite sebi da obrok na grad. Na budžet? Brod decu u Nana-a, kuhati u, i dodati neke svijeće u miks. U svakom slučaju, posvetiti cijeli obrok za sustizanje i uživanje u velike kompanije.

Daj 'gifts'No, ne morate da se tušira svoj SO raskošnim poklonima ali promišljen gest ide dug put. Kao pokupiti bocu svog omiljenog crnog vina na putu kući, jer znate da ste imali loš dan. Ili razbijanje nazad mali, kičaste suvenir iz vašeg rada puta, samo zato. Te male radnje za davanje suptilno podsjetiti vašeg partnera da si uvijek misli na njih.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 hrana koja bi mogla da oštri oči

Post Zdravlje

5 načina da budete prisutniji u vašem životu

Post Zdravlje

Da li su butikovi butici nove prodavnice vina?

Post Zdravlje

Najbolje i najgore stvari koje jedete dok dojite

Post Zdravlje

Kakav ste prijatelj, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Zdravlje

9 banjskih kuća u New York-u da vam odlutaju hladno

Post Zdravlje

7 januara fitnes ponude koje trebate znati

Post Zdravlje

5 načina da se kaže Ništa češće (bez zvučanja kao kreten)

Post Zdravlje

5 laka trikova za smirenje živaca za 5 minuta ili manje

Post Zdravlje

7 razloga zašto je zima najbolji trenutak da postanete trkač

Post Zdravlje

24 stvari koje svaka žena treba da uradi pre nego što se udaje

Post Zdravlje

5 namera koje svaka žena treba postaviti ovog leta