7 načina za održavanje rezolucije vaše nove godine | BA.centerar.org

7 načina za održavanje rezolucije vaše nove godine

7 načina za održavanje rezolucije vaše nove godine

To je januara, a osećate nade i motivirani da imaju najbolje godine ikad. I tako počnete da podesite rezolucije. (Ja ću izgubiti težinu. Ja ću dobiti novi posao. Ja ću gledati manje Netflix.) Ali doći marta, izgubili ste pare i fokus. Evo, neki upravljati savjeti za praćenje putem sa svojim ciljevima. (Za ovaj put stvarno.)

Twenty20

Budite precizniji u vezi Ciljevi

Transformirati brišući proglasa u mjerljive ciljeve. Na primjer, umjesto nejasno kaže da ćete izgubiti na težini, kažu da ćeš pasti 10 funti. Ili umjesto obećavajući da će zadržati u boljem kontaktu sa svojim bakom u ovoj godini, odlučiti da je jednom pozvati nedeljno. Što više specifičnih vaš cilj je, bolje možete pratiti svoj napredak na tom putu.

Twenty20

Buddy sa partnerom

Kada je timski rad, rezolucije osjećati manje kao rad i više zabavno. Žele raditi dva puta tjedno u 2018. Godini? Make redovne teretana datumi s prijateljem. Udružiti sa kolegom i pokušati izazovima produktivnost u uredu-isključite sve e-pošte i društvenih mreža upozorenja za sat i obavezuju da vremena da rade na svom najiritantnijih zadatak za taj dan. To je sve o pronalaženju nekoga da te držim odgovornim kad si rastrojen, umorni, ili, znate, ljudi.

Twenty20

Prioritet vrijeme u svoj raspored

Činjenica: Nikad moći "naći vremena" da uradi nešto. To je dnevni izbor morate napraviti za sebe. Bilo da pokušava da pojačate svoj uštede s dodatnim 10K ove godine ili vođenja čist dom, zakazati off blokova vremena u kalendaru da se posvetite ove zadatke. Zatim ih tretiraju kao zakazano kod doktora ili rok posao koji apsolutno ne mogu propustiti.

Twenty20

Udio (Ali ne Overshare)

Mrzimo to reći, ali tvoj dosadni prijateljica iz srednje škole koji je uvijek postavljanjem na Facebooku o njoj teretani i zdravih obroka je češće da se drže svoje ciljeve. Ti si mnogo manje šanse da spasavaju kada imate drugi ljudi gledaju. Samo možda zadržati poruke na ne više od jednom dnevno i pokupiti jedan kanal (ne Facebook i Twitter i Instagram).

Twenty20

Prijavljivanje S vremena na vreme

... Koji bi trebao biti lako jer ste postavili mjerljive ciljeve za početak, zar ne? Vidjevši svoj napredak bez obzira koliko inkrementalno-će vas motivirati da nastavi (i da znate kada ćete možda morati da prilagode svoj plan napada).

Twenty20

Nagradite sebe

Podesite poslastica za sebe kad god dođe do reper. Samo se pobrini da šta god da je ne poremete svoj naporan rad. Izgubio dva funti? Dobiti masažu. Pozvao baka tri tjedna za redom? Samo napred i imaju neke amo-yo.

Twenty20

Budite strpljivi sa sobom

To nije sve ili ništa. Napredak treba vremena i nikada nije linearna. Ponekad, nakon dugog dana na poslu, da ćete preskočiti treninga i binge-jesti pomfrit... Dok pijanka-gledanje Gilmore Girls. Uredu je. Nisi ne na svoje ciljeve. Samo novi početak narednog dana i nastavi. Imaš ovo.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

29 neočekivanih načina da se opustite posle stresnog dana

Post Zdravlje

Najbolji studio za joge u svakom Dallas komšiluku

Post Zdravlje

Na 5 načina, Julianne pokušava da se brine o sebi tokom svog perioda

Post Zdravlje

9 stvari koje je svaka potpuno pripremljena žena Nosi u torbi

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

6 najgora vežbi za leđa

Post Zdravlje

6 tajni žena koje žive neobično

Post Zdravlje

6 Greške u trčnoj glavi koje možete napraviti

Post Zdravlje

7 iznenađujuće stvari koje nikada ne bi trebalo da radite pre noći

Post Zdravlje

5 neverovatnih masaža možete dobiti na pauzu za ručak

Post Zdravlje

5 besplatnih treninga za strimovanje koje možete uraditi bilo gdje

Post Zdravlje

Mesto sa najdužim ljudima