7 boljih načina za vežbanje izvan ovog leta | BA.centerar.org

7 boljih načina za vežbanje izvan ovog leta

7 boljih načina za vežbanje izvan ovog leta

Ljeto nije izgovor da se odreknu vježba u korist roštilja i vrt happy hours, ali da budem iskren, posljednje mjesto želimo da budemo zaglavio unutar i oznojila teretanu. Dakle, ovdje su sedam stvari ugodnijim treninga što se može učiniti u prirodi.

Twenty20

Ponašaš se kao 10-godišnjak 

Možda nećete biti više klinac, ali to ne znači da ne možete učiniti klinac stvari. Glava sa lokalnom parku i stvoriti brzo kolo koristi stvari tamo - kao triceps propada na klupi ili dobrog starog majmuna-barovi vode - za ubicom gornji dio tijela vježba. Ili, u vašem dvorištu, posuditi klinci 'Hula-Hop i dati mu spin da se stvarno uključe cijeli jezgru.

Twenty20

Kanal olimpijca

Naravno, ne učestvuju u Rio Olimpijskim igrama ove godine, ali to ne znači da ne možete stvoriti svoju verziju kod kuće. Sportovima kao što su tenis i odbojka na pijesku su sjajne mogućnosti za dobijanje svoj znoj na dok se zabavljate. Kada se igra sa ortacima, uz ulog misleći na nagradu za pobjednika (kao da je gubitnik platiti za prvi krug ruže, možda?).

Twenty20

Vježbajte Vaš prsno

Nije super u tim sportovima, ali i dalje pokušava da se u na Olimpijskim igrama groznicu? Probajte plivanje. To je jedan od najefikasnijih oblika vježbanja tamo; strašan, niske udarce opcija za osobe s loše backsor kolena; i opekotine oko 500 kalorija na sat. To je i mnogo više osvježavajuće nego znojenje ga na stazi.

Twenty20

Prošetajte se

Planinarenje gori do 400 kalorija po satu, ovisno o tome gdje to radiš i na kojim intenzitetom. U svakom slučaju, to je sjajna prilika da se istraže novo područje i vidjeti neke zaista prekrasne znamenitosti, a uzimajući treninga u.

Twenty20

Pokušajte Stand-up Paddleboarding

Da, ovo izgleda ludo teško, ali ostati s nama - to je zapravo mnogo više izvodljivo nego što mislite. Upravni odbor je dovoljno širok da ne morate biti super sportaš, ali ćete dobiti veliki treninga. Burning 350 kalorija na sat, stand-up Paddleboarding radi svoj gornjem dijelu leđa, noge, gluteus i jezgra, uz poboljšanje ravnotežu i koordinaciju. Povrh toga, treninga vrši se u sredini tijela vode, što je prilično prokleto slavno.

Twenty20

Idi za produktivnije Run

Rad na plaži je odličan za dva razloga: pijesak smanjuje stres na zglobove (u poređenju sa kolovoza), a dodaje i element treninga otpora. Plus, jogging uz vodu tuče da pokretnoj traci od odrona.

Twenty20

Da li (Accidental) Bikram Yoga

Niko ne želi da bude zatvorena u vrućem joga studio na predivan ljetni dan, pa zašto ne uzeti svoj praksa van? (Budimo pravi: Ti ćeš biti natopljena znojem u svakom slučaju). Ako je dovoljno toplo, vi u osnovi radi Bikram, samo u prirodi.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

4 vežbanja kada treba da se rešite loše energije

Post Zdravlje

6 jednostavnih načina izbjegavanja kasnih noći

Post Zdravlje

Najbolje i najgore stvari koje jedete dok dojite

Post Zdravlje

7 hrane koja balansira hormone svakodnevno

Post Zdravlje

Svako članstvo u teretani u Njujorku je konačno objasnilo

Post Zdravlje

Kako da znate da li vaše dete ima grip ili je samo prehlada

Post Zdravlje

Pokušao sam aplikaciju za meditaciju sa svojim 11-godišnjim i ovde se dogodilo

Post Zdravlje

Hey, sleepyhead: Evo 5 najboljih proizvoda za pomoć u spavanju

Post Zdravlje

Kako napraviti 2018 godinu najboljeg spavanja u životu

Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

20 stvari koje više žena treba početi da pričaju

Post Zdravlje

8 saveta za upravljanje vremenom za ljude koji se uvek odlažu