7 mreže za umrežavanje u Chicagu koje će vam pomoći | BA.centerar.org

7 mreže za umrežavanje u Chicagu koje će vam pomoći

7 mreže za umrežavanje u Chicagu koje će vam pomoći

Rezolucije Novogodišnji nisu ograničene samo na dobijanje bikini-spreman. Mnogi ljudi riješiti da napravi potez u karijeri. Tajming je u pravu, previše, jer puno kompanija počne zapošljavanje gomila na početku godine. Ali toliko toga se svodi na koga znaš. Imajući to na umu, mi smo navedeni sedam najboljih grupa umrežavanja Chicaga ispod. Uzmite rukovanje spremni.

Najbolje za digitalne preduzetnika 1871

Dio tech inkubator, deo coworking prostor, dio događanja organizator 1871 je utakmice u start-up scene Chicaga. Ako ste ambiciozni poslovni vlasnik, početi provjerom od predstojećih događaja. Ko zna? Možda ćeš završiti organizira svoju jedan dan.

Najbolje za praćenje Down Start-up Jobs: Ugrađeni u Chicagu

Ne svi žele pokrenuti start-up. Neki samo žele da rade za jednu. Izgrađen u Chicagu poruke vijesti andjob openingsat lokalnim start-up. Takođe domaćin redovne koktel sati i paneli, koji može biti odličan način da se dobije okus brze start-up život.

@ Samtofanelli / Instagram

Najbolje za Super-Social Kreativci: Soho House Chicago

Lako najviše glam klubova na našoj listi, Soho House ne samo će te entrée u elitnu grupu kreativaca, ali i nudi bazen na krovu (hm, zdravo). Iza toga, $ 1,000-i-godišnjih membershipincludes redovne programe i događaje, kao što su filmske projekcije i razgovore umjetnika. Jesmo li spomenuti da je bazen?

Najbolje za Pronalaženje Mentor: Professional kluba žena u Čikagu

Umorni od Old Boys "klub? Pridružite se ovoj super djevojčica klub korporacija, samozaposleni konzultanti i umjetnici. Membershipstarts na $ 185 i dobiva vam ručkove, panela i mrežni direktorij i obično, ali to je program mentorstva (gdje možete dati ili dobiti smjernice) da je pravi remi.

@ Ivyconnect / Instagram

Najbolje za Inspired Saradnja Ivy

Ivy misija "je da se pokrene revolucionarne koncepte i saradnje koji dovode do neslućenih ljudskih jedinstvo, napredak, i ispunjenje." Pitate se što je u njemu za vas? Za $ 1.000 do $ 2.000 godišnje, da ćete dobiti pristup nastavnog plana i programa i događaja o temama u rasponu od društvenih utjecaj na poduzetništvo, pristup globalnoj mreži i sve schmoozing možete nositi.

Najbolje za "Glengarry Glen Ross" Vrste: American Club Association

Za oko 400 $ godišnje plus naknada događaj, možete se pridružiti ovom ekskluzivnom udruženje koje okuplja profesionalce u prodaji i marketingu, tehnologije, ljudski resursi i liderstvo. Čak i ako ne traže posao, može i dalje biti odlično mjesto za pronalaženje prodaje vodi ili zaposliti nove članove tima.

Chicago Interactive Marketing Association (CIMA)

Najbolje za marketing profesionalaca: CIMA

Membershipin Interactive Marketing Association Čikagu te mogućnosti umrežavanja sa liderima industrije, RSUM savjete i insajder resursa. Također će te popustom karte godišnji cugu krstarenje. I Kome nije? T love to?

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 načina da se osećate ispunjeno u ovom trenutku

Post Zdravlje

8 načina da vaše jutarnje rutine učinite opuštenijim

Post Zdravlje

8 letnjih grickalica koje vam mogu pomoći da smršate

Post Zdravlje

5 mesta za pohod u Los Anđelesu Na osnovu vaše ličnosti

Post Zdravlje

Šta je protivpožarna dijeta?

Post Zdravlje

Jedan zdrav trik koji pokušava svaki dan u nedelji

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično lijep

Post Zdravlje

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan

Post Zdravlje

9 stvari koje nikada ne bi trebalo uraditi nakon c-sekcije

Post Zdravlje

Imaš li prijatelja da se razvede? Evo 6 stvari koje joj nikad ne bi trebalo da kažeš

Post Zdravlje

7 najboljih pića za dobar noćni san

Post Zdravlje

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove