7 tajni neverovatno hrabrih žena | BA.centerar.org

7 tajni neverovatno hrabrih žena

7 tajni neverovatno hrabrih žena

Ona se ne boji da napusti svoj posao da se šest mjeseci putovanje u Indiju. Ona je uvijek prvi na bloku kako bi cvijeće na bolesnog susjeda. I ona nikad dvaput razmisliti prije nego što se ljulja novi pixie rez. Evo sedam tajne neustrašivog dama rock zvijezde.

Njihovi ciljevi su uvijek Razvijajući

Diplomirao ste koledž prije mnogo godina, ali to ne znači da je prekasno da se to francusku poeziju klase. Inteligencija se obrađuje, i tvoje sposobnosti nisu fiksni, nepromjenjiv stvari. Držite biti radoznao, i upiti svo znanje možete.

Oni prave greške

... I nekako enjoythem. Radije nego da je pogrešno skrenuo obeshrabri, neka energiju i okrijepiti vas. Ura, ste naučili iz vašeg grešaka i sada su na pravom putu. Hej, izgube je pola zabave, zar ne?

Oni zaronite

Real talk: Nikad ace novi posao ili hobi odmah. Dakle, ne čekajte dok ste potpuno spremni za početak. Samo uzmi skok, biti pažljivi i oslanjaju se na druge da vam pomoći da ostanete na pravom putu. A ako pogriješite, ne strašno. (Greške su zabavne, sjećaš se?)

Oni ne uzimaju Sebe preozbiljno

Žene preuzimaju rizik ne vidim negativne povratne informacije kao odraz njihove vlastite vrijednosti. Dakle, sljedeći put kolega daje kritički osvrt, hvala mu za iskren s vama, onda tresti, tresti, tresti ga.

Traže ono što žele

Umjesto brige o tome šta ljudi mightsay kad im kažeš da si otkaz svoj posao otvoriti svoj butik, znam da je to sve dio putovanja. Iščetkajte pesimiste i samo nastavite drobljenje.

Oni pokušavaju sve

Bilo da je uzimanje uzoraka iz Etiopije hrane ili uzimanje kickboxing klase, žene koje rizikovati su nevjerojatno otvorenog uma. Ne dozvolite da strah prestanete da iskoriste nove mogućnosti.

Oni Uvijek POJAVIO

Biti neustrašiv ne znači nikada ne biti uplašen. To znači priznavanje strah, a onda to radi u svakom slučaju. Dakle, umjesto da izbjegava susjeda jer ona prolazi kroz težak period, a vi niste sigurni šta da kažem, zategne malo u njenu kuću sa cvijećem. To će da joj dan. Obećanje.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

9 vežbanja kako bi nadoknadili sve gozbe koje ćete učiniti

Post Zdravlje

6 životnih saveta ukrali smo iz knjiga za samopomoć

Post Zdravlje

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Post Zdravlje

4 stvari koje trener fitnesa nikada ne bi jeo za ručak

Post Zdravlje

6 načina da se bave teškim ljudima

Post Zdravlje

9 stvari koje radite to bi mogle uzrokovati glavobolje

Post Zdravlje

11 znaci da je tvoje dete možda genije

Post Zdravlje

7 tajni superproduktivnih žena

Post Zdravlje

6 buzzy novih spa tretmana pokušati prije nego što vaši prijatelji rade

Post Zdravlje

5 dijeta za nesreće koju nikada ne biste trebali pokušati

Post Zdravlje

5 sneaky načina da ste loši supružnik bez da to shvatite

Post Zdravlje

8 načina da vaše jutarnje rutine učinite opuštenijim