6 saveta kako bi vaša koža bila mekana i sjaja sve do zime u Chicagu | BA.centerar.org

6 saveta kako bi vaša koža bila mekana i sjaja sve do zime u Chicagu

6 saveta kako bi vaša koža bila mekana i sjaja sve do zime u Chicagu

Nije tajna da je vlaga je ključ sjajne, baby-meku kožu. Nažalost, jedan udarac u Chicagu je ledeno zrak je sve što je takesto SAP bilo naznaka da rosne izgled prirodno. Dobra vijest? Vjetrova off jezera Michigan nisu dorasli za naš Curated, lak za nastavak vodič za zimu za njegu kože.

Victorian vodovod

Uzmite Warm (Nije Hot) Tuševi

Ako ste tip osobe koja voli skakanje u vrući tuš dan nakon šalabazam kroz snijeg, mi smo tu s vama. To je rekao, to je mnogo lakše na svojoj koži ako birate vratiti temperature izbjeći skidanje daleko bilo prirodno ulja.

Twenty20

Vlaže odmah nakon tuš

Pare iz vašeg tuš pomaže otvoriti pore, tako da vaša koža je ekstra prijemčivi za kreme i ulja odmah nakon što ručnik off. Držite svoj omiljeni losion ili heavy-duty ulje u blizini vaše tuš za jednostavnu primjenu. Mi voli Kiehl raskošni Ultra krema za lice ($ 28).

Twenty20

Piti svu vodu

Ovo je cijele godine bitne, ali nosi ponavlja: Pitka voda je apsolutni imperativ za čuvanje vašu kožu podatnom i hidratizirana. Tokom zime skrećemo češće toplih napitaka poput kave i čaja, ali kofein u tim pićima mogu isušiti kožu. Popiti dodatnu čašu vode za svaki Cup O 'Joe konzumirate.

Twenty20

Prihvati Power of the Mask

List maske su definitivno imaju trenutak upravo sada, a mi smo za jednu nije mogao biti sretniji. Sephora stovarišta istinski arsenal od njih, sa aktivnim sastojcima u rasponu od drvenog uglja do zelenog čaja. Ako ste više od jednog DIY l, možete spremi hidratantnu masku koristeći avokada.

Yocamon / Getty Images

Ovlaži vašu ponudu

Svaki sistem grijanja će se isušuje u zatvorenom prostoru, ali Chicago Brownstones opremljen sa radijatorima (od kojih ima mnogo) su posebno teško na vašoj koži. Borbi protiv situaciju postavljanjem humidifierin vaše spavaće sobe tako da koža može upiti sve što vlagu preko noći. To je ono što mi zovemo ljepotu sna.

Kiehl je

AMP Up the Ulja i Serumi

Iako su mnogi tipove kože možda neće biti u mogućnosti da obrađuju ulja i serumsyear cijele godine, većina svatko može imati koristi od grumen ili dva visokokvalitetnih ulja lica tokom zimskih mjeseci. Volimo Kiehl Midnight Recovery Concentrate ($ 46). Ali, ako ste zabrinuti zbog izbijanja, pokušajte dodajući vrijednosti od arganovo ulje za kapanje u vaše svakodnevne hidratantnu kremu. Ćete voljeti osećaj Josie Maran je obasjao verzija ($ 96).

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Da li kristalno lečenje zaista funkcioniše? Pokušao sam da saznam

Post Zdravlje

5 stvari koje treba reći prijatelju koji je samo pretrpeo pobačaj

Post Zdravlje

5 savjeta za bočne pragove

Post Zdravlje

7 hrane koja balansira hormone svakodnevno

Post Zdravlje

8 načina da izgledaju mlađe bez botoka

Post Zdravlje

Kako prolaziti kroz praznike svojim zdravljem i vašim razumom netaknutim

Post Zdravlje

Evo kako da razumete vašu astrologiju za 5 minuta

Post Zdravlje

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Post Zdravlje

6 navika koje vam garantuju dobro raspoloženje

Post Zdravlje

Kako zadržati nivo stresa dok lete

Post Zdravlje

Kako spavati kada grad ne zatvori

Post Zdravlje

5 dijeta koje zapravo rade (i 3 to definitivno nisu), prema nutricionistima