6 zapravo su zabavni načini rada u zimskom periodu | BA.centerar.org

6 zapravo su zabavni načini rada u zimskom periodu

6 zapravo su zabavni načini rada u zimskom periodu

Bilo da je to lijep izlet ili trčanje u parku, što je na otvorenom čini vježba mnogo više zabave. Ali ponekad-u usred zime-vježbate u zatvorenom su jedina opcija. Umjesto da podnese ostavku sebe smrdljivi, slabo lit teretana, pokušajte ovih šest zatvoreni aktivnosti koje će dobiti otkucaje srca se ne dajući vam promrzlina.

Ondine32 / Getty Images

Imaju Christmas-Muzika Dance Party

Šanse su ti ionako sluša, pa možda i dobiti nešto od toga. Ručica svoj omiljeni sezonske gužve i polude. Kod kuće s nekoliko prijatelja da ne morate brinuti o pleše dobro možete u osnovi samo baciti vaše tijelo se sa napustiti i, u tom procesu, dobiti prilično čvrsta kardio treninga.

Twenty20

Go Klizanje

Samo se pobrinite da zatvoreni klizalište. Klizanje je prilično ogroman treninga. Potrebno je tonu core snage da ostane uravnotežen, tonovi često se koristi mišiće u nogama i stražnjica, a to je relativno nizak udara (odlično ako imate zajedničke probleme). Kako bi se povećala svoje prednosti, skate teško 20 do 30 sekundi prije nego što usporava za 30 sekundi (i ponavljanje obrazac, naravno).

Twenty20

Pokušajte Hot Yoga

Kada ti je hladno, želite biti toplo. (Revolucionarna ideja, zar ne?) A koji je bolji način za borbu protiv hladnoće nego grčilo vaše tijelo u perece oblik u 100 stepeni sobi? Bikram ili hot yoga, je ubica vježba u studiju s kišom šuma kao što su klimatske. Samo budite sigurni da snop se nakon toga-promjena temperature može biti neskladu.

Twenty20

Da li Treninzi u dnevnoj sobi

Da li stream video preko YouTube-a (volimo Blogilates i Tone It Up) ili pop u staroj školi DVD, postoje tona opcija za malo ili nimalo troškova. Neki zahtijevaju minimalne opreme, kao što bučice ili otpor bend, ali većina se sastoje od tijela težine vježbe možete učiniti almostanywhere u tvojoj kući.

Twenty20

Uključite Chores u igru

Ostanite s nama. Ako ste čišćenja kuće u svakom slučaju, možda kao i čine ga na daljinu ugodnijim. I čudno kako se čini, čišćenje može u potpunosti biti treninga, ako radite kako treba. Blast zabavan playlistu i fokusirati se na poslove koje čine najviše smisla kao kalorija plamenika, kao i ribanje kade ili usisavanje. Svaki put kada se pjesma mijenja, baciti u nekoliko čučnjeva ili sklekova. Toniranje dok pospremaju: To je ono što je gore.

Twenty20

Samo nastavi plivati

Kao što su klizanje, da ćete morati pronaći unutarnji mesto, ali mi smo ogroman zagovornici pogotkom treninga u bazenu. To je način lakše na svom tijelu nego vježbe kao što su trčanje (voda pruža i podršku i otpor), to tonira gotovo svaki mišić i to je velika mogućnost za ljude svih nivoa znanja.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 stvari koje svaka trudnica treba da radi kada leti

Post Zdravlje

Da li je hladno ili je sezonska alergija (aka šta se meni desilo sa mnom)?

Post Zdravlje

7 januara fitnes ponude koje trebate znati

Post Zdravlje

4 mitova mitova koji nisu istiniti

Post Zdravlje

14 jednostavnih načina da izgubite prazničnu težinu ove nedelje

Post Zdravlje

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

Post Zdravlje

Ove grickalice su vaše nove fitspiration

Post Zdravlje

7 tajni superproduktivnih žena

Post Zdravlje

7 iznenađujući i naučno dokazani načini da vam pomognu da budete kreativniji

Post Zdravlje

7 stvari koje treba da znate o odlasku u teretanu

Post Zdravlje

Najbolji kristal za vas, prema vašem horoskopskom znaku

Post Zdravlje

Kako spavati kada grad ne zatvori