5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem | BA.centerar.org

5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem

5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem

Uradio si skoro sve što je u potrazi za san bolje noći, od pitke kolač višnje juiceto Meditating. Ali, ako te metode nisu radili za vas, uzmite u obzir sljedeće treninga, a sve nije pronađeno od strane University of Pennsylvania studyto promovirati zdrave navike spavanja.

Twenty20

Running

Kada si pod stresom ili osjećaj zatrpani negativnosti, lijepo duge staze (mi smo ni na koji način govori maraton tempo) može očistiti svoj um i pomoći da se opustite. Čak i ako je to samo 20 minuta, trčanje guma te bez tebe iscrpljuju, i stavlja vas na miran način razmišljanja koji je pogodna za miran san.

Twenty20

Hodanje

Ako trčanje nije baš brzinu (sorry), mi bismo pozivamo vas da razmislite o post-večeru, večernju šetnju. Iako svoje srce sigurno neće biti pumpanje tako teško kao što bi, ako ste trčali, ležerno hoda dalje dobiva krvi teče i pomagala u probavu nakon večere.

Twenty20

Joga

Tako thisis zašto smo stalno zaspao tokom Savasana. Određene vrste joge-kao, ne intenzivne Power Yoga ili Bikram-su super opuštajuće. Moglo bi se ići na časove joge, naravno, ali nam se sviđa ideja navijanje na ovaj dan paljenjem svijeća i vodi nas kroz jednostavan protok. Ako niste sigurni gdje početi, pokušajte ovih deset pozama.

Twenty20

Dizanje tegova

Podizanje je jedna od onih stvari koje se čini zastrašujuće za neupućene. Ali veruj nama kada kažemo da je to zaista može raditi samo o nikome. Uzmite CrossFit, na primjer: Bili smo u klasama pored nemoguće zategnut 20-godišnjaka, kao i muškarci i žene dobro u svojim 70-na treninge su potpuno skalabilan na fizičke sposobnosti. Ne možemo obećati da nećete biti bolna narednog dana, ali barem ćete imati dobio u snu velika noć.

Twenty20

Baštovanstvo

Da li se računa kao trening, ako možete nositi birkenstocks? Prema University of Pennsylvania studija, da. A ako mislite o tome, vrtlarstvo može biti neka vrsta snage treninga treninga, sa svim podizanje i cucnja i kopanje. Pored promocije dobrog sna je, vrtlarstvo je meditativno i dobijete prekrasan vrt od svojih napora. Win-win-win.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Tajne stvarnih žena koje su bile venčane 30-plus godina

Post Zdravlje

18 znakova da ste totalno pomeranje

Post Zdravlje

Lude stvari koje se dese vašem telu kad dojite

Post Zdravlje

9 super-zabavnih vanjskih treninga koji će vas osjećati neverovatnim

Post Zdravlje

8 mitova o zajedničkoj koncepciji

Post Zdravlje

9 najsplodnijih hrana za mršavljenje

Post Zdravlje

Najbolji trening za vašu ličnost

Post Zdravlje

Loš PMS? Treba da jedete za lutealnu fazu. Evo kako

Post Zdravlje

30 razloga je jedno u vaših 30-ih godina je odlično

Post Zdravlje

5 najboljih načina za uništenje u Hamptonsu (jer raj može biti stresan)

Post Zdravlje

10 načina da ostanete usredsređeni kada vam život udari u lice

Post Zdravlje

7 iznenađujuće stvari koje nikada ne bi trebalo da radite pre noći