6 prijava za zdravlje i fitnes kako bi vam pomogli da se držite rezolucija vaše nove godine | BA.centerar.org

6 prijava za zdravlje i fitnes kako bi vam pomogli da se držite rezolucija vaše nove godine

6 prijava za zdravlje i fitnes kako bi vam pomogli da se držite rezolucija vaše nove godine

Volimo nam dobar okvir pretplate. Kozmetičkih proizvoda? Da molim. Knjige? Evo naše podatke o kreditnoj kartici. Ali oko praznika (posebno pravo POSLE praznika), imamo wellness na mozak. Kašalj-novogodišnje rezolucije-kašalj. U duhu poboljšanja naše opšte blagostanje, ovdje je šest velikih kutija koje su zabavno dobiti jer su zdravlje i wellness-orijentisan.

Briga / od

U savršenom svijetu, mi bi uzeti sve naše preporučene vitamina svakog jutra. U stvarnosti, mi smo sretni ako možemo sastavi B12, riblje ulje i biotin-ako se setimo na sve. Evo da nas drži na više redovnom rasporedu je njega / od, personalizirani vitamina pretplate. Prvo, da generalno izviđanje o svom životu, dijeta, ciljeve i više i njega / od smišlja spoj vitamina i dodataka samo za vas. Zatim, svaki mjesec ćete dobiti 30 dana snabdijevanje rekao je izmišljotina, u porcijama napolje u slatke male svakodnevno pakete. Prosječnom paket košta oko 29 $ na mjesec dana dobro isplati, ako nas pitate.

Bulu Box

Pristupačan i privlačan za wellness početnike, Bulu Boxis velika ulazna točka u zdravstveni udarac. Za samo $ 8 mjesec dana, dobijate izbor vrhunskog uzoraka svega, od vitamina i dodataka na zdrave grickalice i čisto kozmetičkih proizvoda. Razmišljajte o ovome kao veliki, niske lift način za otkrivanje novih zdravih stvari, bez potrebe da se posvete kupnje punoj veličini pravo napamet.

Calmbox

Život može dobiti užurbano, jesmo li u pravu ili smo u pravu? (Ako smo u pravu, nas uče svoj način.) Unesite Calmbox, mjesečnu pretplatu okvir koji propisuje da inspiriše pozitivnosti, mir i mirno u svakodnevnom životu. Svaki mjesec ima temu (kao što je meditacija, oslobađanje od stresa ili život u sadašnjem trenutku) i uključuje stvari kao što su knjige, svijeće, grickalice, motivacijski podsjetnik i još mnogo toga. Još bolje, dio prihoda od svake kutije prodao je doniran u dobrotvorne svrhe. Već smo mirniji osjećaj.

YogiSurprise

Bilo da ste u punoj na jogi ili tek počinju da se pokažem, YogiSurpriseis super-zabavna poslastica da se svaki mjesec. U svakoj kutiji ćete dobiti šest do osam punoj veličini proizvoda dizajniranih da podrže vašu praksu i blagostanje. Od yoga pribor prirodnih kozmetičkih proizvoda i superhrana osnove, svako polje ($ 45) će vas govoreći Ommy god, gdje je to bilo sve moj život?

Enchanted Crystal

U slučaju da niste čuli, ljekovita crystalsare trend velikog vremena sada. Ovi drevni kamenje se vjeruje da kanališu energiju iz zemlje, što pozitivno, ljekovita vibracije da teče kroz tijelo. Enchanted Crystalis pretplatu kutiju (s početkom u 16 $ mjesečno) koje vam šalje jedan kristal u mjesecu, kao i informacije o kamen. Za $ 58 mjesečno, možete nadograditi na razne kutije, koje uključuju 07:56 kristale, znaš, za više pokušao-i-vjernici.

Wellness Tribe

Još jedan general opcija je Wellness Tribe, pretplata kutija isporučuje 07:55 prirodne proizvode, grickalice i načinu života stavke u vrata svaki mjesec. Svi proizvodi (s početkom u 40 $ mjesečno) su ručno odabrane wellness stručnjak brenda kao i doktor istočne medicine i imaju za cilj da rade zajedno kako bi poboljšali ukupnu razinu wellnessa. To je odličan način da se otkriju nove, prirodne proizvode za dodavanje u svoje redovne rotacije.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

24 stvari koje svaka žena treba da uradi pre nego što se udaje

Post Zdravlje

7 sneaky načina da biste možda slučajno dobili težinu

Post Zdravlje

24 stvari koje razumete ako uvek morate pišati

Post Zdravlje

Kako zadržati vampire energije da vas odvode

Post Zdravlje

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan

Post Zdravlje

7 stvari koje mogu da se dogode ako pokušate da izbegnete ishranu

Post Zdravlje

Stvari koje se mogu desiti ako popijete čašu vode prvo ujutro

Post Zdravlje

5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem

Post Zdravlje

7 mreže za umrežavanje u Chicagu koje će vam pomoći

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

Šta je ovo dijetalno zasnovano na biljci (i ako pokušate)?

Post Zdravlje

Kako spavati kada živite u najglasnijoj ulici ikada