7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan | BA.centerar.org

7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan

7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan

Većina jutra, mi izbaci iz kreveta samo na vrijeme da se tušira, izgleda dovoljno pristojno i biti izvan vrata. To radi svoj posao, ali je i nekako stresno, i uvijek ostavlja nas žele smo ustao ranije (znaš, da se nešto produktivno). Tako smo pokušali, i to je prilično velika. Evo, sedam stvari koje ćete možda primijetiti ako podesite alarm za dva sata ranije nego što je uobičajeno.

Twenty20

Ćete uživati ​​u večeri više Kada se probudite ranije, možete dobiti uslužne ali neophodne zadatke poput plaćanja računa i pospremate kuću se s puta prije nego što zaista započeti dan. To znači, po noćnim, ti si slobodan da radi šta god hoćete bez tereta svih onih malih stvari na listi obaveza.

Iako ćete vjerojatno ići u krevet ranije (eventualno) Buđenje ranije ne znači da treba da spavaju manje; samo ćeš morati da prilagode svoj raspored spavanja na front-end kao dobro. I nakon nekoliko dana ove, bit ćete dobrodošlicu svojim listova u odgovarajućem trenutku.

Twenty20

Možda ćete biti produktivniji Dopustite da vam predstavim koncept "zlatnog sata." U osnovi, ovo je doba dana kada ste najproduktivniji. To je drugačiji za svaku osobu, ali statistički, postoji realna šansa tvoj je prije nego si trenutno buđenje. Pokušajte postavljanje alarma na nekoliko sati ranije za nekoliko dana i vidjeti ako primijetite skok uzimajući stvari učinjeno. Mi ne kažemo sitne jutarnje sate su definitivno svoje vrijeme, ali nikad nećeš znati ako ne probam.

A možda kasniti manje Davanje sebe više nego dovoljno vremena da započnete dan osigurava da stvari mogu poći po zlu, a vi ćete i dalje biti spreman da izađe iz kuće kada je to potrebno. Možda si uvijek žure na sastanak nekoliko presudan minuta zakašnjenja. Možda je to stalna borba da se djecu u školu prije prvog zvono. U svakom slučaju, što omogućava Wiggle sobu ujutro znači da si mnogo više šanse da bude tačan.

Foto: Liz Andrew / Styling: Erin McDowell

Možda ćete jesti zdravije kad smo crunched vremena, naš doručak je obično sve što možemo zgrabiti što smo jurio kroz vrata (ako imamo doručak u sve). Uz još malo vremena ujutru, možete staviti stvarne misli u svoj prvi obrok, bilo da je ukusan seriju jaje sandwichesyou da na početku svake sedmice ili energizovanje posudu doručka quinoa.

A možda imaju više Do kraja dana, to je stvarno lako napraviti izgovora da se ne ostvare. I potpuno smo ga; smo pooped za 6 sati, previše. Ustajanje ranije vam omogućava da dobijete znoj u odmah. Trebaće malo navikavanja, ali jutarnje treninge vas probudio odmah i da se osjećate više ostvarenih za ostatak dana. Win-win.

Twenty20

Možda će vam biti ugodno iznenađeni Da, teško je da promenite buđenje vremena tako radikalno, ali ako držite ga se, uskoro postaje navika i osjeća prilično super. Oslobađanje vreme tokom neke od najmirnijih sati dana oseća opuštanje i produktivan i miran. To je mnogo mirniji način za početak dana i omogućava vam olakšati u svoj mnoge odgovornosti bez dodatnog stresa osjećaj kao da ste već kasni.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

11 motivacijski citati za ljude koji mrze motivacijske citate

Post Zdravlje

Kako dati bolju prezentaciju, govor ili tost bez bacanja

Post Zdravlje

Ono što naručilac nalaže kada ode u restoran

Post Zdravlje

Evo šta jedini instruktor za boks jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno

Post Zdravlje

5 načina da se vaše zdravlje zadrži tokom praznika

Post Zdravlje

4 stvari koje možete učiniti kako biste ojačali svoj brak u novembru

Post Zdravlje

Razmišljate li da idete Keto? Nemojte početi bez čitanja ovih savjeta

Post Zdravlje

7 mita za dojenje potpuno su uništene

Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

Evo zašto bi trebalo da se hladno tuširate svako jutro

Post Zdravlje

6 genijalnih trikova za bolje spavanje

Post Zdravlje

Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka