7 stvari koje možete potpuno pustiti da slajd ove nedelje | BA.centerar.org

7 stvari koje možete potpuno pustiti da slajd ove nedelje

7 stvari koje možete potpuno pustiti da slajd ove nedelje

Svi imamo tendenciju da se tuku sami se nad malo (posebno teeny-tiny) stvari. Ali šta ako samo tjedan dana si napravio pakt sa sobom-i koji dosadan glas u glavi-samo... Stati? Evo, sedam Nag-dostojan stvari koje ne zaslužuju djelić uma prostora ove sedmice.

South_agency / Getty Images

Usisavanja

Istina: Nije mnogo ljudi, osim ste u inspekciju zeke prašinu na vaše spavaće sobe tepih. Odrediti jednog ili dva sobe u svom domu da ne dobijem tonu prohodna i ignorisati čišćenje do nedelju dana ili dva. Kanal koji energiju u nešto produktivno... Kao sustiže na spavanje ili Real Housewives.

Twenty20

'The New Yorker "Članak funkcije Samo mogu da završim

Ti si 1,000 posto fasciniran da 17 stranica esej na južnoameričkom kulturne revolucije... Ali zadržati klimajući off / zoniranje out / potrebe da se vratimo na stranu jedne samo da se setim imena od ključnih igrača. Tri riječi: Let. It. Go. (Ili pokušajte ponovno iduće sedmice-ponekad je to samo tvoj okvir umu da usporava.)

Twenty20

Male Flub ste bili Reprodukovanje u Your Mind

Sve što je trebalo da uradi je bilo cool za 19 etaže, a dijele liftom sa svojim kolegom, već ste zbrzala svoje misli o obrezanju. Ups. Umesto da razgovor ponovi više (i više) ponovo u svojoj glavi, zapitajte se: U jednoj godini, da li ću se sjetiti što sam rekao? Ne, što je dobar izgovor da sto je ove sedmice.

Twenty20

U subotu Yoga sjednice koju ste namjeravali Make-potom prešao

Žuti karton si. Čak ste platili za to. Ali kada alarm otišao, valjani vi preko, udario odlaganja i ne dati mu drugi misli. Sada ti kriviš sebe zbog novca i vikend Zen nije postignut. Uredu je. Ideš naredne sedmice. Osim toga, prioritet ekstra zatvorena oka nikad nije loša stvar.

Twenty20

The King Size Candy Bar ste Devoured

To nije kao da si ih jede za doručak, ručak i večera. (Zar ne?) Zagrljaj čokolada žudnje. Uživajte u čokolade žudnje. Možete rekalibriraj naredne sedmice.

Twenty20

Nekoliko propuštenih poziva ili Tekstovi

Samo zato što je tehnologija čini nam na raspolaganju u svakom trenutku, to ne znači da moramo biti. Osim ako ćete dobiti stvarne SOS poruka, to je sasvim u redu da se vratim na ljude na svoj raspored, čak i ako to znači da za nekoliko dana.

Twenty20

Da velike životne odluke si odlagao

Možda ste preživara o promjeni karijere. Ili pokušava da shvati kada treba da dođu za bebe # 2. Ponekad je najbolje odluke su one koje smo sto za nedelju dana i onda ponovo kad smo u boljoj (i više razboriti) stanju. To nije kao da ćeš zaboraviti na to... Ti samo pritiskom na pauzu i fokusiranje na poklon za nekoliko dana. Brigu o sebi, ljudima.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Sve što treba da znate o ishrani koja bi mogla smanjiti rizik za Alchajmerovu bolest

Post Zdravlje

Kako trenirati se raditi 3 dana u nedelji

Post Zdravlje

6 stvari koje se mogu dogoditi ako prestaneš piti soda

Post Zdravlje

Kako da spavate sami sebe

Post Zdravlje

Ono što tvoje hrabrosti govore o vašem zdravlju

Post Zdravlje

4 vežbanja kada treba da se rešite loše energije

Post Zdravlje

Mesto sa najdužim ljudima

Post Zdravlje

Kanabis dolazi u losion, Balzam za usne i pomoć oko spavanja blizu vas

Post Zdravlje

Da li se prijatelj bori sa poremećajem u ishrani? Evo 4 stvari koje joj nikad ne bi trebalo da kažeš

Post Zdravlje

6 načina da budete bolji prijatelj

Post Zdravlje

Hatha? Ashtanga? Evo svakog tipa joge, objašnjeno

Post Zdravlje

7 vežbanja pokreće lični trener misli da je gubljenje vremena