6 vježbi da biste dobili najbolje odjednom bez opreme | BA.centerar.org

6 vježbi da biste dobili najbolje odjednom bez opreme

6 vježbi da biste dobili najbolje odjednom bez opreme

Pušaka. Oni su imati trenutak za neko vrijeme sada. Krivi za to Kardashians ili J.Lo ili ko god, ali nikad nije bilo više naglasak na tome da se čvrsto i zategnuta iza. Nećemo reći da nećete morati raditi za njega (hoćete), ali mi ćemo reći da možete učiniti posao bilo gde-no neophodne opreme.

Skynesher / Getty Images

SquatsStand uspravno sa stopalima malo više nego hip širini ramena. Čučanj dolje kao da ste weresitting u imaginarni stolicu, držeći leđa ravno i pazeći koljena ne idu pored noge. Jednom kada vam butine budu paralelne sa podom, pritisnite natrag do stoje, stiskao guzu na vrhu u pokretu. Ponovite za tri seta od 15 ponavljanja.

Gluteusa Mostovi ravne na leđima na podu, ruku na vaše strane. Savij koljena tako da su vam stopala nekoliko centimetara od dupe. Squeeze dupe i podignite kukove kao visoko od poda kao što možete, zastavši na najvišoj točki za dvije sekunde prije povratka na početnu poziciju. Ponovite tri seta 20. Uz izazov, podignite jednu nogu sa poda i držite ga uspravno u zraku, dok to isto kretanje.

Milkos / Getty Images

Magarac KicksStart u poziciji stola na sve četiri (ruke direktno ispod ramena, kolena direktno ispod kukova). Držeći glavu, vrat i kičmu u neutralnom položaju, kick jednu nogu iza vas dok ne bude ravno i paralelno sa podom. Vratite se u početnu poziciju i ponovite 15 do 20 puta sa jednom nogom prije nego to isto ponavljanja sa svojim drugom nogom.

Ležeći Side Leg Podiže Lezi sa svojim nogama ravno i složen jedan na vrhu druge strane; naslanjati glavu na ruku. Uključili svoju jezgru i podići gornji nogu kao visok kao možete prije spuštanja i ponavljanja. Da 15 do 20 ponavljanja, a zatim uključite strane i ponovite s drugom nogom.

Monkeybusinessimages / Getty Images

LungesStand uspravno sa stopalima hip-razdaljine. Uzmite veliki korak naprijed s jednom nogom i spustite kukove, savijanje koljena dok su obojica pod uglom od 90 stepeni. Leđa koljena bi trebalo da bude 1-2 centimetara od poda i vaša ispred koljena bi trebao biti neposredno iznad gležnja. Odgurnuti prednje noge da se vrati na početnu poziciju, a zatim prebaciti strane, vodeći sa drugom nogom. Završiti tri seta od 15 ponavljanja po nozi.

Naklon LungesStand uspravno i korak jedna noga dijagonalno iza vas tako da vam butine krst; savijte oba koljena kao da ti nakloni. Vratite se u početnu poziciju i zatim se noge. Do 20 ponavljanja u ukupno (deset na svakoj nozi).

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 stvari koje bi mogle da se dese ako vodite dnevnik iz snova

Post Zdravlje

Ono što Lauryn izlazi iz mršavog povjerljivog jesti za jedan dan kako bi izgledao (i osećao) sjajno

Post Zdravlje

Najbolji joga studio u 8 čikaga naselja

Post Zdravlje

5 stvari koje svaka žena treba jednom učiniti sama

Post Zdravlje

5 načina na koji ste bili nezavisni, bez obzira na to

Post Zdravlje

Kako brzo zaspati kada ste na odmoru

Post Zdravlje

5 stvari koje izazivaju vaše čudne snove

Post Zdravlje

9 naučno dokazanih načina da bude sretnija osoba

Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne smete reći prijateljici sa depresijom

Post Zdravlje

Odnos 5: 1 i još 7 naučno dokazanih načina za bolji odnos

Post Zdravlje

5 vanjskih treninga da iskoriste ovog leta

Post Zdravlje

Super šik fitnes trackeri koji ne izgledaju kao monitor za alkohol