7 naučnih načina da pobedi zimske blahove | BA.centerar.org

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

Tajna osjećaj optimista sve zime je bliže nego što mislite. Mi smo otkrili sedam tips-podržana naučna istraživanja-da se ideš. Ptice ne može biti ptica, ali ćete osjećati kao da su.

Twenty20

Bust A Move

Iako je sve previše primamljivo ostati na kauču i uzeti u samo još jedan epizoda sjeckanog, vježbe stimulatesendorphins i pomoći suzbijanju depresije. Tako da li to znači da pleše oko stana RiRi ili uzimanje naduvanim klasi na Mazi, vrijeme je da se znoji.

Twenty20

Find Your Groove

Istraživanja iz University of Missourisupports nešto što verovatno već rade: igranje svoj omiljeni džemova. Slušanje optimistična muziku dok su pokušavali da se osjećaju sretniji stvarno radi. Dakle, stavite slušalice i pritisnite igra na Pharrell je "Happy".

Unsplash / Pexels

Tražiti Light

Mislim kao biljka i ide prema svetlosti. Trideset minuta po daynear svjetlo kutija može suprotstaviti niskoenergetska za one koji imaju sezonski afektivni poremećaj (pitajte svog doktora kako biste saznali više). Dakle, ako si neraspoložena, potez svojim stolom pored prozora, duboko udahnite, a onda vidim kako se osjećate.

Twenty20

Jesti čokoladu

Dok da, trebalo bi da se vaša prehrana u cjelini (aka jesti stvari kao što su kelj sa B vitamina koji može učiniti čuda za energiju), trebalo bi da se počastite. Stručnjaci u Dartmouthtout čokolade kao moćan raspoloženje pojačivač. Samo zapamti: Malo ide dug put.

Twenty20

Planirajte Vacay

Taj osjećaj kad se radujemo putovanje svojim djevojkama "Tulum je stvarno. Dobra Osjeća se u vezi sa predviđa put su mjerena istraživača. Ne mogu rezervirati putovanje upravo sada? Planirajte zabavan dan djevojčica večeru ili (mi posmatrajući jednu od ovih banje.)

Twenty20

Zaustaviti i miris naranče

Dobra stvar je zima ujedno biti citrusa sezone. Miris citrusa može pobuditi energiju i budnost. Svijetle boje, prirodno slatkog okusa i vitamina imunitet za jačanje ne boli ni.

Twenty20

Napolje

To ne može biti 72 i sunčano vani, ali svjež zrak je instant pick-me-up. Bonus: Sad kad smo pored zimskog solsticija, imate više duže, sunčanije dana uživati ​​na otvorenom. Pokušajte pokretanje malog sa hodanje pokupiti ručak, a zatim planiraju dan klizanje ili sleddingwith cijelu obitelj.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 tajni parova koji su uvek srećni zajedno

Post Zdravlje

Kako se osećati srećnije za 30 dana

Post Zdravlje

7 slobodnih strimovanja koje traju manje od 20 minuta

Post Zdravlje

Dihanje je trending (i može vam promijeniti ceo život)

Post Zdravlje

7 tajni superproduktivnih žena

Post Zdravlje

6 prijava za zdravlje i fitnes kako bi vam pomogli da se držite rezolucija vaše nove godine

Post Zdravlje

6 stvari koje mogu da se dogode ako dobijete lasik

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu dogoditi ako počnete da razmišljate

Post Zdravlje

6 načina da se opustite u Dalasu

Post Zdravlje

Kako da ostanete motivisani kada je nula stepena, a zaista, zaista ne osećate kao da radite

Post Zdravlje

Na 5 načina, Julianne pokušava da se brine o sebi tokom svog perioda

Post Zdravlje

Da li se prijatelj bori sa poremećajem u ishrani? Evo 4 stvari koje joj nikad ne bi trebalo da kažeš