6 modernih trendova u vezi sa kojim se sigurno trebate znati | BA.centerar.org

6 modernih trendova u vezi sa kojim se sigurno trebate znati

6 modernih trendova u vezi sa kojim se sigurno trebate znati

Viteštvo nije mrtav. Ali to je definitivno... Differentthan je to bilo u vašem deda dan. Slučaj u točki: udvara neko preko Instagrama priče i Snapchata zeka filtera. Da, pronalaženje prave ljubavi je prerasla u neku drugu zvijer u potpunosti. Evo, šest zabavljanje trendove koji su postali norma (tako da svakako treba da znate o njima).

Instagram Courting

Kome treba zabavljanje aplikacije kada možete povucite u nečije DM (slanje osobnu poruku)? Bez obzira da li je objavljivanjem "žeđ trap" selfieor stalno kontrolirati da li vaša simpatiju je su svoju priču, flert s jednim (ili, znaš, neki) korisnika aplikacije na 800 miliona je postao manje izuzetak i više društvene norme.

Breadcrumbing

Pomeri se, ghosting. Breadcrumbing, ili čin glumeći interestjust dovoljno (recimo, nekoliko tekstova tu i tamo), je više izvući-out, teško reći-li-ona su-samo-zauzeti-ili-možda-jednostavno-ne Bejom-vi rođak potpuno ignoriranje nekoga.

Jastučića

Dodajte još jednu na listu užasnih zabavljanje prakse. Dakle, ti se stvarno sviđa Tom, ali ti također pokušava zadržati Jack oko samo u slučaju da stvari ne idu. To se zove jastučić, koji je u osnovi priprema za kraj veze tako što nekoliko drugih opcija čeka u krilima.

Video Dating Apps

A par slika i nekoliko zabava činjenice nisu to više rezanja. Mnoge aplikacije, kao što je Coffee Meets Bagel, nedavno dodao video funkcija za povećanje korisničke utakmicama i interakcije i smanjiti šanse za prvi datum razočarenje i ghosting.

Phubbing

Svi smo bili žrtva telefon kurtalisanje-zvani "phubbing" (OK, a mi smo bili izvršioci, previše). To je kada se zanemari sve oko vas u korist Instagram ili bez obzira na aplikaciju izbora. Nije tako velika. Ali imajte to na umu, tako da možete svjesno sjetiti da stavi telefon na i napraviti neke kontakt očima.

Touchstone Slike

Non-Cliché Termini

Večeru i film? Ne, mi bi radije nož bacanje ili pokušati naše ruke na tjestenina odluka klase. To je porast od iskustvenog datuma: one koje uključuju off-the-pretučen-put aktivnostima kao uzbudljiv način da se upoznaju jedni druge (i, znaš, uzeti neke prilično kul Boomerangs u procesu).

Povezane vijesti


Post Zdravlje

4 pilatesovih mitova koji jednostavno nisu istiniti

Post Zdravlje

9 načina za vožnju biciklom oko Los Anđelesa. U stilu

Post Zdravlje

8 načina za 8 sati spavanja

Post Zdravlje

Tajne stvarnih žena koje su bile venčane 30-plus godina

Post Zdravlje

17 načina da se opustite kada vas grad udari u lice

Post Zdravlje

Evo gde 7 trenera iz Čikaga idu na ručak

Post Zdravlje

Infracrvene saune bi mogle da se istopite svojim zimskim bluzom

Post Zdravlje

7 boljih načina za vežbanje izvan ovog leta

Post Zdravlje

Apsolutno najbolji trening u svakom susjedstvu u Dalasu

Post Zdravlje

6 načina za povratak nakon praznika

Post Zdravlje

3 vrste prijatelja koje svaka žena treba (i 3 je u redu da se jave)

Post Zdravlje

Jutro, podne ili noć: 6 najboljih treninga za svako doba dana