6 načina da se bave teškim ljudima | BA.centerar.org

6 načina da se bave teškim ljudima

6 načina da se bave teškim ljudima

Bez obzira da li sjesti pored vas na poslu ili stajati ispred vas u redu u prodavnici, svijet je pun teškim ljudima. Znate, one bez strpljenja ili bez manira ili samo bez obzira za ljude, osim njih samih. Od susreta sa takvim ljudima je prilično neizbježan, ovdje je šest načina da se nosi bez gubljenja svoj um.

Držite cool Znamo da je ovo teško, ali ludi na nerazuman osoba će samo da ih se ponašaju manje razumno. Pokušajte biti manje reaktivni. Ako mislite da se na rubu salve, duboko udahnite i polako brojite do deset, shvativši da su posljedice praskanje su daleko trajnije nego privremeno olakšanje tebe.

Izaberite svoj bitke shvate i prihvate da su neki ljudi teško po prirodi, i to je prilično vjerojatno da će se promeniti. Ne gubite vrijeme i energiju na svaku sitnicu. Dakle, ako je vaš kolega koji stalno pretvara u projektima kasno i nikad dopunjava i aparat za kavu, neka stvar kafa i sačuvali energiju za veće bitke koje su bitne više.

Difuzna situacija sa humor Napravite svjetlu napete situacije pucanje šala. Nadamo se da će ih vaše spremnost da olakša raspoloženje razoružati, ali čak i ako se ne nalaze da je smiješno, uzeti utjehu u znajući da će, čak i ako samo na trenutak.

Comedy Central

Ne spuštati na njihov nivo Da citiram svaki nastavnik u osnovnoj skoli ikada, dvije nepravde ne čine dobro. Kao primamljivo kao što je to u ogledalo nečije stav, to je kontraproduktivno i, iskreno, nekako djetinjasto. Umjesto toga, kao kliše kao što zvuči, biti veći osoba.

Slušajte Suočavanje s teškim osoba je sličan koji se bave s djetetom. Budući da odbacuje će samo doliti ulje na vatru. Pokušajte najteže je slušati ono što govoriš (čak i ako je to potpuno besmisleno) i da se uključe u odrastao dijalog o onome što osećate. Nećemo da lažem: U trenutku to će vjerojatno biti super teško, ali na duge staze to je tako vrijedno da se osjećaju kao da su se čuli.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 najboljih pešačkih staza u Čikagu

Post Zdravlje

5 najboljih vežbi ako ste preko 40 godina

Post Zdravlje

Ovo su 5 najboljih gradova za spavanje u u.s

Post Zdravlje

10 načina da ostanete usredsređeni kada vam život udari u lice

Post Zdravlje

Tajno značenje iza tvog rođenja

Post Zdravlje

Najbolji trening u 8 sela u San Francisku

Post Zdravlje

Evo kako proći kroz radni dan na No sleep

Post Zdravlje

6 najboljih pješačkih staza u Los Anđelesu

Post Zdravlje

7 mita za dojenje potpuno su uništene

Post Zdravlje

Ovaj brz trik može pomoći vašoj viziji

Post Zdravlje

14 pravih žena otkriva svoje najčudnije rituale samoproglašenosti

Post Zdravlje

5 načina da ne dobijete Grannya