7 midafternoon pick-up-a, koji nisu vaš 100. šolja kafe | BA.centerar.org

7 midafternoon pick-up-a, koji nisu vaš 100. šolja kafe

7 midafternoon pick-up-a, koji nisu vaš 100. šolja kafe

To je 15:00 Znate li gdje je svoju energiju? To nije na dnu 100. Kafu. Ovih sedam alternativna energija pojačala su samo ono što vam je potrebno izbjeći kasno popodne, nakon kofein pad.

StudioThreeDots / Getty Images

Pop Pojedini Tunes

Bilo da je optimističan guilty pleasure (dati nam malo ABBA bilo koji dan) ili novog Calvin Harris album (morate slušati), pravu muziku može u potpunosti transformirati vaš popodne. U slučaju da imate bilo kakve sumnje, zvuk therapywill vas vjernik.

Twenty20

Snack na Čokolada

Čokolada uvijek platforme na naše raspoloženje, a tu je i više nego samo ukusan okus. Sadrži prirodni stimulans teobromin, koji povećava svoju energiju sličan kofeinu. Ići na tamnu verziju sa visokim sadržajem kakaa za najviše napalilo s najmanje šećera i mlijeka.

Twenty20

Uzmite Quick Walk

Čak i samo deset minuta hoda može se otkucaje srca. Kao bonus, vjetra svoj put do jednog od tih tajnih gardensfor neke inspiracije zahvaljujući originalnom muze, Majka Priroda. Ili, ako ništa drugo, nekoliko letova na stepenicama vaše poslovne zgrade treba učiniti trik.

Twenty20

Neke Doodling

Napravite pauzu mozga; to će vas vratiti u dividendi. Ne morate biti umjetnik, ili: Researchshows da Doodling može poboljšati obradu i povrat, ostavljajući vam bolje opremljeni za borbu protiv da teško konferencijski poziv. Dozvolu da kupi desetak sjaj olovke odobrena.

Twenty20

Započeo razgovor

Mi smo socijalna bića, zvani sjedi u izolaciji na stolu ili u automobilu veći dio dana ne može uvijek u redu. Uzmite trenutak da pronađe taj novi kolega u kuhinji, pozovite dalekih prijatelja iz putu ili jednostavno pitati blagajnika kako ona radi. Nemojte se iznenaditi kada se čini vaš svijet malo svjetlija.

Twenty20

Diši duboko

Kada je kao život leti na milion milja malo, uradi nešto što može izgledati nelogično: Stop. Uzmite trenutak da se fokusira na dah, istezanje svaki udišu i izdišu na brojanje na četiri i osjećaj osjećaj dok ulazi i izlazi vaše tijelo. Primijetiti razliku? Ove joga studioscan naučiti još više.

Twenty20

Drink Matcha

U redu, tako da stvarno želiš nešto toplo i buzz izaziva da pije. Pokušajte Matcha, koju suspenziju kamenom terenu zelenog čaja u vodi. Svijetle boje samo će vas nadahnuti, ali to je antioksidansima (uključujući super-moćan katehini) koji će zaista rev svoj motor.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 vežbi za donji Abs i zašto su to posebno važne za dame

Post Zdravlje

6 zapravo su zabavni načini rada u zimskom periodu

Post Zdravlje

7 načina da budete bolji slušalac

Post Zdravlje

7 tajnih utočišta za mir i tišinu u Njujorku

Post Zdravlje

8 živih haosa za život, kako bi se održala veza

Post Zdravlje

7 tajni superproduktivnih žena

Post Zdravlje

6 hrana koja mogu ojačati i izbegavati zube

Post Zdravlje

Kako se osećati zdravije za tačno 30 dana

Post Zdravlje

8 tajni bračnih parova s velikim seksualnim životom

Post Zdravlje

6 tajni žena koje žive neobično

Post Zdravlje

Da li kristalno lečenje zaista funkcioniše? Pokušao sam da saznam

Post Zdravlje

7 saveta za trudnice