6 načina da budete bolji prijatelj | BA.centerar.org

6 načina da budete bolji prijatelj

6 načina da budete bolji prijatelj

Vam savjetovati je na modi. (Ne, ona can'tpull gola koja kombinezon.) Pričaš je sa ispusta. (Pretjerana upotreba Emojis je notgrounds za raskid.) A ti iskreno pružiti joj neke prilično zabavno puta. (Što se dogodilo na fakultetu boravak na fakultetu). Ali ti zaista bio najbolji prijatelj moguće? Evo, šest lako (ish) načina da se vaše prijateljstvo igra malo poradite.

Podigne slušalicu

Naravno, tekst sa koledža BFF ceo dan. Ali, kada je bio zadnji put čuli njen glas? (No, deset godina okupljanje se ne računa.) Ako je čitav vaš odnos je preko teksta i e-mail ovih dana, da li tvoje prijateljstvo uslugu i daj joj buzz svaki mjesec ili tako nešto. A ako želite da se sve fensi, samo naprijed i FaceTime nju.

Pitati nešto neočekivano

To je potpuno u redu da imamo rutinu. (Ona govori o njoj zabavljanje nevolje; idete na i na o vašoj potrazi za novi posao.) Ali ti ćeš napraviti svoj obveznica jači dovođenjem još u jednadžbu. Pitati ono što je čitala, kako je njena sestra radi, ništa dobro kad je pojedena u proteklih sedam dana. Pomak u razgovoru će zadržati vas dvoje od pada u kolotečinu - i možda pružiti vam neke dobre preporuke restoran.

Ne provjeravaj loše ponašanje

Znaš kad tvoj prijatelj uradi nešto glupo ili samoporažavajuće i unutra treseš glavom, ali naglas kažeš, "Bili ste u pravu da vara na račun sa marketing pripravnik." Pa, sljedeći put, biti nježan ali nemoj joj dozvoliti slobodan. Zamoli je da brani svoje postupke i traži od nje da razmišljaju o tome kako je moglo drugačije rukovati - bez previše sudija-y, naravno. Kratka priča: Podrška osoba, a ne akcije.

Neka gard dole

Ovo je za tebe, Little Miss Uvijek-Zajedno. Morate dati svojim prijateljima pristup svoje emocije kako bi pomogla da se osjećaju ugodno otkrivajući njihov. Drugim riječima, sljedeći put prijatelj pita šta se dešava i da si iskreno imali prilično jadan dan, imaju hrabrosti da joj kažem o tome. Osim te dovela dva bliže, to je u osnovi slobodan terapije.

Biti istinski sretan zbog svoje uspjehe

Welp, vaš bestie verila iste nedelje si se bacio. Tajming je usrana. Ali tvoja sreća za nju ne bi trebalo biti kontingenta na ono što se događa u vašem životu. Jednostavno ne mogu dovesti sebe drum se radost? Lažni je kao šampion. Mi promiseit'll biti bolji na duge staze.

Comedy Central

Prestati biti late.and otkazivanje

Moderno doba je napravio "Running 10 kasno" tekst previše sveprisutan. Biti bolje od toga. Obavezati na planove, drže ih i pokazati se na vrijeme. Pogledaj se, prijatelj godine!

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Kako raditi ako imate lolje leđa

Post Zdravlje

5 namera koje svaka žena treba postaviti ovog leta

Post Zdravlje

Kako se osećati zdravije za tačno 30 dana

Post Zdravlje

5 super stvari koje se mogu desiti ako prestate da računate kalorije

Post Zdravlje

5 Divne staze za 5 vrsta planinarenja: Koji ste vi?

Post Zdravlje

7 januara fitnes ponude koje trebate znati

Post Zdravlje

6 načina da zadržite hladnoću tokom praznika (i dalje)

Post Zdravlje

6 stvari koje se mogu desiti ako dobijete akupunkturu

Post Zdravlje

Šta je ovo dijetalno zasnovano na biljci (i ako pokušate)?

Post Zdravlje

6 Greške u trčnoj glavi koje možete napraviti

Post Zdravlje

5 načina da ponedjeljke sisate manje

Post Zdravlje

6 vježbi da biste dobili najbolje odjednom bez opreme