7 stvari koje treba učiniti u nedjelju kako bi srušili sedmicu u budućnosti | BA.centerar.org

7 stvari koje treba učiniti u nedjelju kako bi srušili sedmicu u budućnosti

7 stvari koje treba učiniti u nedjelju kako bi srušili sedmicu u budućnosti

Svi znamo ženu koja je uvijek spremna da slome te prezentacije doći u ponedjeljak ujutro, bez obzira na to koliko bacači od sangrije ste pili s njom preko vikenda. Trebalo nam je neko vrijeme, ali smo shvatili da nema velika tajna da je uspjeh. Samo malo jednostavnih planiranja. Evo, sedam lake stvari nokautirati u nedjelju tako da ubiti u tjednu pred nama.

Twenty20

Perite listovi

Ne samo da je svilenkasto glatka osjećaj čistu jastučnicu jedan od najboljih senzacija poznat čovjek, to je pouzdan način da vaša koža blista i na kvalitet sna jaka. Mi smo svi za polaska nedelje sa ormar pun svježe oprana odjeća, takođe, ali ne dozvolite da vas spreči da svoj krevet svoj hram mir i opuštanje.

Grahorice kuhar

Prihvati Power Slow Cooker

Sporo štednjak jela gotovo izgleda kao varanje. Kako nešto tako jednostavno ukus tako, tako dobro? Postavite ga i zaboraviti rano u nedjelju, a ne samo da ćete uživati ​​srdačna večeru šest sati kasnije, ali ćete imati dovoljno ostatke da se spakujem za ručkove tokom sedmice. Evo, neki od naših omiljenih zdravih recepata.

Twenty20

Napravite listu od tri stvari koje želite da ostvari do petka

Uzimajući vremena da razmišlja širu sliku o sedmice će umiriti nedeljnu Scaries prije nego što počnu kreštim nekontrolisano. Važan savjet: Postavite sebe za uspjeh branje tri, i onlythree, ciljevi da se fokusiraju na. Nema potrebe da zadrži to radi u vezi, bilo; pozivajući svoj daljinu bestie za nadoknadu Sesh potpuno računa.

Twenty20

Parcela Out a Week-a u vrijednosti od Workout Gear

Ako pokušavate da žeti mnoge prednosti kao neko ko radi u jutarnjim satima (pozdravljamo te), dajte sebi malo dodatnog vremena odlaganja grupiranjem se sve što je potrebno za nekoliko putovanja u teretanu. Na taj način, ne pojaviti na SoulCycle samo da shvate da si zaboravio svoj sportski grudnjak. Mi smo bili tamo; to nije zabavno.

Heather Bullard

Očisti tvoju torbicu i Hladnjak

Radi nekih većih čišćenje u nedjelju je ambiciozan, u najmanju ruku. Dajte sebi pauzu i naumio brzo zamah od jedan do dva područja vašeg doma. Naša preporuka? Istresti sve to sitniša iz dna torbicu i osloboditi svoj frižider svega što miriše baš sjajnim. Ćete dobiti onaj mali hit dopamina koji dolazi da vidi nekada neuredan stvar postane ne neuredan stvar.

Twenty20

Chill Out With omiljenih osoba

Ne sjaj iznad ovoga. To je super važno da napunite s najviše podrške, ljubavi ljudi u vašem životu, čak i više nedjeljom. To je dan odmora, na kraju krajeva, i ventilacija sa svojim najboljim prijateljem o svojoj mrzovoljan šef ili bingeing Unbreakable Kimmy Schmidt sa svojim partnerom je najbolji način da se sve one stresorima u perspektivi.

Twenty20

Isprobati novu Noćna Ritual

Umjesto da pada u duboku, mračnu Instagram Rabbit Hole prije spavanja, pokušajte ovo: Postavljanje alarma sata prije vašeg planiranog spavanja. Nakon što se gasi, priključite telefon negdje van domašaja, zgrabi knjigu, zapali svijeću i uživaju u jedan puni sat od jednostavnog života. Chrissy Teigen pas postswill i dalje biti tu za tebe ujutro.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

9 grešaka u spavanju koje mogu izazvati vaše tamne krugove

Post Zdravlje

8 saveta za upravljanje vremenom za ljude koji se uvek odlažu

Post Zdravlje

5 načina da ostanete povezani sa prijateljima dok dodate brak, decu i naporne rasporede u miks

Post Zdravlje

9 stvari koje radite to bi mogle uzrokovati glavobolje

Post Zdravlje

6 načina da budete bolji prijatelj

Post Zdravlje

4 mitova o PCOS-u koji su potpuno neistiniti

Post Zdravlje

Stvari koje svaki novi Jorker treba da uradi za svoje zdravlje

Post Zdravlje

25 načina pomoći u podršci žrtvama požara u sjevernom zalivu

Post Zdravlje

8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom

Post Zdravlje

6 vežbanja možete raditi u svakoj fazi trudnoće

Post Zdravlje

7 hrana koja bi mogla povećati vaš metabolizam

Post Zdravlje

Ono što Lauryn izlazi iz mršavog povjerljivog jesti za jedan dan kako bi izgledao (i osećao) sjajno