7 jednostavnih načina da budu zdraviji na poslu | BA.centerar.org

7 jednostavnih načina da budu zdraviji na poslu

7 jednostavnih načina da budu zdraviji na poslu

Između beskrajnih sati sjedio i stalno proslava rođendana (et tu, cupcakes?), Radi u uredu može dovesti do puno nezdravih ponašanja. Srećom, očuvanje zdravlja je potpuno moguće-probati ovih sedam super-jednostavan način da ostanu u tip-top formi dok rade 9-5.

Unsplash

Jesti doručak

Bez obzira da li doručak je reallythe najvažniji obrok u danu, jeli to će vas spriječiti od grickanje na random (a često i nezdrave) stvari tokom jutra. I prije nego što kažete "Oh, ali ja želim da spavam duže, a ne troše dragocjeno vrijeme kuhanja obroka," znati da postoje tone make-ispred optionsyou može se pripremimo za vikend jesti cele nedelje.

Unsplash

Ne lišiti Yourself

Tako da Zavodnica Linda ponovo doveo u svoj čuveni matirano blondies. Prisiljavanje sebe ne jede niko neće a.) Rastužiti i b.) Učiniti mnogo više šanse da pijanka na nešto drugo nezdrave kasnije. Praksa kontrola porcija, te da nekoliko zalogaja bilo koje tretiraju u ispred vas, umjesto proždire cijelu stvar, a osjećaj kriv za to.

Unsplash

Udružiti sa Vašim Saradnici

Velike su šanse da nisi sam u potrazi za zdraviji na poslu, što znači da možete (i treba) dodirnite na one oko vas za motivaciju i inspiraciju. To bi moglo značiti pokretanje Google Doc da dijele zdrav ručak recipesor obrok prep tipova. Također se može zaokružiti nekoliko ljudi da rade mjesec dana Whole30. Jesti čist, obroke Whole30 u skladu je beskrajno lakše kada imate ljude oko sebe da saosećaju sa preko nestalih sirom i mahunarke.

Unsplash

Postavio cilj vode-alkohola

Kada ste sati u veliki projekt, to je lako ignorirati prazan bocu vode na vašem stolu. Ali čak i ako borave vezan za svoj sto vam štedi nekoliko minuta sada, i dalje ćete osjećati gladni i tromo kasnije u toku dana. Od postavljanja alarma da se napuniti bocu vode za punjenje na hranu vode teške poput krastavaca, učiniti sve što možete kako bi bili sigurni da ćete dobiti adekvatnu H20. To se isplati, mi obećavamo.

Unsplash

Raspored Walking Sastanci

Umjesto postavljanje u depresivna sala za konferencije, predlažem hodanje sastanci sa kolegama kada je to moguće. Osim dobiti neke dodatne korake u, pogotkom samo dašak svježeg zraka-20 minuta ili manje je dovoljno da se popraviti raspoloženje i smanjiti stres, pokazalo je istraživanje na Univerzitetu Stanford. A čak i ako nemate vremena da se van, uzmite krugova oko uredu. Svaki malo pomaže.

Unsplash

Usavršiti Vaš Desk Setup

Očuvanje zdravlja na poslu ne znači samo ne dobija na težini; to također znači štiti vrat, leđa i oči. Gdje je računar u odnosu na vaše oči je super važno. Ako ste u potrazi predaleko dole, mogao razviti bol u leđima i vratu, a ako si gledala prema gore, ti si šanse da dožive suve oči. Koristite postolja računara ili čak hrpu knjiga postavite monitor ili laptop, tako da ti samo gleda dole na to pod uglom od deset stupnjeva, max. Dok ste na to, da kao tvoja baka i povećati veličinu slova. Ako tekst je premali, da ćete žmiri, a to je broj jedan krivac zamor očiju i glavobolje.

PeopleImages / Getty Images

Work Out za svojim stolom

Diskretno. Mi ne predlažemo mućenje iz seta bučica u 3 popodne, ali probate jednostavne, pod-the-radar, ali efikasan vježbe poput ovih šest movesthat zahtijevaju nula opreme i da će zadržati svoj krv teče.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Vaš vodič za najlakšaviju nedelju ikada u Njujorku

Post Zdravlje

Hrana koju nikada ne bi trebalo jesti pre treninga

Post Zdravlje

5 kreativnih trendova koji će biti ogromni u 2018

Post Zdravlje

Kako da ostanete motivisani kada je nula stepena, a zaista, zaista ne osećate kao da radite

Post Zdravlje

5 IVF mitova koji jednostavno nisu istiniti

Post Zdravlje

7 načina za poboljšanje varenja kada se osećate brzo i nadahnuto

Post Zdravlje

7 pokreće se da bi se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

Post Zdravlje

5 neophodne životne veštine svakog introverta treba da savladaju

Post Zdravlje

29 neočekivanih načina da se opustite posle stresnog dana

Post Zdravlje

5 neverovatnih masaža možete dobiti na pauzu za ručak

Post Zdravlje

10 online priče iz stvarnih žena koje će učiniti da želite ostati samski za večnost

Post Zdravlje

Najbolji trening u svakom naselju u Majamiju