7 stvari koje treba prestati raditi kada se prvi put probudite ujutru | BA.centerar.org

7 stvari koje treba prestati raditi kada se prvi put probudite ujutru

7 stvari koje treba prestati raditi kada se prvi put probudite ujutru

Već smo rekli o svim stvarima koje treba da uradi da imaju bolji jutro, ali šta je ono što shouldn'tdo? Od uzimanja sparno tuševi na-Dun Dun Dun-pili kafu, pročitajte na sedam ujutro alkohola da bi bilo bolje da puca.

Twenty20

Stop zimskog sna

Mi ćemo priznati ovo traje malo navikavanja, ali obuku sebe da zaista ustati kada se alarm ugasi je tako isplati. Razlog tome, svaki put kad udario odlaganja i drift natrag na spavanje, možete započeti novi ciklus sna koji će biti prekinut na nekoliko minuta u svakom slučaju. Budući da će taj ciklus završiti prije nego što je zaista gotov, velike su šanse da ćete osjećati još više umoran kad se probudite za dobro.

ESP2K / Getty Images

Stop Uzimajući Long, Hot Tuševi

Naravno, stoji pod skoro kipuće vode za 15 minuta je luksuzan, ali dugo, toplo tuševi su malo previše opuštajuće za jutro. Ova vrsta tuš će smanjiti otkucaje srca i da se osjećate mnogo više spremni za nap nego energičan početak dana. Umjesto toga, uzeti kraći tuš na ivici cool da će vas pripremim za sata ispred.

Twenty20

Prestanu da piju kafu

Ne, ne u potpunosti. Samo prva stvar ujutro. Za većinu ljudi, idealno vrijeme za popiti kavu je nakon 09:30 Ako caffeinate prerano, ti usporava proizvodnju prirodnih kortizola vašeg tela, što naravno budi te.

Chic Site

Stop Making doručak

Mi ne znači zaustavljanje eatingbreakfast, glupo. Mi samo znači da sami možete puno vremena i energije uštediti priprema svoj prvi obrok u danu noći. A ako pomisao da daje vizije gnjecavo žitarica i hladnih palačinki, znati da postoje tone doručak recepata-poput ovih jaje sendviča-koji su dizajnirani da se u unaprijed.

Twenty20

Stop Provjera e-poštu

To se ne čini kao da bi bilo loše u brzo pomicanje kroz nove poruke dok je u krevetu, ali provjeravanje e-pošte prije nego što ste dobili spreman za taj dan je obično gubljenje vremena i stresan jedan. Većina pokušaja "Samo provjeravam u" se pretvori u odgovoru na stvari koje definitivno mogao sam čekao još 30 minuta, a uzimajući radio se preko svega morate izvršiti prije nego što je prilika da se zaista probuditi.

Twenty20

Stop Provjera Social Media

Ono što počinje kao nevinu klik na Instagram aplikaciju prečesto pretvara u jedan sat bezumno scrolling down kruh odluka-video zec rupa, a sve zato što si napravio fatalnu grešku klikom na karticu "Explore". Samo čekati ručak. To će i dalje biti tamo, mi obećavamo.

Twenty20

Stop Naglašavajući preko Outfit

Nagada o tome šta da obučem je masivna jutra vremena sisati da se mogu u potpunosti izbjeći samo odabirom ono što želite prije nego što nosi noć. A ako ste neko ko se oblači u skladu sa svojim raspoloženjem, povucite dva odela i idem s onaj koji osećate više dolaziti 07:00 Ovo je igra changer.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 pomiriti YouTube video snimke kako biste ih direktno spavali

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu desiti ako odete do hipnotizera

Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne biste trebali reći prijateljima sa anksioznošću

Post Zdravlje

9 Najvažniji potreba za svakog New Yorker-a, kada ona napusti ceo dan

Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

7 sneaky načina da biste možda slučajno dobili težinu

Post Zdravlje

Najbolji trening za tvoj horoskopski znak

Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne smete reći prijateljici sa depresijom

Post Zdravlje

10 mitologa o alkoholu, možda ćete želeti da stignete pravo

Post Zdravlje

Kako dati sebi potpunu prepreku

Post Zdravlje

6 jednostavan način da se svakodnevno zahvaljuje

Post Zdravlje

5 novih treninga koji će vaš Abs (i ostatak vas) dobiti u borbenom obliku, brzo