7 načina brze treninga (čak i ako je samo 20 minuta) | BA.centerar.org

7 načina brze treninga (čak i ako je samo 20 minuta)

7 načina brze treninga (čak i ako je samo 20 minuta)

Dobra vijest: Vi canbuild vitkiji, monter tijelo u manje od pola sata - samo treba da prate intenzitet. I dok ne možemo poreći teškoće ovih kraći, snažniji sesija, oni će vam uštedjeti tona vremena i dobiti bolje rezultate, brže. Inkorporirati neke (ili sve) od pro ove savjete tokom narednih treninga i iskoriste prednosti do ljeta.

Shutterstock

Pronađite Idealno Workout Time

I držati. Od intenzitet je ključ za maksimiziranje treninga, pronalaženje doba dana kada imate najviše energije je od ključne važnosti da se vodeći računa se to dogodi. I razlikuje se za svakoga. Dakle, ako volite brisanje glavu pred Zavodom, prioritet ranim jutarnjim treninga. Ako ste znoj-out-the-stres malo godina, izdvojiti vremena da stisnem u večernjim satima sjednici. Samo slušajte ono što je najbolje za vaše tijelo.

Greatist

Raditi vježbe za cijelo tijelo

Također poznat kao spoj vježbe, ovi potezi rade više mišićnih grupa odjednom. Niste sigurni gdje početi? Replicirati potezi često rade u dnevnim aktivnostima kao što su guranje (push-up), savijanje (čučnjevi) ili mnogo toga zavisi od (mrtvih lifta) da izgradi snagu na sve strane.

Thinkstock

Minimizirati odmora

Strukturirati vaš trening kako bi se smanjila ostatak vremena su izveli dva vježbe (aka supersetove) ili tri vježbe (tri-setovi) leđa u leđa. Na primjer: 12 ponavljanja bench presa, a odmah zatim 12 ponavljanja čučnjeva (i 12 ponavljanja zgibova ako radite tri-set). Na taj način, vi ćete raditi jedan set mišića dok je drugi set ledi se - sve dok su vam otkucaji srca gore. Brynn Putnam (osnivač Precizno Način studio u New Yorku) nam je rekao da to stvara nivo umora i metaboličkog stresa koji promovira rast mišića i gubitak masnoće.

Precizno Način

Ili Make Your Rest Count

Tradicionalni treninga alternativni razdoblja intenziteta zatim izgubljeno vrijeme, što može učiniti sesije dug i neefikasan. Ali ako supersetove mjesto previše stresa na vaše srce, zamijenite standardni odmora sa aktivnim vježbama oporavak - kao što su hip prostire - tako da vaše tijelo može oporaviti dok je još dobiti druge beneficije.

Twenty20

Ustani

Većina ljudi provede osam i više sati ispred kompjutera, a zatim odlaze u teretanu i sjediti još više (ili, još gore, lezite!). Prioritet stoji vježbe koristeći slobodni tegovi, suspenzija trake ili bilo koji drugi modalitet koji zahtijeva da koristite svoj core da balansira, savetuje Putnam. To će vas prisiliti da se više mišićnih grupa odjednom, zauzvrat što ste jači. (Također drži oči na nagradu -. Vrata)

Napravite Killer Playlist

I vrijeme da se da je tačno 20 minuta. To će vam dati poticaj prijeko potrebnu energiju (i pomoći vam da držati korak) u celom brzo treninga. Uzeti jedan korak dalje i unaprijed planirati svoj miks, tako da znate kada početi i prestati svakom setu. Na ovaj način možete se više fokusira na poteze, a manje na satu. Onda kada se to zadnji Fergie pjesma završi, možete glavu kući.

Getty Images

Angažovati pomoć

I na kraju, ako imate određeni cilj, kao što su gubitak masti ili mišića dobitak, obratite se trener za izgradnju prilagođenih plan koji vas i vaše tijelo odgovara, kaže Putnam. To će rezultirati u manje vremena proveo lutajući teretani pod i više vremena drobljenje treninga. Čak i ako ste samo platiti za jedan tutorial sjednicu, koji putokaz treba da traje nedeljama.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 boljih načina za vežbanje izvan ovog leta

Post Zdravlje

Evo 5 ciljeva fitnessa za trening za 2018. godinu koje možete ozbiljno učiniti

Post Zdravlje

3 iznenađujuće koristi od zdravlja da budu introvertni

Post Zdravlje

5 savjeta za vežbanje kada je stvarno, stvarno vruće

Post Zdravlje

7 mitova veze koji moraju proći kroz prozor

Post Zdravlje

6 navika koje vam garantuju dobro raspoloženje

Post Zdravlje

10 načina da se ove zime ne razbolite

Post Zdravlje

Ono što vaš horoskopski znak znači za vaš seksualni život

Post Zdravlje

5 suštinski saveti vezani za parove energije

Post Zdravlje

6 novih treninga koji su nežni na vašem umornom jaza

Post Zdravlje

8 hrana za mozak koja bi mogla povećati vašu sećanje

Post Zdravlje

Evo šta jedan instruktor za biciklizam jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno