7 načina za ponovno pokretanje vaše veze u novoj godini | BA.centerar.org

7 načina za ponovno pokretanje vaše veze u novoj godini

7 načina za ponovno pokretanje vaše veze u novoj godini

Blago tenzije? Stajaće seksualni život? General romantično slabost? Ove Ebbs nisu ništa vas dvoje ne mogu da podnesu: Na kraju krajeva, ti si u ovoj stvari na duge staze. Evo sedam izvan-the-box načini za udahnuti novi život u vašu vezu.

Twenty20

Uvesti zajednička aktivnost To Your Weekly Rutinska

Da li je to novi subotnje jutro povećanje tradicije, u nedjelju popodne čitanje sat ili pokretanja povrtnjak zajedno u dvorištu. Dodajte jednu međusobno ispunjava novi Jenga blok životu pravite zajedno-i posvete se sa istom odlučnošću imate jedni za druge.

Twenty20

Imaju Tech-Free vikend

No mahnit e-poštu sa svog šefa. Selfiji ne parove za Insta priču. U našem svijetu beskrajne distrakcije, to je često nemoguće dati svom partneru svoj punu pažnju (gledajući, damo ovo čitate na liniji za ATM). Pravni lijek? A istina, vikend-dugo staycation sa svojim laptop i telefone siđem ušuškan.

Twenty20

Make A Random Milestone A 'ODMOR'

Razmišljajte o ranoj zajedničko iskustvo koje je mnogo značilo za vas. Da li je potpisivanje svoj prvi zakup zajedno? Celebrate strane ide natrag u Ikea, kupuju jedni druge jeftin darove i dopuna slobodan dan sa švedskom meatball večeru. Kako god goofy odnos prekretnica strši u svom umu, čine ga nezvanična odmor. Na kraju krajeva, porodica mi znači nove tradicije.

Twenty20

IMATE 'BIG PICTURE "razgovor uz bocu vina

Ne dozvolite činjenicu da nemate prsten na prst još dovesti do Hladnog rata. Nade i snovi koji se odnose na djecu, brak, karijere i, blech, novac može biti zastrašujuće kao pakao da potegne, ali oni su od suštinskog značaja za vođenje dobro podmazana ljubavna mašina. Sjesti i imaju na to tako da ste oboje na istoj strani naprijed.

Twenty20

Napraviti jedan novi par prijatelja

Jedan od načina da ubrizgati uzbuđenja u vaš društveni život? Novi drugari sa novim šalama i novi Haunts i nove načine izrade te vidim zabavu u svom partneru. Dakle, ići naprijed i sud svoj kolega sa ženom mislite da je tako cool... Stol za četiri, molim vas.

Twenty20

Splurge Na servis koji će vam dati Jedna stvar manje brinuti o

Zaposliti čistačicu, tako da možete zaustaviti provesti subota ribanje vaše tuš fuge. Ili se prijavite za obrok-prep kitto olakšati ponedjeljak navečer shopping probleme. Ako je dnevni grind je bio uzrok nesloge, razmislite o načinima za ublažavanje stresa. Onda budžet za to i zagristi metak.

Twenty20

Isprobajte Raunchy seksualni čin si mentalno Bookmarked

Možda je tantrički poziciju ste čuli od vašeg najmanje inhibiran prijatelj? Ili sparno scenariju role-playing vi jednostavno ne mogu prestati misliti o tome. Pa šta ako se ne završe radeći za vas oboje? Najgorem slučaju: Možete dobiti dobar smijeh.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 životnih saveta ukrali smo iz knjiga za samopomoć

Post Zdravlje

Ova Los Anđeleska žena potrošila je 4.500 evra na spajdera i željela nam je reći da li je vredelo

Post Zdravlje

7 načina da budete bolji slušalac

Post Zdravlje

Vrhunske gležanj za svaku guzu i budžet

Post Zdravlje

Kako prolaziti kroz praznike svojim zdravljem i vašim razumom netaknutim

Post Zdravlje

5 hrane da jedete kada imate grip i samo želite da se osećate bolje

Post Zdravlje

Najbolji studio za joge u svakom Dallas komšiluku

Post Zdravlje

6 stvari koje će vam pomoći da prođete dan kada imate nulti san

Post Zdravlje

17 stvari koje treba učiniti kada imate najgore bol u grlu ikad

Post Zdravlje

10 savjeta za rad na dugim vezama

Post Zdravlje

11 jednostavnih načina da ostanete aktivni ako imate radni sto

Post Zdravlje

Netflix i razgovor plus još 3 načina da ojačate svoj brak u maršu