6 usporene prakse lepote koju želite odmah da počnete | BA.centerar.org

6 usporene prakse lepote koju želite odmah da počnete

6 usporene prakse lepote koju želite odmah da počnete

Los Angeles-based poduzetnik i autor Shel Pink nije stranac u brizi za sebe-ona pokrenula luxe SpaRitual ljepota brend u 2004. Godine, a sada je sastavio sve wellness mudrost ona stekla tijekom godina u novu knjigu, Slow Beauty. U osnovi, filozofija se fokusira na jednostavan-to-inkorporiraju načina da se brine o sebi, izvana i iznutra. Tako se prvo plati sa ovim malo fizički, emocionalni i, da, ulepšavanjem prakse.

Marissa Berrini

Udahnite Bad StuffTonglenis budistički praksa disanja koja nastoji da smiri u (ostati s nama sada) connectingwith patnje. Sljedeći put kada se naljutili, problematične ili na drugi način izvan ravnoteže, udobno sjesti sa svojim nogama na zemlji, ruke u krilu. Uzmite nekoliko opušteno udisaja, a zatim sa svojim sljedeći dah, zamislite duboko inhalingthe neugodno misao ili osjećaj. Ispunite pluća potpuno, a zatim izdahnite suprotnu misao ili osjećaj. Pokušajte ovo: Sedam do deset metaka disanja u ljutnje u vezi vaš šef, a zatim izdišete dok zamišljajući svoj uspjeh i sreću, a vi ćete biti iznenađeni koliko više na miru osećate.

Vježbajte Daily Self-MassageSound kao velika da-do? To nije-samo mislim o tome kao sabran trljanje na losion za tijelo. Pripremimo svoju mješavinu ulja (ili kupiti gotov jedan) i post-tuš, nanesite ga u masirajući krugovima počinju sa svojim nogama i kreće prema gore. Osjećat ćete se alternativno opušteno i pod naponom, kao i imati silkier kožu nego ikada ranije. Bonus-dodirivanje vaše tijelo na sveobuhvatan način je sjajan sistem ranog otkrivanja za otečene limfne žlijezde, smanjenje ili bolesti kože.

Marissa Berrini

Uzmite Supercharged BathHot kupke znoje od nečistoća, i oni su se pretvoriti u spa-kao što je iskustvo kad prigušite svjetla, dodajte svijeće, staviti na mirno glazbu ili vođena meditacija i posvete troši 20 do 30 minuta potapanjem. (To se zove spor ljepote, sjećaš se?) Tajna umak ovdje dodaje čitav osam kilograma vrećicu magnezijevog klorida pahuljica plus četiri kapi eteričnog ulja (zimskom favorit limunska trava, na primjer).

Otkrijte Emocionalna BlendingNot sigurni kako izaći iz emotivna funk? Pitam se zašto si srećan jednu minutu, a zatim u dubinama dalje? Pogledajte Plutchik Wheel emocija, cvijet u obliku dijagrama je razvio profesor psihologije koji vam pomaže da razumiju i kontrolirati svoje emocije. To je kao točka u boji: Blend dva emocije na jedan pored drugog na točku za stvaranje third.for primjer, vedrina + kamata = optimizam.

Twenty20

Šetnja Barefoot u prirodi (ili čak i Suburban Yard) Ovisnost o ekranima je povezan sa depresije, anksioznosti i izazove se nositi sa stresom. Chill out (i da se bore poremećaj prirode deficit) od strane svakodnevnoj praksi skine cipele i hoda okolo sa stopalima dodiruje goloj zemlji ili travi. Sa samo 30 minuta dnevno, u manje od tjedan dana primjetit ćete manje samoapsorpcija i veću mirni.

Manje Kafa, First LightWant bolji san i više energije jutra? Svaki dan započnite gaženjem izvan osjetiti sunce na licu. Ti ćeš biti amping svoj cirkadijski ritam i signalizaciju vaše tijelo da počne proizvodnja melatonina, koji ćete trebati do kraja dana da te uspavati.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

O čemu govori vaš trening o tebi

Post Zdravlje

9 stvari koje radite to bi mogle uzrokovati glavobolje

Post Zdravlje

6 stvari koje se mogu desiti ako dobijete akupunkturu

Post Zdravlje

6 načina za povratak nakon praznika

Post Zdravlje

Vrhunske gležanj za svaku guzu i budžet

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

Vaš put za najočuvenije moguće nedjelje

Post Zdravlje

Kako se transformisati iz jedne sove na ranu pticu

Post Zdravlje

27 stvari koje razumete samo ako se konstantno znojite

Post Zdravlje

30 malih načina da ojačate svoj brak ovog meseca

Post Zdravlje

5 neočekivanih načina za sprečavanje uti

Post Zdravlje

8 načina da se povežete sa svojim partnerom ako ste bili zajedno milijardu godina