6 razloga zbog kojih stalno morate pišati | BA.centerar.org

6 razloga zbog kojih stalno morate pišati

6 razloga zbog kojih stalno morate pišati

Volite prolaza sjedište do prozora i stolicu na štand. Možete napraviti anticipirajući pit zaustavlja prije svakog dnevni zadatak: sastanaka, treninga, telefonske pozive. I nisi prespavao noć od 1997. Takav je život nekoga ko stalno mora da piškim. Evo šest razloga zašto uvijek moram da piškim i neke korisne savjete o uzimajući kontrolu.

Bigstock

Vaša percepcija može biti isključen

Iako to zvuči pretjerane, mokrio do osam puta u toku dana - i jednom u toku noći - je potpuno normalno. Ako ste sumnjičavi da ste preko tog broja, pokušajte vođenja širine vašeg pauze kupaonice za nekoliko dana. Velike su šanse da ga samo feelslike ćeš cijelo vrijeme, kad ste stvarno u pravu na pravom putu.

Twenty20

Ti ne piješ dovoljno vode

Twenty20

Potrebno je da ostvare više

Ali mi ne govorimo kardio, ljudi. Govorimo o Kegels, gdje zategnite i otpustite mišiće karlice. Kao žena starosti (pogotovo nakon menopauze), ovo područje slabi, ali dobra vijest je možete vježbati Kegels bilo gdje: za svojim stolom, u krevetu, sjedi u saobraćaju... Samo stisnite mišiće koje koristite da ga drži u - to je to.

Emily Rose Bennett

Ti stvarno može imati mali mjehur

Ispostavilo se da postoji neka istina iza koje klasični izgovor. Dok ne možete učiniti ništa o veličini bešike, možete trenirati da drže više tekućine radeći nešto što se zove "vremenski mokrenja." U osnovi, za dan ili dva pišaš svakih 30 minuta (da li stvarno moram da idem ili ne) i za neki drugi dan ili dva dodati 15 minuta u rutinu kao što se protežu vaše kesu.

Twenty20

Moguće je da vaš lijekove

Diuretici, koji se često koriste za liječenje visokog krvnog pritiska, može uzrokovati bubrege vrlo brzo proizvesti puno urina. I antiholinergici, koji tretiraju sve od astme do anksioznosti, može zadržati svoj mjehur od praznio u potpunosti. Da znam za sigurno, imati razgovor sa svojim farmaceutom sljedeći vam put punjenje.

Twenty20

Ili to može biti znak nešto više

Kao što je UTI, bubrežnih kamenaca, pa čak i dijabetesa. Ako imate nagli porast učestalosti ili mnogo jači poriv da ode, donese ga sa svojim lekarom. Iako teško, to je uvijek najbolje da budemo sigurni.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 znakova znakova koje će vaše novo prijateljstvo trajati

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

Kako postaviti granice sa toksičnim prijateljima

Post Zdravlje

7 načina da se probudite bez kafe

Post Zdravlje

6 načina boljeg spavanja kada je vruće

Post Zdravlje

7 pokreće se da bi se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

Post Zdravlje

30 razloga je jedno u vaših 30-ih godina je odlično

Post Zdravlje

5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem

Post Zdravlje

Ono što naručilac nalaže kada ode u restoran

Post Zdravlje

Tajne žena koje nikad ne izgledaju frazzle

Post Zdravlje

6 hrana koja mogu ojačati i izbegavati zube

Post Zdravlje

5 neočekivanih načina za sprečavanje uti