7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni | BA.centerar.org

7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni

7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni

Ste umorni. Ti si gadan. Imaš otkos bubuljica na leđima i čudne ljubičaste linije curi niz stomak. Ali to nije sve loše. (Ti, na kraju krajeva, dobili gnjecava mala beba na kraju.) Evo, sedam stvari koje su zapravo mnogo bolje kad si trudna. Navali, srebro obloge.

Twenty20

Hrana

Evo što o trudnoći žudnje i averzije: Postoji naučni razlog za njih. Kako se navodi u studyfrom University of Connecticut, u prvom trimestru ti češće se isključiti gorka ili kisela ukusa (kao što su kava ili alkohol) koji bi mogli naškoditi fetusu. Ali u kasnijim trimestru, druge hrane - u rasponu od čipsa do voća na sve poznate Pickle - Možda zapravo bolji ukus, što ukazuje na potrebu da se više raznolik nutrijenata do sazrijevanja bebu.

Twenty20

Seks

Siguran da si veličine kita i mogućnosti da dodirni svoje koljena. Ali mnogo žena zapravo pronaći trudnoće (konkretno, magični drugog tromjesečja) da je najbolje vrijeme da se ubaci između listova, zahvaljujući testosterona udara koji može povećati seksualnu želju i pomoći da se osećate više privlačan. (Ne boli to tvoje sise su sada na nivou Pam Anderson.)

Twenty20

Your Hair

Oh zdravo, Pantene reklame. Isti hormoni koji olupina pustoš na ten i emocije imaju jedan vrlo pozitivan naopako: Oni uzrokuju vaše kose (i noktiju) da raste brže i jače, što je dovelo do brave koje nisu ništa manje od flip-dostojan. Samo nemojte se previše uzbuđen. Vaš Tresses će se vratiti na svoje prije trudnoće stanje kada ste imali bebu... I vjerojatno ispasti u prilično alarmantnom brzinom. Ali uživaju ih za sada!

Twenty20

Your Dreams

Scientistshave zaključio da trudnice sanjaju više živo i češće nego ne-trudna kolege pamte svoje snove. Evo i zašto: Fetalni pokreti i / ili stalno moraju da peecauses da često probuditi, što je dovelo da se sjetiš svaki san cijelu noć (a ne samo onaj koji je najbliži do jutra). Drugim riječima, tu je naopako sa svojim 03:00 kupatilo staze.

Twenty20

Javni prijevoz

Niko ne nudi svoje sjedište u uznemirena žena u štikle. Everyoneoffers svoje sjedište u trudnica s otečeni gležnjevi. Razmisli o tome. (Onda mlijeka.)

Twenty20

Vaša sposobnost da izvede uskim odjeća

Osim ako ste blagoslovljeni sa telom (i povjerenje) od Kardashian, verovatno si ne da don tijelo-con bandage dress u stvarnom životu. Ali, u osam mjeseci trudna, svoj zaobljeni trbuh i puna bista su nesumnjivo divan - i mnogo više šanse da se drugi "problem" područja izgledaju manje.

Twenty20

Vaša sposobnost da Takođe izvede Sacks

Zar ste oduvijek željeli da se gega preko ureda u ogromni teksas muumuu? Sada je vaša šansa.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 načina da se osećate ispunjeno u ovom trenutku

Post Zdravlje

5 načina na koji ste bili nezavisni, bez obzira na to

Post Zdravlje

Šta da ne kažem prijatelju koji je izgubio roditelja

Post Zdravlje

6 stvari koje nikada ne bi trebalo učiniti neposredno prije kreveta

Post Zdravlje

8 tajni žena koje se nikad ne umoravaju

Post Zdravlje

7 pokreće se da bi se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

Post Zdravlje

Jedan zdrav trik koji pokušava svaki dan u nedelji

Post Zdravlje

7 najboljih pića za dobar noćni san

Post Zdravlje

Grad uništava kožu, ali evo kako ga popraviti

Post Zdravlje

5 iznenađujuće koristi za zdravlje jabukovog sirćeta

Post Zdravlje

Ono što Bobbi Brown jede svakog dana da izgleda (i oseća) neverovatno

Post Zdravlje

13 mjesta za vežbanje joge besplatno u miami