7 odličnih skokova u roku od 2 sata od SF-a (nije potreban automobil) | BA.centerar.org

7 odličnih skokova u roku od 2 sata od SF-a (nije potreban automobil)

7 odličnih skokova u roku od 2 sata od SF-a (nije potreban automobil)

Tako je na kraju dogodilo. Imaš boot na svom automobilu, zahvaljujući svima onima neplaćene kazne za parkiranje da su te što znači da se okolo. Osećamo bol. Sada ste odlučili da odbace dobre Ole Honda. Jedini problem? Ćete morati pronaći drugi način da se preko mosta za sve one šetnje volite. Pa, dobra vijest je da postoji mnogo mjesta možete doći do Bart, Caltrain ili trajektom. Vremena staza je na.

Terry Chay / Flickr

Lands End TRAIL (desno IN SF)

Ne čak ni da napusti grad za ovu staro, ali dobro, što ćemo reći je jedan od najboljih urbanih šetnje okolo. Isprobajte Coastal Trail istoku do Mile Rock Beach izdanak. Čine jedan kilometar-i-nazad trek u sumrak za istinski kontemplativni planinarenje. Možete čak dovesti Sprinkles duž za izlet... Samo ga zadržati na njegovoj uzici.

Kako doći: Uzmite Geary autobusa 38 i sići kod 48th Avenue.

Nauči više

Angel Island LOOP (45 minuta od SF)

Najveći otok u uvali je se često previđa, ali ima 12 kilometara, uglavnom lako planinarskih staza za istraživanje. Preporučujemo pet kilometara vatre puta, koji kruži oko otoka, za pogled na panoramu grada, Marin Headlands i Golden Gate Bridge. Možete čak i proširiti svoj hoda do vrha otoka preko Northridge Trail ako si faca tako.

Kako doći: Uzmi Blue & Gold Fleet trajekt iz Ferry Building ili Pier 41.

Nauči više

The Adventures of Ka'sala

SAUSALITO Stairway WALK (30 minuta od SF)

Ostavite sve turiste na Bridgeway i odlučiti za ovo planinarenje kroz slikovitom primorskom gradu. Sausalito je pokriven sa skrivenim stubišta, ali je naš favorit je Excelsior Lane (tik do Wells Fargo preko Bridgeway od trajektnog pristaništa). Pratite korake prošlosti zanatlija stilu kuće grli litica. Visi lijevo u San Carlos Avenue, zatim glavu gore Cooper Lane. Držite navijanje svoj put uzbrdo ispod autoputa do Morning Sun Trail. Imaš još pola milje protežu kroz hrastove šume prije nego što dođete do vrha Headlands. Glavu dole i nagradite se za 3,5 milje povratno putovanje sa margaritu na Copita.

Kako doći: Uzmite Golden Gate trajekt iz Ferry Building.

Nauči više

HJL / Flickr

STANFORD DISH LOOP (1 sat od SF)

Ovo područje, dom Stanford je 150 metara promjera radio toranj nazvan The Dish, je popularan među ležeran set. Ti ćeš biti okružena zelenim (ili žute, u zavisnosti od doba godine) valjanje brežuljcima na ovom brdovitom 3,7 kilometara popločane staze, a ako vam donosimo dvogled, možda čak i uočite Golden Eagles.

Kako doći: Uzmite Caltrain Palo Alto. Hop na slobodnom Stanford luke (u Marguerite B) na kampusu i Silazim na Mayfield Avenue. Prošetajte Campus Drive East prema Junipero Serra Boulevard dok ne dođete do Staza na Gerona Road.

Nauči više

Panegyrics od Granovetter / Flickr

RODEO Primorski TRAIL LOOP NA MARIN Headlands (1 sat od SF)

Za nisku cijenu od autobuske karte ($ 4.50 povratno putovanje), možete ići ravno iz grada na Headlands, zaobilazeći skupi mostarine i boriti se za parkirno mjesto. Isprobajte umjereni pet kilometara Coastal Trail Loop za otvorenim pogledom na litice iznad Pacifika. Počastite se piknik ručak na plaži kada završite. Bonus: Pups su dobrodošli na stazi.

Kako doći: Uzmi 76x od centra grada.

Nauči više

Miguel Vieira / Flickr

FRENCH TRAIL LOOP Redwood regionalnog parka (1 sat i 10 minuta iz SF)

Crveno Regionalna je jedan od Bay Area skrivenih dragulja. Jednom mjestu operacija sječe koje su dale građevinskog materijala, to je sada dom gustoj šumi sekvoja drugog rasta, stabla hrasta i uvala lovorike. Ako ste se za duže planinarenje, odaberite osam kilometara francuski Trail Loop, gdje ćete se naći u čarobnom Lord of the Rings nalik zemlji mahovinom pokrivene drvećem.

Kako doći: Uzmite BART na Fruitvale stanice. Onda hop na AC Transit # 39 ili # 339 autobusa Dunn Trail.

Nauči više

Justin C./Flickr

LAKE ANZA TRAIL AT TILDEN regionalnog parka (1 sat i 10 minuta iz SF)

Tilden Park, u sendviču između Berkeley Hills i San Pablo Ridge, daje 2.000 jutara zabavu na otvorenom koja bi mogla uzeti život da istraži-stare parne lokomotive, botanički vrt, pa čak i kupanje jezera! To je samo oko kilometar ili tako oko jezera, ali možete proširiti svoje putovanje dokle god želite uz Wildcat Klanac i Selby staze.

Kako doći: Uzmite BART u Downtown Berkeley stanice i prenese u AC Transit # 67 na Central Park Drive i jezero Anza Road.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Post Zdravlje

5 vanjskih treninga da iskoriste ovog leta

Post Zdravlje

6 najboljih pješačkih staza u Los Anđelesu

Post Zdravlje

Evo kako brzo okončati borbu u 5 koraka

Post Zdravlje

15 malo ojačanja samopouzdanja da biste pokušali kada se osjećate

Post Zdravlje

7 stvari koje treba prestati raditi kada se prvi put probudite ujutru

Post Zdravlje

9 sitne stvari koje će vaš odnos učiniti mnogo bolje

Post Zdravlje

15 stvari koje treba uraditi kada imate najveću glavobolju ikada

Post Zdravlje

4 mitova o PCOS-u koji su potpuno neistiniti

Post Zdravlje

12 stvari koje treba uraditi kada imate najveću prehladu

Post Zdravlje

Ono što naručilac nalaže kada ode u restoran

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu dogoditi ako probate celu dijetu